- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- дайте Съвет
Eто я и моята история.От 3 месеца ходя с едно супер готино момиче от моя клас,но до днес и имах много доверие но като каза на един приятел който возише едно момиче на конче "Ти ми изневеряваш" направо ми разби сърцето.После ми се оправда но нз да ли да и вярвам.Дайте съвет какво да правя да я зарежа ли или не.
На мен ми звучи като шега....как ще я зарязваш за такова нещо????
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Първоначално написано от SpEeDeMoN
na teb li e kazala che si i izneveril che neshto ne razbrah???Moje neshto da se e posheguvala ti vednaga iskash da q zarqzvash
Споко бе,жената се бъзика.Не го е казала на сериозно.Даже шегата е доста изтъркана,но наистина мисля че няма за какво да се притесняваш.Колко сте ми чувствителни някои...
Първо и аз си помислих че е на шега но като се замислих че на мен неми обръща никакво внимание а на този му обръща постояно даже ми се е случвало докато си говоря с нея да ме заебава за да си говори с него.Веднъж се отдръпнах от нея защотот имах чуство вече че съм излешен зареди него и тя ми каза че само и е приятел пък мен ме обичал нз просто какво да правя вече
Moje bi tq si ima neshto igra s vaprosnoto momche i delikatno iska ti da se otkajesh a ne tq da te zarqzva znam li nemoga nishto da kaja sas sig prosto slushai sarceto si
И при мен беше същото.Уж някакви момиченца, па нямал нищо общо с тях, ама всичко е лъжи!
Добре дошъл в реалността.
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Не са впрягай толкоз....
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Бе вие от мухата правите слон бе.
912.Crew
Започнеш ли да танцуваш веднъж.. връщане назад няма..
Танца е чувство, Танца е любов, Танца е свобода..
Първоначално написано от evelinka1122
+100000000000000000000000000000Първоначално написано от Unno
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Боже, боже..
Животът е адът описан в Библията!
* 3.14Първоначално написано от Rebellion_Angel
aide smqtaite
Хахахахаха имаш ли 11?![]()
ами виж ..попитай я какъв е бил повода да го каже и без да повишавате тон и да се карате говорете спокойно това е съвет за при всеки гаф .. това сближава повече при мен действа та попитай я нормално да ти обясни какво се е случило и като ти каже драсни тук няколко реда да видим с какво можем да погомнем ако вообще след като тя ти разкаже ако вообще ще има повод за притеснение .. и дано да няма де аийде до скоро![]()
.....Love You Forever..........
mi ne ti li4iПървоначално написано от SpEeDeMoN
![]()
Mi ne biva da q zarqzva6 3 meseca vrazka da si otide zaradi ednata prostotiq ,stegni se malko se pak si maj .
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.