.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Тема: майка ми :@

майка ми :@

HorAa IsKAm Da vi KajA PoNE Na VaS KakVo Mi E :@
    Zna4i MoQtA IsTOriQ NqmA Na4aLo IskAm Da SpoDeLq S NQkoI kolKo MraZq MaIkA Si. Da NqMA gre6kA - MAIKA MI :@ ToLKovA e OgrANi4eNA i ZaTuPElA pOkRai VtorIq Si mUj 4e Ve4e... NaPrAvo Se PlA6a. Ako I kAJA 4e HareSvAm NqkoE mOm4e - O0o Ne ToVa E ...edisi KakUf...
    SeGa RaZbri4a 4e Sa ImAM s EDin Deto s 3 GoDinI po-gOlQm Ot MeNe i tq KazVa - ti RaBotA s taKivA goLEmi nqMa6 ... A si4kIte MI fR HoDqt s ToLkOva GoLqmI. IsCepVa Sa Za Nai - DoBraTa MI Fr DeTo Uj Q IMa6e Za po - SvEsnA "Tq E GOLqM bOkLuk" I E TAkIva - TrUgNa dA IzlIZam - v 22:00 da Si Si Y NaS, AkO ImAM NqkOQ NiSkA ocEnKa - Za6to taKa Za6to InA4e... PiSna Mi Ot NEq- MOga Da IzBroQ o6te 1o0o0 PrImeRI AmA ImA Li SmIsAl.RaZVEdEnA E s Ba6ta Mi, KoIto E nAi - QkIq NA SvEtA SAmo 4e Ot 1 GoDiNA i ToI Me ZabRaVi ;(... I tQ SaMO Da IskAM NE6to Da Mi KupI i Re4e Idi PRi BA6tA,Za6tOtO znAe 4e MraZq tAQ tEmA , A Tq Ve4nO IskA PaRi... Se Ot NQkAdE DA IdVat. :@ OfFF mrAzQ q BEe IsKAM Da E mAIkAta Me4Ta (KoQto NIkOgA NQma Da BUDe, Za tfA pO-DobRe Da UmReEe) Ne IskAm Da Q VIjDAm MraZQ QQqqq [!][!][!]
    P.S ZnAm 4e Mn hoRa NqmA Da OdoBrqT mNenIeto Mi, No vSe PAk ImAh NuJda Da SPoDeLQ ....
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Град
    Враца
    не чесно за колко време го написа

онтопик:

тъпа путко
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Град
    В най затънтената провинция София ;]кв.ЛюЛиН ;)
    Mislq 4e ti si prava no nali znae6 roditelite imat tejkata dyma.
    No te savetvam pravi kakvoto ti e na pri sarce

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    ti mai pove4e si se starala da go pi6e6 otkolkoto da vloji6 ne6tu v nego
    xax
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Сега си ядосана и изричаш неща които не мислиш, повярвай ми. Много пъти съм мислила като теб, НО НИКОГА НЕ СЪМ СЕ ПОЖЕЛАВАЛА ТЯ ДА УМРЕ...НИКОГА!!! Това е много отвратително от твоя страна...
    Не е идеалната майка, но е твоята. Преди месец някъде говорих с майка ми. Сега сме в що годе добри отношения. Просто един ден и казах че я искам приятелка не враг с който постоянно да се карам - и се получи. След малко караници на следващия ден беше различна. Може би думите ми отекваха в главата и... не знам...
    Та съвета ми е да се опиташ да контактуваш с нея...
    Или отиди при "перфектния си баща"
    ПС: Не пиши по този начин. Убийствено е да се чете!
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Направо понякога се чудя как може да има хора,които да мразят майките си. Нз сигурно мисля така,защото колкото и банално да звучи майка ми е единственият човек, на когото мога истински да се доверя и да разчитам. (както и баща ми в повечето случаи). Много от "приятелите" ми са ме предавали,но тя винаги е била като един здрав щит зад мен и ме е подкрепяла. НЕ ГУБИ ВРЪЗКАТА С МАЙКА СИ. Дори и да не ти се вярва, ти си и дете и тя те обича.Сега,както каза XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX си ядосана и не мислиш трезво,но когато преминат тези тийн години всичко ще отмине и ще сте отново в добри отношения. Един съвет:поговори с нея за държанието и,но не и викай,а говорете спокойно и трезво като големи хора,защото предполагам си дори и по-голяма от мен.Надявам се,че отношенията ви ще се оправят. НЕ ГУБИ ВРЪЗКАТА С МАЙКА СИ.
    Успехчета ;]

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Може би целият умствен капацитет, който го имаш си го вложила в изписването на думичките, та следващия път пробвай да пишеш нормално и малко да се замисляш над това, което казваш... Иска ми се след време, ама доста време, когато майка ти вече наистина я няма, да можеш да прочетеш тези си думи и да ми кажеш как си се почувствала...
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Няма да прочета това.

