- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Посветено на ку*вите
Тая тема е посветена на всички курви. Пожелавам ви от все сърце на всичките един ден когато имате деца те да са момичета и да разберете, че на 16 се е ебала с поне 10 момчета.
Дайте си малко сметка за поведението си щото може би се живее веднъж, може би искате да опитате всичко от живота, но може би един живот не е в рамките на 5 години (15-20 г. възраст)
А да и може би този който ви обича е този който прави много неща за вас а не този който ви ебе по-хубаво
O да промени всички курви с темата си. Ще се осъзнаят някой ден и ще съжаляват няма смисъл сега да им влива акъл в главата![]()
Боли ме за тях нека да се наебат колкото пъти могат повече. Аз имах нужда само да си го излея.
евалата AnotherDay но това ,че някой ги е предопредил ще им мине и замине![]()
Първоначално написано от Spider4eto
така е..а пък и точно в 23.28 часа сигурно повечето в момента се ебат
![]()
![]()
оф деа фък на сички кучки курви и секви там подобни![]()
.!.
Ае кво ли се занимаваш, сякаш нещо ще промениш... Братовчедка ми е на 14 и се е ебала с 5- ма различни, обаче никой не й вика курва... Курвите в очите на момчетата са тези, които не пускат![]()
за6то маМКА МУ КУРВИТЕ УСПЯВАТ В ЖИВОТА![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Бе незнам дали някоя курва ще прочете темата ми, даже ми е все едно. Само, че курвите няма да имат никога едно нещо а то е любов. Предпочитам да съм беден, но някой да ме обича отколкото богат заобиколен от курви![]()
Лошо за курвите да не чувам. Ако не са те повечето момчета щяха да правят сефтака на 20 - 25 години![]()
![]()
I na men predi mi beshe mnogo gadno za kurvite.
Vsichkite mi poznati kurvi,bqha spasi s polovinata grad i sled tova vsichkite imaha seriozni vrazki i gadjetata im mnogo gi obichaha,a az bqh samaI se chudih kak taka po-svestnite momicheta kato men sa sami,a kurvite s pekani gadjeta koito im ogajdat za vsichko.
I mnogo obichah edno momche i vsichkite mi "priqtelki" kurvi se naebaha s nego i men mnogo me boleshe ama kakvo da se pravi,veche vsichko e minalo.
Много си прав,особено последното изречение,много ми хареса.Първоначално написано от AnotherDay
![]()
За какво толкова се дразниш не мога да разбера, те си живеят живота и да правят, каквото искат.Радвай се, че не си една от тях(ако си момиче).На 15 години би трябвало поне малко акъл да имаш, за да определяш кое е най-добре за теб и с колко да се ч**аш.
За какво се дразня ли? Нека да ти разкажа на кратко.
Цяла година обичаш някой, правил си и правиш такива неща и уж всичко е перфектно, но в 1 момент разбираш, и то не от кой да е а от брата на момичето, че тя се зарибява о боже с още поне 10 човека. И то що? Да експериментира как ще я ЕБАТ НОВИ ПИШКИ !!!
Ма аз не съжалявам за нищо. Дори и да не съм много вярващ в Бог и т.н. вярвам, че равновесието в вселената ще даде на всеки да си получи това което трябва. Не съжалявам, че съм пропилял сума пари за нея, не съжалявам, че и помогнах точно в такъв момент в който всичките и приятели се отдръпнаха от нея.
Ако го четеш това миличка - пожелавам ти от все сърце да изядеш толкова пишки колкото има на земята, но от никоя да не получиш любов! Щото не може просто ей тъй да се изсереш отгоре на някой който те е обичаЛ !!!
И не, аз не съм момиче на 15 г. а съм момче на 18 г. и може би дори в малка степен знам какво искам от живота и то със сигурност не е да наеба колкото мога повече момичета докато съм млад
Еми тъпо се е получило.Тая наистина е курва,ама всеки си решава кво да прай с живота си...Не го удобрявам това даже идеята и ме шокира ама няма какво да направим!!![]()
--------------------------------------------------------
А така..дайте да се посвети цяла тема на курвите...повечет хора казват ,че курва не се става от днес за утре...други казват ,че е до едно време..,но в крайна сметка всеки избира какъв да бъде и не би трябвало да съдим никой..НО..всичко се връща рано или късно..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
eto o6te edno svqstno mom4e (kato priqtelq mi ) i toi ima cel v jivo misli za bade6teto si i ne misli za momi4etata kato sex igra4ki .... mislq 4e ako naistina si takaf 6te namerish momi4e koeto da te zaslujava i koeto 6te te obicha i 6te ti e vqrnane se otkazvam ot liubofta
uspeh !
