- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогенте ми...Незнам какво става с мен....
dnes az bqh na rabota a tq v sasednoto zavedenie,az otidoh tam do kolegite po rabota i q vidqh,predi tova ne q bqh vidql.Kato me pz tq mi stana mn priqtno no...krakata mi se podkosiha i pusla mi se uskori s okolo 3-5 pati nai malko,celiq se raztreperih.....kakvo e tova podqvolite zashto ispadam v takiva polojeniq.........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vlubva6 se moi 4ovek.4estito!!!![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
До сега не ти ли се е случвало?![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
хихи който не вярва в лубовта от пръв поглед това е доказателството че съществува![]()
А ПИч наистина чеСтито ДА ти е
![]()
![]()
другия път като я видиш внимавай да не разлееш нещо или да се спънеш в някого или нещо и да паднеш!![]()
УжасВлюбваш се.
![]()
Ха, да ти е честито!![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Влюбваш се...има ли смисъл га до пиша,след като 4-5 души преди мен са го постнали![]()
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
хах, да бе... ами аз като пътувам гратис и се качи контрола, сърцето ми бие не 3, ами 30 пъти по-бързо. Т'ва да не значи че съм се влюбила в контрольораПървоначално написано от Cool_Bitch
![]()
а сега сериозно - пич, притеснил си се яко...шото си падаш по нея, да, и не знаеш как да реагираш като я видиш![]()
.......шшшшшшшвепсс.. вкусът на оригинала
Не е любов от пръв поглед, а просто привличане.![]()
Ял си суров картоф братле. Ще ти мине.
На 31 Декември 2007-ма повярвах в любовта от пръв поглед , запознах се с момиче в което се влюбих още като я видях ... на 1ви Януари бяхме заедно и тя ми каза че и с нея било така...бях толкова потресен и щастлив...НО само 1 месец...Брато любов несъществува ... или поне за мен не
Не няма смисъл и не беше да необходимо да го пишеш още повече че "4-5 души преди тебе са го постнали".Първоначално написано от gangstata
Първоначално написано от acidburn1
Пич ти разказа моята изтория 1 към 1![]()
Ти го каза...Първоначално написано от AFT
Привличане е, харесване, много силно при това, но любов - не (:
Обаче сте супер смешни като започнете 'аз се влюбих, скъсахме и любовта не съществува. Последно влюбили ли сте се или няма любов?![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Чувала съм,че такава "любов" от пръв поглед,трае точно 100 дни![]()
Мисля,че го казаха в любимият ми сериал-Приятели![]()
дамммПървоначално написано от Alabalaportokala
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Явно това нещо л'бов до инфарк може да доведе някой.![]()
![]()
Според мен си се сдухал яко![]()
Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever
И бтв как решихте че човека се е влюбил. Аз като си харесам някое момиче какво ? Да не би да съм влюбен. Само че при мене ги няма тези драматични сърцебиенки и ускорени пулсове![]()
![]()
![]()
Не е вюбов!!Просто мацката е била мн яка и той явно не е очаквал![]()
Пожелавам ти другия път като я видиш да се приесниш толкова ,че да се напикаеш,да ти стане толкова лошо от срам ,че да и повърнеш в пазвата и да заживеете щастливо до края на дните си
![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
am znachi to ne e ot prav pogled shtot nie s neq se pz ama za parvi pat kato q vidqh onzi den i...mi se sluchi tva i az za tva pitam shtot se pz s neq ama do sq ne mi e stavalo taka
Любов му се вика на тва, пич! Честито!![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
emi sq ako mi kajete i kak da se izlekuvam ot tazi SILNO ZARAZNA CHREVNO STOMASHNA INFEKCIQ shte sam vi mn blagodaren shtot ima nqkolko prichini poradi koito nemoje da sam s neq i nqma kak da stane...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
отново ще си послужа с цитат " Срещу любов от пръв поглед помага само вторият... "![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<