Re: MAIkA MI :@

Цитирай Първоначално написано от bebeto0o
    HorAa IsKAm Da vi KajA PoNE Na VaS KakVo Mi E :@
    Zna4i MoQtA IsTOriQ NqmA Na4aLo IskAm Da SpoDeLq S NQkoI kolKo MraZq MaIkA Si. Da NqMA gre6kA - MAIKA MI :@ ToLKovA e OgrANi4eNA i ZaTuPElA pOkRai VtorIq Si mUj 4e Ve4e... NaPrAvo Se PlA6a. Ako I kAJA 4e HareSvAm NqkoE mOm4e - O0o Ne ToVa E ...edisi KakUf...
    SeGa RaZbri4a 4e Sa ImAM s EDin Deto s 3 GoDinI po-gOlQm Ot MeNe i tq KazVa - ti RaBotA s taKivA goLEmi nqMa6 ... A si4kIte MI fR HoDqt s ToLkOva GoLqmI. IsCepVa Sa Za Nai - DoBraTa MI Fr DeTo Uj Q IMa6e Za po - SvEsnA "Tq E GOLqM bOkLuk" I E TAkIva - TrUgNa dA IzlIZam - v 22:00 da Si Si Y NaS, AkO ImAM NqkOQ NiSkA ocEnKa - Za6to taKa Za6to InA4e... PiSna Mi Ot NEq- MOga Da IzBroQ o6te 1o0o0 PrImeRI AmA ImA Li SmIsAl.RaZVEdEnA E s Ba6ta Mi, KoIto E nAi - QkIq NA SvEtA SAmo 4e Ot 1 GoDiNA i ToI Me ZabRaVi ;(... I tQ SaMO Da IskAM NE6to Da Mi KupI i Re4e Idi PRi BA6tA,Za6tOtO znAe 4e MraZq tAQ tEmA , A Tq Ve4nO IskA PaRi... Se Ot NQkAdE DA IdVat. :@ OfFF mrAzQ q BEe IsKAM Da E mAIkAta Me4Ta (KoQto NIkOgA NQma Da BUDe, Za tfA pO-DobRe Da UmReEe) Ne IskAm Da Q VIjDAm MraZQ QQqqq [!][!][!]
    P.S ZnAm 4e Mn hoRa NqmA Da OdoBrqT mNenIeto Mi, No vSe PAk ImAh NuJda Da SPoDeLQ ....
    Човек намирам се в абсолиутно сащото положение (само дето наще не са разведени). Ако имам 3 или 4 вечно ше ми са вика. Не харесва момичето кето обичам. Постоянно ми натякфа каква била. Аз мн я обичам а тя не с нея не изкам да те виждам еди си кооо :@. И постоянно с кой излизаш ии непрекаснато ми тика презервативи насякаде по мене ааа напрао откачам. Влизам в рейса и ооп ко да извада од жоба презервативче :@. И ми се рови насякаде в компа в гсм тарси снимки снимки да види с кой сам бил. Постоянно ми казва какви са приятелите ми :@. НЕ одобрява нито един от фр м,и. почти не излизам вече. Се ме кара да си тарся оправдания. Или ко излезна до 8 часа тряя да сам в нас ;(. Напрао ме побарква :@:@:@. Ама най гадното че непрекаснато обсажда момичето по което сам луид. НЕпрекаснато ми казва какава била как аз не трябвало да се виждам с нея как щяла да ме зарази еди си ко.... Мисли си че не била девствена :@:@:@:@:@ (а точно девствена си беше). КАкто и да е ако изкаш ма намери на скайпа ми мак3р4о (сас англ букви mak3r4o)

Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence
    Може би целият умствен капацитет, който го имаш си го вложила в изписването на думичките, та следващия път пробвай да пишеш нормално и малко да се замисляш над това, което казваш... Иска ми се след време, ама доста време, когато майка ти вече наистина я няма, да можеш да прочетеш тези си думи и да ми кажеш как си се почувствала...
    OMFG KOLKO TYPI I OGRANI4ENI HORA IMA PO TOZI SVQQT MOMI4ETO TARSI POMO6T KO VA EBE KAK GO E NAPISALA WEE :@:@:@ ko obra6tate vnimanie na 6ibanoto pisaneee vijte ko e kazala nali e vajno da q rtazberete ebasi typite maloumnici det ste v tezi typi foromi :@

Град
    tam!!! (love) ~>
    +1
    ...Абе хора...замислете се какво щяхте да представлявате,ако ги нямаше родителите ви...
    поне за едно им бъдете благодарни-че са ви дарили живот!!!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Няма да прочета това.

