Цитирай Първоначално написано от AnotherDay
За какво се дразня ли? Нека да ти разкажа на кратко.
Цяла година обичаш някой, правил си и правиш такива неща и уж всичко е перфектно, но в 1 момент разбираш, и то не от кой да е а от брата на момичето, че тя се зарибява о боже с още поне 10 човека. И то що? Да експериментира как ще я ЕБАТ НОВИ ПИШКИ !!!
Ма аз не съжалявам за нищо. Дори и да не съм много вярващ в Бог и т.н. вярвам, че равновесието в вселената ще даде на всеки да си получи това което трябва. Не съжалявам, че съм пропилял сума пари за нея, не съжалявам, че и помогнах точно в такъв момент в който всичките и приятели се отдръпнаха от нея.

Ако го четеш това миличка - пожелавам ти от все сърце да изядеш толкова пишки колкото има на земята, но от никоя да не получиш любов! Щото не може просто ей тъй да се изсереш отгоре на някой който те е обичаЛ !!!

И не, аз не съм момиче на 15 г. а съм момче на 18 г. и може би дори в малка степен знам какво искам от живота и то със сигурност не е да наеба колкото мога повече момичета докато съм млад

Знаеш ли...Може на теб да ти се връща Ммм,познавам 1 момче,което има слава на playboy и сваля всяка ,която види и на всяка казва,че я е чакал цял живот...И ми беше разправял,че накрая наистина срещал някаква,подарявал и цвета,бижута...И тя го зарязала...
Аз съм на 17 и имам лични наблюдения...
Ти бивш playboy ли си?