- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- майка ми :@
Почитай я Майка ти е .. пък за 2 рия мъж ... и аз съм в същото положение .. просто ... и жената си има нужди .. предполагам че си на около 15-16-17 а тя е на около 35-40 .. разбери я .. скоро ще я удари критическата и ще стане по лошо така че готви се ...
ПС: просто се опитай да и спечелиш доверието ... и да не злоупотребяваш с него![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
как така ще мразиш майка си?Тя те е родила!!!Виждам, че и тя в някои неща не е права, но никога не й пожелавай да умре.Ужас!Много си зле, чесно.Ами върви да живееш при баща си.И аз, ако съм на мястото няма да те пускам по-късно от 22 часа-даже това ти е много.
напълно съм съгласна с това мнениеРазбирам да те бие, да те държи гладна, да не ти позволява нищо, да те обижда... Обаче ти май от един хубав пердах имаш нужда...
Съвземи се!!!
Защо пишеш тАкА?На интересна ли се правиш? Не си.И е по четливо, ако е написано на кирилица.
Когато майките ви не ви одобряват френдовете кажете им те да ви изнамерят и да видим ко ше кажат тогава.Невярвам да ви търсят приятели ама така може да ги затапите.А когато не ви одобряват гаджетата каже им, че много се обичате и че те немогат да ви казват с кого да ходите и с кого не.
![]()
ИСКАМ ДЪВКА!
Първоначално написано от bebeto0o
Ama piklooo, q se 4ui kakvi gi govori6, kakto vijdam ba6ta ti samo ti dava materialnoto i malko svoboda, no dava li ti obi4 kakto vseki perfekten roditel trqbva ? Ili sigurno maika ti e tolkova i gleda da te ograni4ava malko,za6toto sigurno ti si tazi koqto prekalqva ili vse q nervi.Da ne si misli6, 4e maika ti e dlajna da ti pozvolqva vsi4ko koeto ti 6tukne 4em iska6 da ima6 li ? Ako si na 12-13 kvo iska6 da stoi6 do 12 li? 10 ti e dostata4no...Parvo pomisli ti zaslujava6 li vsi4ko koeto iska6 ili ne? I mpomisli ti kakvo dava6, 4e da polu4ava6... i nakraq kvo se oplakva6 4e ne ti dava pari maika ti, moje bi nqma vazmojnost da ti dava po 10-20 leva na den kato na dryugi...
I ne mislq, 4e si tolkova qdosana i tajna, 6tom ima6 nervite da pi6e6 taka S gOlQmA i MaLkA bUKvA.... edna novina za teb - HI4 NE E GOTINO!!!
P.S. Sorry, 4e pi6a na latinica, no nqmam o6te kirilica.
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
I az sam na sy6toto mnenie za maika si po ok da ne me be6e rajdala otkolkoto sq.. :@:@:@ Pone ne sam 4aktolkoz zle kolkoto tebe ;(Първоначално написано от bebeto0o
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА.
Какво ви липсва бе, тъпачки? Ооо, мама не ми купи това. Мама ми каза да не ходя на оня купон. Ама ми каза да се прибера в 12, леле ау каква трагедия...
Какво му е перфектното на баща ти бе, мърло? Това, че от 1 година не е поглеждал дъщеря си? Леле, добре, че не си ми дъщеря. Не бой щеше да ядеш, а да съм те хванала и да съм те смачкала.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
a Ti Na K0lKo gOd1n1 s1? Десет? Майка ти е човека, който ти е дал живот. Всеки има проблеми с родителите си, някои по-малко други повече. Наистина, понякога контрола е прекален и липсва разбиране, но това колкото и да не се харесва нито на мен нито на останалите е нормално. Някога да си се замисляла, че въпреки грозните изрази и неприятният тон майка ти може би иска да те защити? Защото като ти гледам писанията ти ми се струва, че си от хората за които недообмислените постъпки са ежедневие (дано да греша). Мога да ти кажа, че съм отгледана в доста сурово семейство, но майка ми нито веднъж не е сбъркала в преценката за приятелите и псевдоприятелите ми, както и за момчетата с които съм била. Първо се замисли коя щеше да си без родителите си и после ги плюй на воля. Всеки греши и наистина има много крайни хора, но поне имай уважение към тези, които са те създали и отгледали. Не съм чувала нищо по-грозно от изказвания от сорта "по-добре майка ми да умре". Гади ми се от подобни глупости. И във форума се пише на кирилица. Ако толкова те мързи има и кирилизатор - моля изпозвай го!
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
i az obi4am mn mn ama mn poe4e tatko mi 6ot toi mi daa mn poe4e svoboda i mi ia mn poe4e doverie i e 4oek s koito moi da sa talk! Kato ma fana daskala 4e pu6a na tatko si kaah toi da ide i tatko mi ma rtazbra a ako maika mi trqq6e da nau4i 6e6 da ia skandali. Toi kaa sao kfi pu6ite i az gorna i toi i a zpo4nah s tea spox. Ama posle kaa ako razbrea 4e pu6i6 ne6to drugo osven cigari si tarsi nov dom sao tva a ako maika mi be6e razbrala kfi problei 6tqh da iaam ot neq...omfg tq e kato glava na semeistvoto daje ba6ta mi i otstapva :@:@:@:@:@Първоначално написано от Wrathchild
Евала на всички, които са писали по темата, след като са прочели това умопомрачително нещо.
Не зам колко трябва да си тъп, за да напишеш текст от 12-13 реда, в който всяка дума е написана с редуване на малки и големи букви![]()
Лично аз на третия ред исках да я намеря тая и да я удуша собственоръчно.![]()
+1 Ако иска сериозен отговор, да го напише като хората.Първоначално написано от Psychopath*
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
баси,четох го 15 минути![]()
МН ограничено мислене![]()
ако ти бях майка и аз щях да ги направя тея неща
![]()
Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...