- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или Против ?!
За или против сте по въпроса за сменянето на партниорите..?! В смисъл.. при положение ,че сте сериозно обвързан с някой, бихте ли му позволили да "обмени опит" с някой друг/а .. just sex както се казва? Без любов, без нищо... ;]
Тука децата не са склонни да мислят разкрепостено, така че не очаквай много отговори "За". Децата тук не знаят какво се казва истински нагон, чиста сексуална възбуда, без никакви чувства. Така че не си мисли, че ще получиш смислени отговори.
Ще получиш 10 страници мнения от сорта на "това е ужасно, как може да обичаш някой и да мислиш за друг, не мога да докосна друг, няма да го дам на друга" и т.н.
Аз да , тя не ако я хвана в изневяра ще я пречукам![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
ЕееПървоначално написано от BaTe_Martoo
аз говорих ти да и позволиш да го направи с някой друг...
Не става въпрос за изневяра
![]()
Хахаха ако я хвана да обменя опит някой друг ще я пречукам съвсем сериозно и за да ти отг. точно на въпроса - Не бих позволил такова нещоПървоначално написано от Yuna`
![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
Разбира се, че бих.
Нали и на мен ще ми се наложи
Само де не ги виждам...
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Ами... да си кажа и аз не мисля толкова разкрепостено... пуснах темата с цел някой да ме убеди,че все пак е"нормално" да позволиш на приятеля си такова нещо....Първоначално написано от Crag Hack
Майтапа настрана, ама може да се окаже че да гледаш гаджето си с друга ще те възбуди. Така че недей да подтискаш воайорката вътре в тебПървоначално написано от Jeuelle
Никой не е казал, че трябва да се чукате като животни кой с който свари. Интимността между двама души е нещо специално. На емоционално и душевно ниво аз съм 101% моногамен.Първоначално написано от Yuna`
Въпроса е, че понякога забранените неща са възбуждащи. Примерно една тройка, нещо подобно...
Важното е да няма предателство и нож в гърба. Да не се прави въпреки несъгласието на партньора, въпреки знанието, че партньора ще е наранен.
Та за целта трябва предварително да се разберете, че няма нищо фатално ако се случи някой ден - при условие че е само секс и по никакъв начин не влияе на чувствата между двама ви.
hihihi da be ot momenta v koito se namesi dryga 6te my kaja 4ao po kakavto i dae povod dryga nego priemam
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
пффф да позволя моето момиче да спи с друг....що за мисъл ???
...определено не бих го допуснал........
по принцип съм супер ревнива и дори да знам че става въпрос само за секс без никакви чувства не бих го позволила,но само ако съм изключително привързана към човека...иначе бих го приела,но само когато разбера от него за случката,а не от трети лицаПървоначално написано от Yuna`
Най-същественото е невидимо за очите...
Когато хората се обичат те за взаимно отдадени и перфектни в своите очи и не мислят за други.
Ако няма любов и животът ти е бардак,кой ще ти каже с кой да спиш и с кой не и дали ще се върнеш при твойта кучка и ще си намериш.Живял съм и по 2-та начина аз,но ако имам сериозна приятелка и ми каже че иска да се чука с друг ще ме нарани и би било жалко и отчаяно от моя страна да я погледна след това.Това е подигравка с мен,как някой ще ми чука гаджето???
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Баси тъпата тема. Са тука един милион пубери ще кажат едно и също нещо по милион различни начини.
Разбрахме - не можете да си представите как гаджето се чука с друг. Ясно. Няма нужда да го повтаряте.
Нека по-скоро някой, който е на различно мнение да се изкаже, иначе другите са ясни.
Твърдо против...Как може някав дебел потен да го тика в влагалището на любимата?!
Fitness Forever
v tak1f slu4ai i mn deto sa da re4em na po 30 40 i ne razre6at na polovinkite da zadovolqqt nagona si prai li gi pudebri?Първоначално написано от Crag Hack
tva zavisi i s kogo i kolko
Нямам нищо протев да ми изневерява стига да го направи така, че никога да не разбера (а това определено ще е трудно)
На 23 съм и мисля точно като "децата".Първоначално написано от Crag Hack
Хе, ми ако ме пита за позволение ще му позволя, какво толкова.... Явно не му стигам вечеда прави каквото знае...
[img][/img]
Crag Hack Koi ti dava pravoto da narichash vsichki potrebiteli "Tapi puberi"?Tebe maika ne te li e vazpitavala be momche?
Tva,che ti shte dadesh na nqkoi da ti chuka priqtelkata i tva,che tq bi razreshila ti da chukash druga ne oznachava,che nie trqbva da pravim sashtoto kato teb.
Vseki si ima mnenie i vseki si sheta na negoviq akal,no ti ne mojesh da ubedish nikoi,che tvoq nachin na mislene e pravilen.
Chuval li si,che lubovta e za dvama?
A po temata po-sashtestveno,ne bih pozvolia na priqtelqt si da se chuka s druga i az ne bih iskala da bada s drug.
Ako nqkoga poiskam drug znachi e doshlo vreme za razdqla.
Вие ми давате това право. С изказванията си, с начина си на мислене. И разбира се - не само заради становището си по тази тема, а по всички теми.
Първоначално написано от Crag Hack
Съгласна съм.
Иии съм склонна да позволя подобно нещо.
Собственост на Canis_Dirus
За съм.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Koi nie be smeshen?Nedei da se pravish na golqm filosof,ne ti vqrvameПървоначално написано от Crag Hack
Vzemash vse poveche i poveche da me draznish.