Аз съм свикнала да имам повече възможности от приятеля ми......
Радвам се, че не са така нещата, както си ги мисля. Желая ти щастие и огромна любов. Съжалявам за скептицизма. Просто не се знае какво ще стане утре, нали?
тфа ми хареса :dПървоначално написано от 6ans
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Za kakvi vazmojnosti stava vapros?Parichni li?Първоначално написано от krem4et0
Naistina ne se znae kakvo shte se sluchi utre,vinagi sam bila skiptichno nastroena kam tova da razchitam na edin maj osven na bashta si,i da bada sigorna v edin maj,no s nego neshtata sa razlichni.
Inache mersi za pojelanieto i az tova ti jelaq na teb i na vsichki hora![]()
Да, финансови. Имам повече лични спестявания от него, а и като цяло семейството ми има повече пари.
Първоначално написано от krem4et0
Az spestqvaniq nqmam i moeto semeistvo e po-zamojno ot negovoto,no ne vijdam tova kakvo znachenie ima.
Na men daje mi e nepriqtno priqtelqt mi da ima poveche pari ot men,zashtoto toi samiq nqma da se chustva na mqsto.Vinagi sam poluchavala mnogo udobstva ot semeistvoto si i toi sega misli,che tova koeto mi dava ne e dostatachno,koeto ne e taka i bih jelala toi da e po-zamojen ot men.
Makar,che nie veche sme si dvata edni otdelni lichnosti i kakvo ima moeto semeistvo i kakvo nqma negovot nqma znachenie za nas,nie veche imame obshti pari.
аве пак объркахте темите значи.... аз кво ви питам вие кво взехте да дискутирате..... забравете тая работа не може да излезе свястна тема от това ....![]()