Ами..сега някой ще каже поредната сапунена сълзлива история,но само аз си знам какво ми е.. и така ето го и моя проблем..имах си приятел,обичах го повече от всичко.преди няколко дена стана година откакто се познаваме..а всъщност от както се познаваме имаме едни такива взаимоотношениея...преди си излизахме гушкахме..но не нещо сериозно а от 6 месеца насам всичко е сериозно и ...
до тук добре..всичко идеално щастливи..влюбени..ноооо вече всичко свърши...от около месец усещах нещо различно..чуждо..попитах го дали иска да скъсаме и ми отг не..но искал почивка защото сме си умразнали малко..(той на мен никак но..) а иначе мн ме обичал..след като се разделихме думите му бяха..това че около месец ще си почиваме незначи че не те обичам..обичам го повече от всичко и от 1 ден наистина нз на кой свят се намирам..постоянно плача,чуствам се ужасно..част от мен я няма..затварям очите си и той е пред мен..какво да правя как да изкарам този месец по дяволите... ;( а след него..ако не се сабрем пак..ако не усети липсата ми..
а иначе той каза че искал да пробва нещо различно и със сиг няма да стои сам... а аз не мога да погледна друг...
Малко ще са хората направили си труда да прочетат това..но просто имах нужда да споделя какво ми е..