Супер фен
    Град
    Панацея
    права е
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Цитирай Първоначално написано от GerSity
    +1
    ...Абе хора...замислете се какво щяхте да представлявате,ако ги нямаше родителите ви...
    поне за едно им бъдете благодарни-че са ви дарили живот!!!
    Za6to da sa i blagodarna [?] PO-dobre da ne mi go e darila,a ne sega da mi go susipva.
    P.S. Blagodarq za vsi4ki mneniq i 4e pone namiram pomo6t ot drugi hora, koito dori ne poznavam

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Of chudq se kato kakva da te opredelq...Aide nqma da te obijdam.
    Popadnala si v nqkakva emocionalna kriza i si mislish,ch maika ti e vinovna za voinata v Irak,da ama ne.Ili si v cikal.
    Pochti vsichki tineidjari imat takav problem kato tvoq,koeto e neshto mnogo normalno.
    Znachi ima hora koito tuk se oplakvat ot istinskite si problemi,che nqmat pari ili,che roditelite im gi maltretirat.Teb maika ti nalagali ti fizicheski tormoz,bez nikakvi prichini?Tova veche za men e problem.
    Ima deca imat mnogo po-loshi roditeli ot tvoite i vapreki tova ne sam vidqla nqkoi da jelae smarta na maika si,no ti si gi prikazvash s gaza.

На кака 13 годишната пикла, която без мама не може да си върже обувките, обаче говори какъв е боклук...
    Разбирам да те бие, да те държи гладна, да не ти позволява нищо, да те обижда... Обаче ти май от един хубав пердах имаш нужда...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    На кака 13 годишната пикла, която без мама не може да си върже обувките, обаче говори какъв е боклук...
    Разбирам да те бие, да те държи гладна, да не ти позволява нищо, да те обижда... Обаче ти май от един хубав пердах имаш нужда...
    +1! Момиче не говори така за майка си! един ден ще съжаляваш дори да не ти харесва как се държи с теб, имай малко уважение. как може смъртта и да желаеш, ама това е ужасно, засрами се!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

бе не знам как да ти помогна, но се чудя колко нерви на човек са му необходими да пише С мАлкИ и ГолеМи бУкви ДоКатО е ЯдоСаН.
    пп:много ли е трудно да пишеш на кирилица???

Впрочем и аз да бях на мястото на майка ти и да говориш за мен по този начин... еми и аз бих те пратила при баща ти да искаш от него пари...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Голям фен
    Ти по-грамотно и нормално не можеш ли да пишеш
    Получих увреждания на очите за цял живот от твоето писане
    А и как може да говориш така за собствената си майка.Тя е тази,която се е мъчила да те ражда,отгледала те е и те е хранила,а ти сега искаш тя да УМРЕ.Много си ми тъпичка,как не те е срам да го кажеш!Колкото и да се държи гадно(аз не видях нещо подобно от това което си описала)с теб запомни,че един прекрасен слънчев ден нея наистина няма да я има и тогава ще плачеш и ще искаш да е до теб.Всеки подрастващ има конфликти с родителите си,но всичко преминава.Не си нито първата,нито последната която има проблеми с майка си и баща си.А и то твоето да беше и проблем!Засрами се и преди всичко вземи поумней малко.Аз съм сигурна,че майка ти те обича,грижа и е за теб и ги прави тези неща,за да те предпази.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Oleee kak moje da govori6 taka za maika si i da i pojelava6 da umre OMG qsno e za6to jenata se radji taka s teb ... za6tooto i ti vi6 se kfo si leke..q spox malko q.. !!! Pomisli mislq 4e gre6kata e v teb a ne v neq.. !

Цитирай Първоначално написано от nejno
    Тя ако умре сигурно ще пуснеш 300 теми колко си била глупава да си го пожелаваш.
    Мислиш баща си за НАЙ ГОТИНИЯ на света..защо? Просто защото не живееш с него..ако живееше с него щеше да мразиш него, а майка ти да е яката.
    Естествено, че трябва да се поограничаваш малко..все пак разполагате само с една заплата..а майка ти мисли как да ти купи дрешки, как да ТЕ НАХРАНИ..защото без дрехи можеш нали? Но без храна не можеш.
    За думите относно приятелите ти..нормално е да се притеснява.
    За вечерния час...на колко си? И знаеш ли колко е по принцип вечерния час?
    Просто се научете да се търпите
    Успех от мен и никога не пожелавай тя да умира...
    Ne sam pri nego,za6toto kakto kazah toi ima priqtelka i jivess s neq. Ne sam go 4uvala ot 1 godina, no toi prosto e roditelq me4ta - kogato izlizam ne mi kazva koga da se pribera, kogato iskam ne6to ot nego vinagi go pulo4avam , ne se se6tam za ne6to koeto ne mi e razre6il i o6te kup primeri moga da dam. A maika mi e korenna protivopolojnost .... Kak da se turpim? Ne mojem. Tq e ujasna dori se skarahme predi 5 min ve4e mi pisnaaaa....... ;( nikoga ne vijda kogato sam tujna (a v momenta e taka ) i me izvika za ne6to i mi vika : "kvo hodi6 kato umrela?" Pisna mi ot neq a i ne samo ot neq a ot si4ko - ve4e iskam az da umra

ми те всички родители са такива .. досега трябваше всички да ги мразим ..

Град
    OUT OF SPACE
    ОТВРАТИТЕЛНА СИ!

Цитирай Първоначално написано от skatemore
    тъпа путко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си