.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

ПОМОЩ! Марихуана vs. Любов

така с едно момче се познавам от ацки мн време..Много си го обичам и той ме обича.Още не сме гаджета ама тва ве4е е друга история..иначе скоро трябва да станем :Д мноо дълго и широко..Та така Напоследък започна твърде често да пафка джоинт,даже секи ден..и е много по-различен..Само за това мисли...И не може да се има свестен разговор с него..И ако продължава така ..незнам май няма да се получи нищо между нас..
    плз хелпнете как да го откажа ако не завинаги поне не всеки ден...Аз си имам свой начини но кажете ми и вашите за секи случай =p

dneshnata mladej e tragediq s tezi tevi i dr gluposti po nashe vreme nqmashe takiva neshta

Хмм някой, някога беше казъл че тревата е полезна но в малки грамажи в месеца 1 път.. ( ето до к'во води постоянното използване ) пристрастеност.. неадекватност и т.н.. абе мн тъжна гледка . Моето мнение вкарвай го в правия път по твоя си начин к'ъвто и да е преди да е станало твърде късно а ако тогава нестане нищо.. не се занимавай с него, най много и тебе да те налази .
    912.Crew

Започнеш ли да танцуваш веднъж.. връщане назад няма..

Танца е чувство, Танца е любов, Танца е свобода..

Ти не можеш да го накараш да я спре ако той самият не иска Единственото,което може да се направи в твоя случаи е просто да поговориш с него,ама сериозно и както се казва "на дълго и на широко"...Друго незнам какво да те посъветвам..сори,надявам се останалите да помогнат повече...И все пак успех

Супер фен
    Значи толкова те обича щом те пренебрегва заради единия джоинт.

Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Значи толкова те обича щом те пренебрегва заради единия джоинт.
    Има нещо вярно...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Честно казано, никога не съм си имала работа с наркомани, обаче ако питаш мен, нямаш бъдеще с него.
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Kaji mu , che ako ne prastane da se pravi na interesen , shte prekratish otnoshenieta si s nego !

Град
    там където мечтите стават реалност
    На мен джоинта ми спаси живота,не знам дали е толкова лош...
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Супер фен
    И само да отчета. Човек който си пафка джоинт не е никакъв наркоман

Цитирай Първоначално написано от vamp
    На мен джоинта ми спаси живота,не знам дали е толкова лош...
    как ???

За мен няма никаква разлика. Не се опитвайте да ме убедите в противното.
    Айде, с мир, пратенико!
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Rebellion_Angel
    Айде, с мир, пратенико!
    +1 И какъф е като дръпне по 1-2 пъти от всички..Същата работа...пропаднала работа...

--------------------------------------------------------

Град
    Primorsko
    Tva nEe Dobre Gledai dA nE Stane Zavismi Togava Kakvoto i dA mU kaje6 Nqma da ospee da Go Nakar6 dA Spre...
    НиКоГа нА КоЛеНе ПрЕд КоГоТо и дА Е!

Говори с него. Ако наистина толкова държи на теб, ще направи опит да се откже. В противен случай за мен една такава връзка е невъзможна.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    София
    Спри да го търсиш... Като те попита защо го режеш му кажи причината. Ако има нещо към тебе трябва да спре
    Който иска можем да си попишеме

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Един хубав разговор може да оправи нещата за дълго време
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Ако държи на тебе ще спре да пуши трева

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Лично на мен това ми беше голямата любов..жалко, че ме спипаха с 1 тест и временно се разделихме. Иначе винаги съм била с момчета, които пушат. Просто не ми е интересно с останалите.

В момента гаджето ми пуши почти всеки ден, хвали се, за да ме дразни, но аз не му се сърдя. След време пак ще мога да пуша и ще бъда щастлива. Защо го правя? За да ми е по-интереслно. Наркомания? Не, определено. Нещо нормално.

Град
    Враца

Re: ПОМОЩ! Марихуана vs. Любов

Цитирай Първоначално написано от 6ans
    така с едно момче се познавам от ацки мн време..Много си го обичам и той ме обича.Още не сме гаджета ама тва ве4е е друга история..иначе скоро трябва да станем :Д мноо дълго и широко..Та така Напоследък започна твърде често да пафка джоинт,даже секи ден..и е много по-различен..Само за това мисли...И не може да се има свестен разговор с него..И ако продължава така ..незнам май няма да се получи нищо между нас..
    плз хелпнете как да го откажа ако не завинаги поне не всеки ден...Аз си имам свой начини но кажете ми и вашите за секи случай =p

some people call it marijuana , some people call it sensimillia , some people call it lungs bread and some people call it GANJA

ахахаха путко тъпа,къф ти е проблема че се напушва .. ле кви сте зле
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Mila predi okolo 4-5 godini imah takava vruzka s takova mom4e,karahme se mnogo za trevata,az ne iskah takuv priqtel,toi me lujeshe postoqnno che ne pushi no to si licheshe.Kogato imahme sreshta ne pushishe za da ne go razbera no vsichko si izlizashe na qve v posledstvie i nai nakraq slojih krai na tazi vruzka,posle imah zaplahi,che shte me bie(ako ne sum pak s nego),tormozishe me no taka i taka ne se subrah s nego .Sled tova mom4e 2 godini ne si bqh hvashtala priqtel.Chak na 16-17 kogato porasnah malko si hvanah bqh malko naivno dete,s razbito surce

Супер фен
    Айде, с мир, пратенико!
    Поредното манипулирано от системата дете което си мисли че като се събереш с приятели и изпафкаш един джойнт ставаш наркоман престъпник социопат и пропаднал тип. Не ме карай да ти изнасям една лекция за тревата за да разбереш дали наистина е толкова вредна колкото си мислиш и отделно да ти изнеса друга лекция защо в България няма закон който поне малко да декриминализира тревата. И как си вярваш само...

по-добре не се занимавай докато не си пропавкала и ти
    .....Love You Forever..........

Цитирай Първоначално написано от Rebellion_Angel
    Честно казано, никога не съм си имала работа с наркомани, обаче ако питаш мен, нямаш бъдеще с него.

И аз си мислех едно момиче , че не е наркоманка , но накрая се оказа !

Може би скришом от теб пуши , този с който си

Поставаи му условие- или ти, или тревата.... Имах си работа с едно такова момче и да ти кажа според мен по-добре не се захващай, колкото и добре да се държи с теб трябва да знаеш, че създаваш мн лошо впечатление на останалите, това е най-малкото.... Такива хора по някога са непридвидими не можеш да очакваш как би могъл да отреагира в някоя ситуация ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си