- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ТОЙ или ... той?... (мързи ме да търся...)
Така, от няколко седмици мн яко съм хлътнала по един тип, дето се събира в нашата компания от около месец... Казала съм му го даже... Въпроса е, че целия свят си мислеше (довчера) че ходя с най- добрия си приятел (тва не е така), щото се прегръщаме, ала бала... Ама вчера той (my best friend) ми каза, че действително ме харесвал и ме пита дали искам да ходим.. Обещах му да си помисля.. Обаче сега другото момче страни от мене, въпреки че знае, че го харесвам много повече отколкото най- добрия ми фр (щото и него го харесвам...) и че не сме ходили изобщо никога ... Искам съвет, да знам какво да правя , как по дяволите да събера достатъчно смелост, за да му кажа, че не искам да го губя, щото ако тръгнем ще стане точно така... ( за приятелчето стаа дума)![]()
![]()
ПП: Извинявам се за обърканите мисли, които току- що изтипосах в тая тема, ама по- подредено не мога да се изразя... Поне не в момента![]()
Кофти, най-добрия ти фр те харесва, та ако го отрежеш ще му е гадно, а ако тръгнеш с него вероятно няма да издържите много ( лично мое мнение си е ) тааааака че аз не съм човека където ще ти помогне в случая :>
The Spark
И в двата случея ще изгубиш приятеря си.Дали сега ще му разбиеш сърцето или после след като сте ходили се тая...просто едно такова признание променя всичко.
+1Първоначално написано от NaNa_SladuRana
.!.
Да, но ако го зарежа заради това момче (което обезателно ще стане, познавам се) няма ли да му бъде по- тъпо, смисъл... Ако сега му кажа, че не искам да съм с него, амми с другия, няма ли да го боли по- малко?Първоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
Ами според мен изобщо недей да даваш напразни надежди на приятеля си щом знаеш,че няма да издържите дълго. По-добре му обясни,че искаш да си с другия. А и предполагам той не е влюбен в теб,а може би са просто леки симпатии. Така че, аз ти предлагам да ги прекратиш,докато са още в зародиш.
аве не схванахте ли вече, че приятелство между момче или момиче няма...той те е харесвал откакто се познавате, затова ти е бил толкова близък, и сега като му кажеш, че не му се кефиш и нищо няма да стане няма да сте повече приятели, така че споко (дори да останете "приятели" няма да е както преди)
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE
В основата на една успешна връзка не стои ли именно приятелство? Не е ли това точно най-важната част? И това, че я харесва... по-малко неин приятел ли я прави?Първоначално написано от Gabroveca
А ти застани пред приятеля си и му обясни всичко. Би трябвало да те разбере. Все пак не мисля, че заслужава да го лъжеш...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ami ako kajesh na priqtelqt si,che ne iskash da si s nego,opredeleno shte go zaboli,no po-dobre sega ot kolkoto da stanete gadjeta i toi da ima nqkakvi nadejdi,a t posle da go zaebesh.Mislq,che sega e po-podhodqsh moment,za tova priznanie.
Po-dobre trugni s drugoto mom4e za6toto ako trugne6 s nai-dobriq ti fr vsi4ko 6te se promeni v otno6eniqta vi i kogato skusate nqma da e su6toto.Po-dobre obqsni na best fr 4e iska6 da si ostanete nai-dobri priqteliaide uspeh
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Нормално е да не ти повярва, че го харесваш и да страни от теб, като ти и с другия се задяваш.И аз да бях, и аз нямаше да ти обърна внимание...
Говори с него, ако наистина го харесваш, ама спри да се занимаваш с другия.Нали ти е ясно, че не може да си с двамата?
приятелство и само приятелство между момче и момиче нямаПървоначално написано от Diva4e
![]()
Болката е еднаква ако наистина е изпитвал силни чувства....просто няма как..Мнго тъпа и гадна ситуация!Първоначално написано от My`OwN
![]()
--------------------------------------------------------
Много правилни мисли...В гадна ситуация си попаднала.Ако приемеш на приятеля ти и ако след това скъсате вече няма да ти е приятел...А ако приемеш на другия(дет си хлътнала по него) приятелят ти пък ще му е кофти....Много гадна ситуация...Сама си решавайИ все пак слушай сърцето си