Цитирай Първоначално написано от sladurankaataa
охх не знам за кой пъът се опитвам да пусна тази тема и все я трияя.. ама няма .. много съм объркана..
имам си гадже вече от почти 8 месеца.. до сега всичко между нас е било перфектно ..той страшно много ме е обичал .. и аз си мислях,че и аз го обичам..но явно жестоко съм се лъгала.. и съм била с него просто по навик.. и защото ми е било хубаво с него ..
попринцип съм общителен човек .. на ден минимум по пет различни срещи с различни приятели .. по цял ден напред назад..откакто тръгнах с него сякаш всичко свърши ..бяхме всеки ден постоянно заедно ..не се виждах с никой и ми беше добре..
но един ден ..просто се събудих и реших,че не искам да го виждам,а искам да съм с различни хора отново .. поговорихме..той се съгласи ..не че имаше какво да каже... даде ми нужната свобода,но аз не започнах да излизам с фрс,защото исках да бъда до него в свободните ми минути .. случи се така,че трябваше да се разделим за 2 седмици някъде.. в които се чувахме всеки ден .. а аз започнах да се сфалям с друго момче.. сякаш чуствата към приятеля ми си отиваха с всеки изминал ден все повече и повече..почна да ме дразни за всичко ..
сега той се връща ...и всичко ще е както беше преди ..но аз съм страшно объркана и не знам ..дали да продължа да бъда с него ..или да съм свободна.. и да продължавам свалката си с онова момче..
ако трябва да бъда искрена.. не бих зарязала гаджето си за никое друго момче..не зависимо какво има .. като човешки ценности и душевност..защото няма по невероятен човек от приятеля ми ..но като не съм щастлива с него !??! ... пък и във всеки свободен момент мисля за другия..
molq te samoubii se ...