- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бившата му пак го търси
Първоначално написано от sweet4esf
Zdr.i ot menIskreno ti su4ystvam,za6toto i az sum v tvoeto polojenie
Vupreki,4e sled liubovta im,e ostanalo samo "priqtelstvoto",az ne yspqh da go priema...drazneh se,kogato bqhme zaedno i toi polu4ava6e sms-i i streli4ki...ot vuprosnoto momi4e...i po nqkva ironiq vse se slu4va6e v momentite,kogato bqhme tolkova 6tastlivi i...vsi4ko v tozi moment sqka6 ruhva6e..Ne iskah da mu pokazvam,4e se draznq i 4e tova naistina me naranqva,no vednuj,naistina mi prikipq...kazah mu suvsem 4ove6ki kakvoto mi e na du6ata...toi mi obqsni,4e tova koeto izpitva kum neq e 4isto priqtelstvo i 4e edinstveniq 4ovek ,s koito iska da e sum az...da ne se rovq v minaloto,za6toto vsi4ko e prikliu4ilo
Da ,ama ne...ne6to me 4ovurka6e otvutre i i pisah,po nekva ironiq,tq su6to pose6tava foruma i nenadeino se natuknah na komentar,otnasq6 se za priqtelq mi,kasae6t me dosta prqko!Pisah i,obqsnih i kak stoqt ne6tata...za 6tastie se okaza dosta razbrano i inteligentno momi4e!tq su6to mi obqsni kak stoqt ne6tata ot neinata gledna to4ka...neznam do kolko be6e iskrena...Ot togava naistina se 4ystvam po-spokoina i ne mislq za tozi problem,predpolagam,4e poddurjat vruzka,nqmam protiv,stiga tq da ne preminava dopustimata granica!!!Sega ne6tata mejdy men i priqtelq mi se stabiliziraha i se radvam,4e ne uspqh da pozvolq na "minaloto" da susipe vruzkata ni...Obi4am go pove4e ot vsi4ko,kolkoto i kli6irano da zvy4i i sum gotova da premina prez vsqkakvi trudnosti,koito ni podnese jivota,dano da ne se nalaga de...
Suveta mi e da pogovori6 s priqtelq si,da mu obqsni6,4e ako toi ne pogovori s vuprosnata"biv6a" 6te go napravi6 ti...ne se u4udvai,ako ne pojelae da go napravi...ako ne,napravi go ti!Yspeh,nadqvam se,da pi6e6 sled izvestno vreme,4e ne6tata sa se opravili i 4e ste naistina,,naistina bezumno 6tastlivi!!!