С моя приятел сме 3 години и половина, на почти 23 сме и аз го врънкам за този годеж от около половин година много сериозно. Ама той не иска. не знам на hooliganka89 как така са й предложили годеж като е под 1 година с половинката си, на какво основание и прочие, но ми се струва прибързано. Факт е обаче, че това е много сериозна крачка, показваща намерението ти да бъдеш с този човек винаги, обещанието пред него и пред близките му, че ще му осигуриш дом, уют и всичко необходимо, за да води прекрасен живот.
Донякъде разбирам приятеля ми защо не може да ми даде такова обещание на този етап, но вас не ви разбирам за съде бързате с тези годежи. hooliganka89 ти си на 18-19 и целия живот е пред тебе. не мисля, че на тази възраст си достатъчно зряла за тази стъпка. По-скоро знаеш ли какво стои зад предложението и дадения ти пръстен.
Сега аз вече работя, а от есента се надявам да съм и на постоянен договор. До тогава се надявам и мъжа да е вече на работа. Тогава бих приела подобно предложение. Сега би звучало...приятно за ушите, но неизпълнимо по същество.
Предвид сегашното ми положение би ме зарадвао да го направи неочаквано. както беше неочаквано първото му обичам те-точно, когато се бях отказала от надеждата, че някога ще го чуя от него. Дори да е на кафе, на купон или просто след секс-не ми пука. Важното е, че аз искм да чуя думите "ще се омъжиш ли за мен" точно от неговата уста, а не от някоя друга. И стискайте палци да ги чуя скоро