.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Нормално ли е

Днеска ми пробиха,2-ра и 3-та дупка на ухото.В момента на пробиването изобщо не ме болеше ,но сега започва ад не преболява и се притеснявам леко да не се влоши нещо,та искам да попитам дали е нормално и до колко време болката ще отмине/не че е нещо непоносимо,просто е неприятно/

Град
    Primorsko
    Normalno e da ne te boli v na4aloto mislq 4e e normalno nee ni6to seriozno no nz koga 6te spre...
    НиКоГа нА КоЛеНе ПрЕд КоГоТо и дА Е!

Град
    у вас ;]

Re: Нормално ли е

нормално е, но болката е за кратко.. най-много 1-2 дена според мен и няма да те боли
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

ДАм с пистолет ме дупчиха,обаче искам да попитам каква е разликата между двете и как точно става с абокат? .

Мен като ми дупчиха ухото ... Единственото което чувствах е тежест от обицата
    Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
    Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...

xexe i az se probih min. sedmica i to 2ra i 3ta dupka, tretata mi e na hru6tqla i mene kato tebe purvo ne me bolq a posle.... ta da ti kaja 4e purvite 2-3 dni boli pove4ko sega ve4e mina cqla sedmica i po4ti ne use6tam nqma stra6no :P
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Само се промивай редовно и слагай антибиотика...Надявам се да са ти казали...
    че мен като ме дупчиха с пистолет(мда била съм млада и глупава) и така и не ми казаха да се промивам с нещо ...щяло да си се оправи самичко..да бе да.

Reakciq na kojata na uhoto,shte mine skoro

Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Само се промивай редовно и слагай антибиотика...Надявам се да са ти казали...
    че мен като ме дупчиха с пистолет(мда била съм млада и глупава) и така и не ми казаха да се промивам с нещо ...щяло да си се оправи самичко..да бе да.
    Ами ъъ аз не знам с какво да се промивам,защото кажи речи се пробивах сама ,и та със какво трябва д асе промивам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си