.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Град
    Бургас

За или Против ?!

За или против сте по въпроса за сменянето на партниорите..?! В смисъл.. при положение ,че сте сериозно обвързан с някой, бихте ли му позволили да "обмени опит" с някой друг/а .. just sex както се казва? Без любов, без нищо... ;]

Тука децата не са склонни да мислят разкрепостено, така че не очаквай много отговори "За". Децата тук не знаят какво се казва истински нагон, чиста сексуална възбуда, без никакви чувства. Така че не си мисли, че ще получиш смислени отговори.

Ще получиш 10 страници мнения от сорта на "това е ужасно, как може да обичаш някой и да мислиш за друг, не мога да докосна друг, няма да го дам на друга" и т.н.

Аз да , тя не ако я хвана в изневяра ще я пречукам
    qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq

не е много добре против съм
    Прави го така че да е добре!!!

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от BaTe_Martoo
    Еее аз говорих ти да и позволиш да го направи с някой друг... Не става въпрос за изневяра

Цитирай Първоначално написано от Yuna`
    Цитирай Първоначално написано от BaTe_Martoo
    Еее аз говорих ти да и позволиш да го направи с някой друг... Не става въпрос за изневяра
    Хахаха ако я хвана да обменя опит някой друг ще я пречукам съвсем сериозно и за да ти отг. точно на въпроса - Не бих позволил такова нещо
    qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq

Град
    Blondeland
    Разбира се, че бих.
    Нали и на мен ще ми се наложи

Само де не ги виждам...
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Crag Hack
    Тука децата не са склонни да мислят разкрепостено, така че не очаквай много отговори "За". Децата тук не знаят какво се казва истински нагон, чиста сексуална възбуда, без никакви чувства. Така че не си мисли, че ще получиш смислени отговори.

Ще получиш 10 страници мнения от сорта на "това е ужасно, как може да обичаш някой и да мислиш за друг, не мога да докосна друг, няма да го дам на друга" и т.н.
    Ами... да си кажа и аз не мисля толкова разкрепостено... пуснах темата с цел някой да ме убеди,че все пак е"нормално" да позволиш на приятеля си такова нещо....

Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Само де не ги виждам...
    Майтапа настрана, ама може да се окаже че да гледаш гаджето си с друга ще те възбуди. Така че недей да подтискаш воайорката вътре в теб

Ами... да си кажа и аз не мисля толкова разкрепостено... пуснах темата с цел някой да ме убеди,че все пак е"нормално" да позволиш на приятеля си такова нещо....
    Никой не е казал, че трябва да се чукате като животни кой с който свари. Интимността между двама души е нещо специално. На емоционално и душевно ниво аз съм 101% моногамен.

Въпроса е, че понякога забранените неща са възбуждащи. Примерно една тройка, нещо подобно...

Важното е да няма предателство и нож в гърба. Да не се прави въпреки несъгласието на партньора, въпреки знанието, че партньора ще е наранен.

Та за целта трябва предварително да се разберете, че няма нищо фатално ако се случи някой ден - при условие че е само секс и по никакъв начин не влияе на чувствата между двама ви.

hihihi da be ot momenta v koito se namesi dryga 6te my kaja 4ao po kakavto i dae povod dryga nego priemam
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

пффф да позволя моето момиче да спи с друг....що за мисъл ???
    ...определено не бих го допуснал.... ....

Град
    Бургас

Re: За или Против ?!

За или против сте по въпроса за сменянето на партниорите..?! В смисъл.. при положение ,че сте сериозно обвързан с някой, бихте ли му позволили да "обмени опит" с някой друг/а .. just sex както се казва? Без любов, без нищо... ;]
    по принцип съм супер ревнива и дори да знам че става въпрос само за секс без никакви чувства не бих го позволила,но само ако съм изключително привързана към човека...иначе бих го приела,но само когато разбера от него за случката,а не от трети лица
    Най-същественото е невидимо за очите...

Град
    там където мечтите стават реалност
    Когато хората се обичат те за взаимно отдадени и перфектни в своите очи и не мислят за други.
    Ако няма любов и животът ти е бардак,кой ще ти каже с кой да спиш и с кой не и дали ще се върнеш при твойта кучка и ще си намериш.Живял съм и по 2-та начина аз,но ако имам сериозна приятелка и ми каже че иска да се чука с друг ще ме нарани и би било жалко и отчаяно от моя страна да я погледна след това.Това е подигравка с мен,как някой ще ми чука гаджето???
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Баси тъпата тема. Са тука един милион пубери ще кажат едно и също нещо по милион различни начини.

Разбрахме - не можете да си представите как гаджето се чука с друг. Ясно. Няма нужда да го повтаряте.

Нека по-скоро някой, който е на различно мнение да се изкаже, иначе другите са ясни.

Твърдо против...Как може някав дебел потен да го тика в влагалището на любимата?!
    Fitness Forever

Град
    дупката на геврека

v tak1f slu4ai i mn deto sa da re4em na po 30 40 i ne razre6at na polovinkite da zadovolqqt nagona si prai li gi pudebri?
    tva zavisi i s kogo i kolko

Нямам нищо протев да ми изневерява стига да го направи така, че никога да не разбера (а това определено ще е трудно )

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов

На 23 съм и мисля точно като "децата".

Хе, ми ако ме пита за позволение ще му позволя, какво толкова.... Явно не му стигам вече да прави каквото знае...
    [img][/img]

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Crag Hack Koi ti dava pravoto da narichash vsichki potrebiteli "Tapi puberi"?Tebe maika ne te li e vazpitavala be momche?
    Tva,che ti shte dadesh na nqkoi da ti chuka priqtelkata i tva,che tq bi razreshila ti da chukash druga ne oznachava,che nie trqbva da pravim sashtoto kato teb.
    Vseki si ima mnenie i vseki si sheta na negoviq akal,no ti ne mojesh da ubedish nikoi,che tvoq nachin na mislene e pravilen.
    Chuval li si,che lubovta e za dvama?

A po temata po-sashtestveno,ne bih pozvolia na priqtelqt si da se chuka s druga i az ne bih iskala da bada s drug.
    Ako nqkoga poiskam drug znachi e doshlo vreme za razdqla.

Вие ми давате това право. С изказванията си, с начина си на мислене. И разбира се - не само заради становището си по тази тема, а по всички теми.

Супер фен Аватара на FelisDirus

Съгласна съм.
    Иии съм склонна да позволя подобно нещо.
    Собственост на Canis_Dirus

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    За съм.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Вие ми давате това право. С изказванията си, с начина си на мислене. И разбира се - не само заради становището си по тази тема, а по всички теми.
    Koi nie be smeshen?Nedei da se pravish na golqm filosof,ne ti vqrvame Vzemash vse poveche i poveche da me draznish.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си