- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Посветено на ку*вите
явно някоя крурва те е нараниладобър начин да излееш гнева во едва ли някое от тези момичета ще се всуша в думите ти
Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!
Се едно ме питаш що има животни и ловци
Оф,ако ще още 1000 подобни теми да напишете нищо не променяте с тях!!!Ако имаха поне малко мозък да ви послушат нямаше да са на тва дередже!Оставете ги да се държат като най-великите на света,един ден неизбежно ще съжаляват...
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Защото има много курви където да си хвърлят семетоПървоначално написано от nejno
![]()
![]()
![]()
Контра отговор. Ъхъхъхъх
![]()
pliuq na kurvite![]()
Има поне 4230579865049367896740976 такива теми. Не виждам причина да им се обръща чак толкова голямо внимение.![]()
С тази тема няма да промениш никой,но да,и аз съм на твоето мнение.Еми всичко се връща.Някой ден-да и те ще имат деца,но се съмнявам да им пука...И все пак,жалко,че има толкова момичета,които се ебат на по 13,но егати възпитанието дето имат,което определя и какви са родителите им...
Just haters make me famous! εĭз
Е, голяма работа, че няма да промени никой, просто авторът е искал да си излее това, което чувства и мисли. И аз съм на същото мнение за к*рвите, ама не съм в състояние да направя нищо![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Коя жена не се ебе за кеф? Иначе думичката "курва" започна да става много разтегливо понятие. Наистина - ако бройката на момчетата през чието легло е минало едно момиче е голяма става грозна история, но не това е главния критерий. Курвите се познават по поведението и изобилстващата простащина. Всъщност точно това за което говори автора, а не това което обсъждате вие. А на теб мога да ти кажа само забрави я. Не казвай, че това вече е факт защото по думите ти си личи че не е. Давай напред и не се занимавай с измет.Първоначално написано от Iv4eTy
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Аз и бих шута отдавна![]()
всеки сам си прави избора за живота си не си ти човека които ще се опитва да налива акъл на курвите![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Е да ама очевидно още живееш с мисълта за неяПървоначално написано от AnotherDay
![]()
ave zn li ko ima razlika ku4ka staa taq koqto nqkfo laino (mom4e) i razbii sarcety i ku4ka e tas det ne ispitfa 4uvstva a kurvata sa kefi 4e q ebat ... tei 4e vnimaai s prikaskite za ku4kite!!!Първоначално написано от woshia_style
:P
Курвите ще ги има докато светът съществува!В тези времена е срамно на 16 да си девствена и какво нещо лошо ли има в това?Боже...айде курвите в кокошарника![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
abe mila a ti use6ta6 li se 4e takia kurvi davat primer na lapetiite i edno laino na 12 be6e bremenn do men v bolnicata....az bqh leko s4upena![]()
![]()
Браво това много ми хареса....и си прав!!!!!!!Първоначално написано от AnotherDay
Мразя изключително много курвите и аз съм на 18 години и харесвах много 1 момче 2 години и накрая разбрах, че той иска от мене само секс и нищо друго!! Слава богу, че вече не ме интересува....
Така че има както гадни момичета, така и гадни момчета!
ако искаш дай скайп да си пишем![]()
xax 4e 10 mom4eta do 16 god vyzrast ... tove ne e kurvarstvo... zna4i vsi4ki pytki v byrgas trqbva da sa kyrvi.... naistina e typo da kurveqt no mladeshta e takafa ... i azz q priemam![]()
![]()
![]()
![]()
Shat a fuckam
Що не се кръстиш EmoticonSoldier?Първоначално написано от ToySoldier
![]()
ооооо обожавам ги тези теми!Първоначално написано от AnotherDay
![]()
и все пак, щом са на 15 пак добре. то има и такива които на 13 вече са с деца. знаеш ли какъв е основния проблем? като курвата и 'милутуу' в едната ръка държат по бутилка а в другата по цигара, не могат да сложат презерватива. и това само ако 'милутуу' не е поредния заблуден пикльо, който си мисли че щом на курвата и е първи път не може да забременее...![]()
![]()
peace
От къде го разбра? Аз и бих шута още като написах темата, а сега си спомням рядко за нея и то само хубави нещаПървоначално написано от Jus7__Me
![]()