.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: hm...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз съм свикнала да имам повече възможности от приятеля ми......
    Радвам се, че не са така нещата, както си ги мисля. Желая ти щастие и огромна любов. Съжалявам за скептицизма. Просто не се знае какво ще стане утре, нали?

Цитирай Първоначално написано от 6ans
    Na4i ako si ot sofia imam ideq =p
    otiwate na 3D kino IMAX , i predi towa se 1 otiwash do toaletna i teq na koito im se dawa biletite i ti dawat ochila wikash otstrani nqkoi i molish ,ako trqbwa plati, da mojesh da polzwash mikrofona za da i predlojish i nadqwam se da se suglsqt ili predi towa se uredi ..
    spored men shte e po dobre w na4aloto na filma i izti4wash do neq i i dawash prustena =D
    DAno ti haresa =p=p=p
    тфа ми хареса :d
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Аз съм свикнала да имам повече възможности от приятеля ми......
    Радвам се, че не са така нещата, както си ги мисля. Желая ти щастие и огромна любов. Съжалявам за скептицизма. Просто не се знае какво ще стане утре, нали?
    Za kakvi vazmojnosti stava vapros?Parichni li?
    Naistina ne se znae kakvo shte se sluchi utre,vinagi sam bila skiptichno nastroena kam tova da razchitam na edin maj osven na bashta si,i da bada sigorna v edin maj,no s nego neshtata sa razlichni.
    Inache mersi za pojelanieto i az tova ti jelaq na teb i na vsichki hora

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Да, финансови. Имам повече лични спестявания от него, а и като цяло семейството ми има повече пари.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Да, финансови. Имам повече лични спестявания от него, а и като цяло семейството ми има повече пари.

Az spestqvaniq nqmam i moeto semeistvo e po-zamojno ot negovoto,no ne vijdam tova kakvo znachenie ima.
    Na men daje mi e nepriqtno priqtelqt mi da ima poveche pari ot men,zashtoto toi samiq nqma da se chustva na mqsto.Vinagi sam poluchavala mnogo udobstva ot semeistvoto si i toi sega misli,che tova koeto mi dava ne e dostatachno,koeto ne e taka i bih jelala toi da e po-zamojen ot men.
    Makar,che nie veche sme si dvata edni otdelni lichnosti i kakvo ima moeto semeistvo i kakvo nqma negovot nqma znachenie za nas,nie veche imame obshti pari.

ха

аве пак объркахте темите значи.... аз кво ви питам вие кво взехте да дискутирате..... забравете тая работа не може да излезе свястна тема от това ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си