Ей по твото мнение се чудех цяла вечер кво да напиша щото няма такова малоумие ама ето. - Ми да се ебе бе, щом на 14 са 5-ма, на 17 що да не са вече 50. Аз на 14 като бях съм си пипал пишката с любопитство бе! След още 5 години лапетата ще се ебат и в детската градина?Първоначално написано от My`OwN
"Курвите в очите на момчетата са тези, които не пускат" - Апък според мен курва е тази която ми пусне, а не тази която ми откаже. Ама едва ли разбираш кво имам предвид
Mrs. Beps, ма и аз трябва да я обичам нали. А след толкова ебавки с мен от другия пол тва става все по-трудно май.
Специално на теб бих ти казал нещото за което съжалявам, щото ми се струва че си свястна --
съжалявам, че порастнах не заради всичко което се случва когато човек пораства а заради това, че вече не съм малкото момче което знаеше какво е да си влюбен и какво е (ша ма извинявате за израза) да не можеш да се изпикаеш нормално щото се сещаш че обичаш някой и веднага изтръпваш
AnotherDay ти хубаво го посвещаваш на всички курви ама до колкото разбрах става въпрос за едно момиче което те е наранило.Не поставяй знаменател ако може... Най-добрата ми приятелка също е спала с доста момчета а е на 16 ама това не я прави курва... Страхотен човек с доста добро мислене, висок успех в училище и правелен подход към всичко... Не защитавам всички лигави пикли които се чукат за имидж... ама искам да кажа че бройката не е важна... Може да е спала с трима... ама наведнъж... и да е снимала ... е това мисля че е доста по курвенскоА това което каза, че за теб ще е курва ако ти пусне... добре де ама би ли й отказал?! Нека ти се прасне няква мега натоканата мацка пък питай я дали е курва или не... разбирам болката ти, но в случая това е просто изблик на ярост
Горе главата и само непред... живота продължава.... На мен курва(ама истинска,вече завършена) курва ми разруши семейството ама това не ме спира... звучиш ми интелигентно и готино момче така че.... НЯМА СЕ ЗДУХВАШ ЗА ГЛУПОСТИ ЩОТО ЩЕ ТЕ ШАМАРЯ
![]()
![]()
Живей Така Че Като Умреш И Дявола Да Ти Запали Свещ!
аз също се впе4атлявах преди на подобни неща,но ве4е прекалено много неща заемат мозъка ми,прекалено много ангажименти запълват деня ми,прекалено много проблеми ме преследват,4е да седна да им се притесняват на тия парцали,с извинение,но това е истината,който иска да се тръшка и да се сърди.за мен не е важно коя с кой спи,а аз какво правя.добре съм преценила,позицията си,какъв 4овек съм,какво мога и как да го постигна,4е да си позволявам такъв живот,който незнам доколко може да се наре4е живот.истината е,4е така света е намерил на4ина си за развитие,давайки възможност само на стойностните хора да постигнат нещо и то с труд,а не ...няма да се доизказвам,съвсем брутално ще прозву4и ина4е целия ми коментар.
ще кажа само на вси4ки под тоя знаменател,4е наистина съжалявам,за липсата им на мозъ4ни клетки.(няма да казвам да се замислят-и да искат не могат,просто не им се отдава)!
Първоначално написано от AnotherDay
Знаеш ли...Може на теб да ти се връщаМмм,познавам 1 момче,което има слава на playboy и сваля всяка ,която види и на всяка казва,че я е чакал цял живот...И ми беше разправял,че накрая наистина срещал някаква,подарявал и цвета,бижута...И тя го зарязала...
Аз съм на 17 и имам лични наблюдения...
Ти бивш playboy ли си?