Цитирай Първоначално написано от My`OwN
Ае кво ли се занимаваш, сякаш нещо ще промениш... Братовчедка ми е на 14 и се е ебала с 5- ма различни, обаче никой не й вика курва... Курвите в очите на момчетата са тези, които не пускат
Ей по твото мнение се чудех цяла вечер кво да напиша щото няма такова малоумие ама ето. - Ми да се ебе бе, щом на 14 са 5-ма, на 17 що да не са вече 50. Аз на 14 като бях съм си пипал пишката с любопитство бе! След още 5 години лапетата ще се ебат и в детската градина?

"Курвите в очите на момчетата са тези, които не пускат" - Апък според мен курва е тази която ми пусне, а не тази която ми откаже. Ама едва ли разбираш кво имам предвид

Mrs. Beps, ма и аз трябва да я обичам нали. А след толкова ебавки с мен от другия пол тва става все по-трудно май.
Специално на теб бих ти казал нещото за което съжалявам, щото ми се струва че си свястна --
съжалявам, че порастнах не заради всичко което се случва когато човек пораства а заради това, че вече не съм малкото момче което знаеше какво е да си влюбен и какво е (ша ма извинявате за израза) да не можеш да се изпикаеш нормално щото се сещаш че обичаш някой и веднага изтръпваш