- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бившата му пак го търси
zdr na vsi4kitaka moqt problem e sledniq...otskoro xodq s edno mom4e...bix kazala 4e e nai-miloto,prekrasno i dobro mom4e s koeto sum bila...
makar otskoro da sme zaedno az zapo4vam da se privurzvam kum nego i naistina bix kazala 4e toi e RAZLI4EN ot dr mom4eta....bix kazala 4e toi e purvoto mom4e koeto pravi istinski 6tastliva....i naistina ne iska da go zagybq no......ima edno golqmo NO
biv6ata my produlajava da go tursi,svuni my ine go ostavq namia
eto 4e dnes kato bqxme zaedno tq my zvunna.....ne e i za pruv put...tq iska pak da se suberat i men me e strax acki mn samo kato si pomislq 4e tova moje da stane
![]()
![]()
toi kazva 4e nikoga nqma da stane i 4e neiska da e s neq no v jivota vs e vuzmojno....
prosto nz kakvo da pravq...neiskam tq da go tursi..tq go e naranila acki mnogo....lugala e acki mnogo....
toi kazva 4e iska da e samo s men no nz...prosto sum oburkana....nz dali da my vqrvam...nz izop6to kakvo da pravq...samo pri misulta 4e moje pak da se suberat otka4am...a i ni sme otskoro zaedno i nqma problem daskusa s men da se vurne pri neq
![]()
![]()
pomognete mi...kakvo da pravq.....
![]()
![]()
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Имай му доверие!Щом е бивша и сега е с теб би трябвало да те обича повече!!! Спокойно според мен ще си остане с тебе !!![]()
--------------------------------------------------------
еи.. кви са тия тъжни физиономии ?! че то момчето нали сега е с теб, кво ти пука за миналото му ?? а и по думите ти разбирам, че не е тръгнал да те зарезва, така че кво се сдухваш???
Ех.. какво можеш да направиш ти.Той ти е казал че "аз искам да бъда с тееб ти искаш да бъдееш с мен, но момиче кааато мен неможе да бъде с момче като тееб"..даде без това след запетайката..Та можеш само да му вярваш нали е "голям пич, супер е,различен е " етц или можеш да убиеш приятелката му, но не те съветвам
The Spark
СледващатаПървоначално написано от MartyParty
![]()
--------------------------------------------------------
Щом е толкова различен какъвто го описваш надали ще те зареже заради бившата си а ако го направи значи си се лъгала че е " различен " .
912.Crew
Започнеш ли да танцуваш веднъж.. връщане назад няма..
Танца е чувство, Танца е любов, Танца е свобода..
Само ще те посъветвам да не му правиш сцени и да спреш да му показваш, че се притесняваш за това, защото ако го правиш, може да му омръзне и наистина да се върне при нея. Много е важно да спреш. Не само от личен опит ти казвам, но и от опита на мои познати.
По-добре се съсредоточи в това да му показваш добрите си черти и да го караш да се чувства приятно в твоята компания.
"Sometimes there's so much beauty in the world..."
спалнята... леглото... възглавницата... Не я слушай... легни си, не режи вениПървоначално написано от MartyParty
![]()
По Темата: Ми не знам дали самата ти ще издържиш... Хубаво е поне, че ти е казал, че си обича тебРадвай се, че не я среща всеки ден, и че не си я обича тайно...
Едва ли ще ти е лесно, щом оная го преследва. Но ако наистина му имаш доверие, няма от какво да се притесняваш. Но мисля, че на тая ще й писне... няма цял живот да го преследва, я
Успех, дано това момиче разбере, че той си обича теб
![]()
С кого да си легне?Със сегашния или с бившето му гадже?Първоначално написано от nicolepcd
Е, това аз не решавамПървоначално написано от MartyParty
![]()
xaxa kafi6 me..Първоначално написано от 5StaR
po temata.. VQRVAI MU be momi4e .. toi ti e kazal 4e iska teb zna4i s tebe 6te ostane..A dori i da napravi taq gra6ka da te ostavi zna4i nqma za6to da taji6 za nego 6tom e tolkova glupav da skasa s tebe i da tragne s momi4e koeto go e naranilo tolkova
кажи му да си смени номера и двамата няма да бъдете тормозени![]()
.....Love You Forever..........
