.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

УфФф БАси жИвоТА

здРАвейте на вс Може би темата ще ви стори тъпа и искам да се извиня но просто трябва да си излея душата. ТА така моят проблем е ,че не мога да си показвам чувствата смисъл с приятелите ми се държа малко странно може би защото леко сам лигличка и вс приятели след тва ма разпитват дали го харесвам ау. Докъто аз харесвам др .Абе рроблема общо взето е там че не мога да показвам чувствата си Та ако може СОС ще сам ви мн благодарна как мога да го превъзмогна тва нещо

Град
    somewhere over the rainbow
    Не мисля,че има начин да те научим да си показваш чувствата.Тия неща си зависят от тебе.Само ти самата можеш да се прамениш-никой друг.Въпреки че,според мен човек не може да се прамени.Колкото и да опитва,никой не може завинаги да се държи по начин,който не му идва отвътре.Рано или късно старото "аз" си излиза наяве и всичко си е по старому.

Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Не мисля,че има начин да те научим да си показваш чувствата.Тия неща си зависят от тебе.Само ти самата можеш да се прамениш-никой друг.Въпреки че,според мен човек не може да се прамени.Колкото и да опитва,никой не може завинаги да се държи по начин,който не му идва отвътре.Рано или късно старото "аз" си излиза наяве и всичко си е по старому.
    pravilno

ооо Момиче я не се излагай!Всеки може да си изразява чувствата просто си в такъв в период в който ти е трудно и се притесняваш и дъра дъра...Но по-добре преодолей тоя страх шото може да изпуснеш шанса си Успехх...

Без много срам другия път да си покажеш чувствата, защото може да се затвориш в себе си и тогава да стане лошо... Събери смелост! Аиде Мацка с тебе сме
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Сама треа се оправиш а и извинявай но може и малко от малко от лиготия да не си ги показваш ( извинявам се отново ) .
    912.Crew

Започнеш ли да танцуваш веднъж.. връщане назад няма..

Танца е чувство, Танца е любов, Танца е свобода..

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от Unno
    Сама треа се оправиш а и извинявай но може и малко от малко от лиготия да не си ги показваш ( извинявам се отново ) .
    Тъпак.

По темата: и аз не си ги показвам, ама моито е щот нямам доверие на никого. Ужасно, наистина, дано поне ти успееш да го превъзмогнеш т'ва.

Като комплимент ще го приема .
    912.Crew

Град
    40 Miles from the Sun
    Продължавай да пишеш и наистина ще стане комплимент ( в лошия смисъл, ако не си зацепил ).

Да е бате все тая .
    912.Crew

Град
    40 Miles from the Sun
    Female.

предупредих те -.-

К'ъв ти е проблема ?? т'ча че на тебе не ти е харесал на някой поста и айде треа се направим на голямата работа да го нахраним и да се спасява . Както казах все тая ( най малко на този свят ме интересува твоето мнение ) . Айде дотук съм че излязах много извън темата .
    912.Crew

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си