.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Давайте предложения

Карам направо ..

Ходя с момиче което много обичам от 3 месеца
    Естествено както всички знаем .. розови са нещата само в началото ..
    От определено време се караме за глупости, имам предвид почваме от някаква глупост като "закъснение" и стигаме до нещо по-голямо..
    Обичаме се много и двамата .. но нещо ме притеснява
    Когато и направя лека забележка.. и и се нацупя за момент, тя стои и нищо не прави, след което аз трябва да "отсърдвам" нея !
    Отначало мислех че ще е само 1 път .. но вече всеки път е така!
    Като я питам защо не прави нищо, тя или мълчи или ми каже : КАКВО МОГА ДА НАПРАВЯ ??? Като си решил да се сърдиш сърди се .. аз какво мога да направя .. и други от сорта
    И всеки път накрая свършваме със сълзи и сдобряване .. с обещания да няма повече караници от сорта ...
    Вие сте .. какво мислите за ситуацията ... нормално ли е !?
    ...s0 L3T m3 b3 Fr33...

Mi spored men nie jenite reagirame malko purvosignalno,razbrali ne razbra li vednaga izduhvame ili kato men kato se rasurdq i si mulcha za da ne kaja neshto koeto ne mislq,puk i ne obichame zabelejki,ako e za neshto malko ne i go spomenavai ili i go kaji po lubezno "izvinqvai moje li a ne pravish taka" primerno vij kak reagirva,obesni i koe te drazni v neq za da ima razbiratelstvo m/u vas trqbva da ima komprosmisi,pogovorete si za tova kakvo vi drazni v drugiq i se opitaite da go izgladite

Там е проблема че тя не иска да говори ... може би защото, колкото пъти сме почнали да говорим за нещо по така и се 1во се караме .. после всичко наред, + не е свикнала да говори за чувствата си, какво изпитва.. какво иска и т.н ..
    ...s0 L3T m3 b3 Fr33...

Ami 6te i se naloji da svikne ,govori s neq otkroveno .Kaji i 4e iska6 da pogovori6 za vas dvamata i za tva 4e mnogo se karate ,pitai q nqma li na4in da go izbegnete.Moje tq da si ima nqkvi problemi i da si go izkarva na teb razpitai q ,vij kvo stava s neq .Ne pitai nas nito sme v surceto i nito v mislite ,nito v jivota i .Prosto govori s neq.Aide kusmet4e

Има проблеми с техните от време на време .. но не са сериозни
    Казвал съм и че не съм аз човека на когото да си го изкарва за това ..
    ...s0 L3T m3 b3 Fr33...

Ami koi e 4oveka , ti si estestveno .Trqa da 4ustva podkrepa ot teb da znae 4e si do neq da ima na 4ie ramo da si popla4e,6tom q obi4a6 zna4i ne ti e zabivka ,a seriozno gadje zna4i trqa da e vednaga sled sobstvenoto ti sem. i predi teb samiq.

Sega e vremeto da i dokaje6 lubovta si .Prosto i pokaji 4e si do neq kakvoto i da i se slu4va

Нещо не ме разбра.. тя много добре знае, че може да разчита на мен за всичко.. по всяко време независимо от каквото и да било ..
    Имах предвид че не трябва аз да поемам това което родителите и са "посяли" в един момент ..
    Ако искаше подкрепа - добре .. давам и я на 100% винаги за каквото и да било, но тя се опитва да се КАРА на мен за това какво са и били казали .. но не е това проблема .. защото се случва рядко
    ...s0 L3T m3 b3 Fr33...

Град
    Shumen
    Emi mai mai vsichki momicheta reagirame rqzko na neshtata...G/d e i takyv pri men sluchaq Dosta mi se sluchva da izbuhvam i bilo za gluposti ili ne.Sega prosto se ucha da svikna s nqkoi neshta i veche ne reagiram taka...Taka che moje bi ako ima nehsot koeto q drazni e vypros na vreme da svikne.Ne znam kakvi sa vi problemite,no ne mi se struva normalno postoqnno da se karate Ako naistina se obichate i dyrjite edin na drug vsichko shte se opravi.Prosot sednete i pogovorete seriozno nad tova.Haide uspeh
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си