Според мен се тревожиш неоснователно, обаче и мен би ме издразнило, ако тя му звъни постоянно.Аз не мога да разбера защо той не й каже, че не иска повече да му звъни и да престане.А като е тя, той защо си вдига телефона въобще?Предложи му да го направи няколко пъти и тази ще престане...
Иначе, когато човек е наранен и лъган, той обикновено иска да се предпази и да не се връща към нещо, което го е наранило...но знае ли човек.Друг факт е, че той няма чувства към нея.Тогава за какво му е да се връща при нея?Помисли малко.
Ima nqkolko momicheta s sashtiqt avatar i vse imat nqkakvi stranni problemi,ama ne moga da razbera dali ne e edin i sashti chovek ili ste nqkolko takiva,no sas sigornost si prilichate po gadniq pravopis ili po-tochno ot lipsata na takav.
Inache po temata uspeh ti jelaq,nqma kakvo da napravish shtom momcheto ti e kazalo,che iska teb znachi iska teb.
+1 ,другия път като звънне вдигни ти телефон а и й кажи да спре да звъни,а пък може и леко да и креснешПървоначално написано от Diva4e
Мнооого сте ми забавнии (happy) {}
Слави Трифонов-Изхвърлете боклука (music)
1-во НИКОГА не казвай НИКОГА![]()
2-ро за малко успокоение след като го е лъгала,след като го е наранила мисля че не би се събрал пак с нея,защото (от моя гледна точка) ако някое момиче ме нарани адски много и съм с друга към която имам чувства със сигурност няма да се върна при нея.Та виж ся накарай го да си единствено ти в неговото съзнание,бъди добра с негоако той има чувства към теб не се притеснявай
В цялата ти история има нещо ,което не мисля че е незначително...ако приятеля ти все още обича бифшата си може и да се върне при нея ,защото може би ти си тази с която той иска да я забрави...ако вече не я обича мисля че няма за какво да се тревожиш...
Първоначално написано от sweet4esf
Zdr.i ot menIskreno ti su4ystvam,za6toto i az sum v tvoeto polojenie
Vupreki,4e sled liubovta im,e ostanalo samo "priqtelstvoto",az ne yspqh da go priema...drazneh se,kogato bqhme zaedno i toi polu4ava6e sms-i i streli4ki...ot vuprosnoto momi4e...i po nqkva ironiq vse se slu4va6e v momentite,kogato bqhme tolkova 6tastlivi i...vsi4ko v tozi moment sqka6 ruhva6e..Ne iskah da mu pokazvam,4e se draznq i 4e tova naistina me naranqva,no vednuj,naistina mi prikipq...kazah mu suvsem 4ove6ki kakvoto mi e na du6ata...toi mi obqsni,4e tova koeto izpitva kum neq e 4isto priqtelstvo i 4e edinstveniq 4ovek ,s koito iska da e sum az...da ne se rovq v minaloto,za6toto vsi4ko e prikliu4ilo
Da ,ama ne...ne6to me 4ovurka6e otvutre i i pisah,po nekva ironiq,tq su6to pose6tava foruma i nenadeino se natuknah na komentar,otnasq6 se za priqtelq mi,kasae6t me dosta prqko!Pisah i,obqsnih i kak stoqt ne6tata...za 6tastie se okaza dosta razbrano i inteligentno momi4e!tq su6to mi obqsni kak stoqt ne6tata ot neinata gledna to4ka...neznam do kolko be6e iskrena...Ot togava naistina se 4ystvam po-spokoina i ne mislq za tozi problem,predpolagam,4e poddurjat vruzka,nqmam protiv,stiga tq da ne preminava dopustimata granica!!!Sega ne6tata mejdy men i priqtelq mi se stabiliziraha i se radvam,4e ne uspqh da pozvolq na "minaloto" da susipe vruzkata ni...Obi4am go pove4e ot vsi4ko,kolkoto i kli6irano da zvy4i i sum gotova da premina prez vsqkakvi trudnosti,koito ni podnese jivota,dano da ne se nalaga de...
Suveta mi e da pogovori6 s priqtelq si,da mu obqsni6,4e ako toi ne pogovori s vuprosnata"biv6a" 6te go napravi6 ti...ne se u4udvai,ako ne pojelae da go napravi...ako ne,napravi go ti!Yspeh,nadqvam se,da pi6e6 sled izvestno vreme,4e ne6tata sa se opravili i 4e ste naistina,,naistina bezumno 6tastlivi!!!