.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Рекорден брой оргазми?

Първо искам да попитам, каква е тази мода да се пишат главни и малки букви - ПъРво чЕ сЕ чеТе По-тРуДнО, А и Се ПиШе тРуДнО, а и дори няма никаква естетическа стойност... Даже напоследък е на мода да се смесват латиница и кирилица, та защо, какво ви харесва?

Иначе, колко пъти можете да свършите един след друг (може и с малки почивки)? Какъв ви е рекорда?
    "Sometimes there's so much beauty in the world..."

Град
    Русе
    5 пъти
    ...

Re: Рекорден брой оргазми?

mi do 3 na edin sex za edva ve4er
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

hottie
    Guest
    Максимум 3 пъти в един акт, а иначе за цял ден и повече, ама не съм ги броила

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Максимум 3 пъти в един акт, а иначе за цял ден и повече, ама не съм ги броила

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    mi za edin polov akt ne moga da se ophvalq s pove4e ot 2 puti....no za nqkolkoto akta na den-baq pove4e puti

Не става въпрос само за полов акт, и мастурбацията се брои.

Хаха, сега като се почне с космическите цифри.. Това е като темите "Колко ти е дълъг", "Каква ви е гръдната обиколка"и тн, в които ако вярваме на писанията ще излезе че на българина му е средно 24см, а средностатистическата българка (на възраст до 20 години) има фигурата на Памела Андерсън без козметични корекции.

az do kolkoto pomnq bqha 6 pyti za 1 sledobed i 2ta se otkazahme 4e prosto nqma6e powe4e na kyde

[quote="Невротичка"]Първо искам да попитам, каква е тази мода да се пишат главни и малки букви - ПъРво чЕ сЕ чеТе По-тРуДнО, А и Се ПиШе тРуДнО, а и дори няма никаква естетическа стойност... Даже напоследък е на мода да се смесват латиница и кирилица, та защо, какво ви харесва?

tva kvo ob6to ima s orgazama ????

jivota e kato decka dreha..kas i naakan

Цитирай Първоначално написано от 08mdam__
    Хаха, сега като се почне с космическите цифри.. Това е като темите "Колко ти е дълъг", "Каква ви е гръдната обиколка"и тн, в които ако вярваме на писанията ще излезе че на българина му е средно 24см, а средностатистическата българка (на възраст до 20 години) има фигурата на Памела Андерсън без козметични корекции.

+ 1 !!!!!
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

У наше село...

...в тея начинания най-добър от мъжете беше дядо Ганчо-тракториста.За него се говореше че никоя жена в селото не е издържала повече от ден с него щото той не знаел че все пак трябва да се спре в един момент да си почине човек, също се казваше че като свършили жените дето не бил минал в селото бил запознал и някои от мъжете с термина "дълбока оран".

Ама ако прибавим и женорята към хората най-на първо място е баба Славка-морковоберката от съседното село дето като чула за наш Ганчо му дошла на гости за цяла седмица...
    Лека ти пръст, Ганчо, почивай в мир.Тези от нас които още сядаме на възглавнички с гъши пух ти прощаваме.

С пожелания за добро здраве...
    Група народни лечители
    Сутрин вечер онанизъм-->здрав и бодър организъм
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...097&highlight=

Никога не ги броя

Фен Аватара на hackers
    Град
    гр.София , жк.Дружба 2 "Skin City"
    една от бившите ми направи един път 7 за 2 часа

Времее да се обединим!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 08mdam__
    Мдаа така е

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз съм жена и след първия оргазъм, останалите идват много лесно. Днес бяха 6 за около 30 минути-орална любов, аз на него също и секс. Рекорд-10 за около чес, но истината е, че след 5-ти 6-ти(от орални ласки) клиторът ми става много чувствителен и боли.

По време на самия акт съм свършвала 3 пъти-последователно в рамките на няколко минути и това стана на 8-ми март тази година.

Ami okolo 4eteri...hilqdi za okolo trinadeset munuti ... povqrvahte li mi
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

[quote="FOREVAR_ALONE"]
    Цитирай Първоначално написано от Невротичка
    Първо искам да попитам, каква е тази мода да се пишат главни и малки букви - ПъРво чЕ сЕ чеТе По-тРуДнО, А и Се ПиШе тРуДнО, а и дори няма никаква естетическа стойност... Даже напоследък е на мода да се смесват латиница и кирилица, та защо, какво ви харесва?

tva kvo ob6to ima s orgazama ???? 8-) 8-) :lol:
    Няма ;) Просто не исках да пускам отделна тема. Но така или иначе никой не отговаря, така че... май нищо не направих ;р

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от hackers
    Хахах,не че нещо,ама тази бивша е била яка актриса...

А аз 5 с почивки ,а без спирачка- 2 мои свършвания на едно на момчето-щото то по тва се определя един акт(ако е с капут)-докато свърши мъжът все пак

Цитирай Първоначално написано от sex_igra4ka
    Хахах,не че нещо,ама тази бивша е била яка актриса...

А аз 5 с почивки ,а без спирачка- 2 мои свършвания на едно на момчето-щото то по тва се определя един акт(ако е с капут)-докато свърши мъжът все пак
    Е тук не мога да се съглася, макар повечето жени да симулират, което в неговия случай е напълно възможно, но аз примерно съм имал случаи с 3 вагинални оргазма в рамките на 15-25 минути. А да не говорим, че повечето жени са осакатени откъм дар симулация

Повече от фен

А да не говорим, че повечето жени са осакатени откъм дар симулация
    Е то тва е хубаво-щом не ги бива в симулирането,значи не им се налага често-демек яко!

Цитирай Първоначално написано от sex_igra4ka

А да не говорим, че повечето жени са осакатени откъм дар симулация
    Е то тва е хубаво-щом не ги бива в симулирането,значи не им се налага често-демек яко!
    Говоря за една част от жените които симулират постоянно, че не го умеят и се разбира Обаче пак стигаме до момента в които една жена може да бъде уловена в симулация

Якоо аматьорщина...не че и аз съм шампион в тази категория, но редовно съм си свършвал по 12 пъти. Накрая вече си казваш "стига, не може повече" хD. С партньор вече пада повече -лашкане- така че истината си остава в десницата ;]]
    "asdf"

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от Grupa Narodni le4iteli
    У наше село...

...в тея начинания най-добър от мъжете беше дядо Ганчо-тракториста.За него се говореше че никоя жена в селото не е издържала повече от ден с него щото той не знаел че все пак трябва да се спре в един момент да си почине човек, също се казваше че като свършили жените дето не бил минал в селото бил запознал и някои от мъжете с термина "дълбока оран".

Ама ако прибавим и женорята към хората най-на първо място е баба Славка-морковоберката от съседното село дето като чула за наш Ганчо му дошла на гости за цяла седмица...
    Лека ти пръст, Ганчо, почивай в мир.Тези от нас които още сядаме на възглавнички с гъши пух ти прощаваме.

С пожелания за добро здраве...
    Група народни лечители

Аааа, тва ме уби!
    Браво! *bow*

Имате си фен в мое лице.
    Собственост на Canis_Dirus

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си