a Ti Na K0lKo gOd1n1 s1? Десет? Майка ти е човека, който ти е дал живот. Всеки има проблеми с родителите си, някои по-малко други повече. Наистина, понякога контрола е прекален и липсва разбиране, но това колкото и да не се харесва нито на мен нито на останалите е нормално. Някога да си се замисляла, че въпреки грозните изрази и неприятният тон майка ти може би иска да те защити? Защото като ти гледам писанията ти ми се струва, че си от хората за които недообмислените постъпки са ежедневие (дано да греша). Мога да ти кажа, че съм отгледана в доста сурово семейство, но майка ми нито веднъж не е сбъркала в преценката за приятелите и псевдоприятелите ми, както и за момчетата с които съм била. Първо се замисли коя щеше да си без родителите си и после ги плюй на воля. Всеки греши и наистина има много крайни хора, но поне имай уважение към тези, които са те създали и отгледали. Не съм чувала нищо по-грозно от изказвания от сорта "по-добре майка ми да умре". Гади ми се от подобни глупости. И във форума се пише на кирилица. Ако толкова те мързи има и кирилизатор - моля изпозвай го!