- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПОМОЩ! Марихуана vs. Любов
"Създаваш много лошо впечатление на околните"? "Такива хора" са непредвидими? Отсега мога да кажа, че ти си доста по-куха и манипулирана от възприятията на околните от въпросното момче. Друг е въпросът колко си си имала работа с "такива хора". Или ти от една среща и си правиш изводи? Невежество ftw!Първоначално написано от ChErNoKoSkA_
![]()
Mислех да обяснявам малко по-подробно за какво иде реч, но осъзнах колко е безсмислено. Чувствай се свободна да си неориентирана. Същото важи за всички "разбиращи". ^^
П.П. Темата е адски тъпа. Връзката ви е обречена. И според предоставената информация, мисля, че не точно той ще е виновният. Едва ли има смисъл да обяснявам. Ако не разбираш, проблемът си е лично твой. ^^
Глупаво е да се поставя такъв ултиматум. Това е все едно да кажеш - ти или приятелите. Защото той с приятелите си пафка джойнт, а за да не пафка трябва да спре да се събира с тях, защото ако те са напушени а той не на него ще му е тъпо и сдухано. А в повечето случаи момчетата избират приятелите сиПоставаи му условие- или ти, или тревата.... Имах си работа с едно такова момче и да ти кажа според мен по-добре не се захващай, колкото и добре да се държи с теб трябва да знаеш, че създаваш мн лошо впечатление на останалите, това е най-малкото.... Такива хора по някога са непридвидими не можеш да очакваш как би могъл да отреагира в някоя ситуация ....
Шут-а в г*за и следващия![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Pogovori s nego i tova koeto si go napisala tuk mu go kaji na nego.. e da ama ako naistina go obi4a6 na teb nqma da ti pre4i tova 4e pu6i treva moq fr sa6to pu6i no az go obi4am.. i ne mi puka kakvo govorqt zad garbovete ni za6toto kato se obarnem vs mal4at..!!Taka 4e pomisli i ti dobre kakvo iska6
6tom tolkova ti pre4i trevata go zareji/kakto kazaha ve4e/ ama az li4no mislq 4e tva vuob6te ne e problem pove4eto hora okolo men pu6at i ponqkoga si mislq 4e ako ne be6e taka te 6tqha da budat mn po razli4ni i moje bi i po sku4ni /ne kazvam 4e trqq da pu6i6 za da si zabaven!/
Не ми се разказва,излекува ми психиката,когато беше напълно срината,успокои ми нервите и ми помогна да приема някои неща много по-леко.Тревата е за да се пуши,но да не се прекалява,Аз от известно време,пуша някъде веднъж в месеца,или на 20-25 дни веднъж,по няколко дръпки,не се напушвам никога.Ефекта е като от 2 бири ама не си пиян,а просто весел,иначе си имаш реална връзка с реалността 100%,но си отпуснат.Е това е.Не мисля,че съм наркоман!Първоначално написано от :.h0t_bAbE.:
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
ima6 suy4enik koito pu6i treva samo da ti kaja,4e nqma na4in da mu pomogne6 i da iska6.sry macka ma spored men nqma da uspee6
Имам...хм, нека да видим...6 съученика, които пушат редовно. По-образовани са и интелигентни от, смея да твърдя, голяма част от хората, които казват "зарежи го". От g_nr специфично, съвсем определено. ^^
Първо говори с него...
И второ - пристрастеност при трева?
Трето - как от една трева човек става наркоман?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Еми поговори с него,обясни му,че не е полезно за самия него,кажи му,че нещата между вас няма да станат ако продължава с това...абе такива неща![]()
Just haters make me famous! εĭз
Едва ли ще се получи м/у вас щом отскоро пуши, а се държи така... представи си по-нататък в какво ще се превърне.... Пък ии откаде да знаеш че няма да затъва повече и повече ... По-добре го остави докато не е завлякал и тебе.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Едва ли ще се получи нещо между вас, ако не спре с тревата... поговори с него надълго и нашироко. Все пак ако наистина те обича, ще направи опит да се откаже. Успех![]()