Първоначално написано от
hooliganka89
vamp
Taka e moq sluchai naistina beshe pribarzan,no ne sajelqvam.
I nego popitah kak taka se e reshil da mi predloji godej i toi otgovori,che sarceto mu e podskazalo,che az sam momicheto s koeto iska da ima semeistvo

Vsichko beshe edna valshebna prikazka.
Naistina sam malko po-razlichna ot momichetata na moite godini,tolkova priarzano se sgodih,no tova iskah i s nego go poiskah.
Otnachalo vsichko mejdu nas beshe na maitap,no posle stana dosta po-seriozno.Pojelavam ti da si namerish momiche koeto kato men shte te oceni,no da znaesh i ti trqbva da napravish taka
Zaedno si jiveem v malak grad v Germaniq,daje bie na selo malko.Toi raboti po cql den,a az s svekarvata na lqvo na dqsno i u nas.
Mnogo skoro shte hodim do BG,da opravi edno dokumenti,zashtoto iska da raboti samostoqtelno tuk sas firma vav sferata na stroitelstvoto i az napalno go potkrepqm i vqrvam,che shte si sbadne mechtata.
I samo da dobavq za Krem4eto,che sme sgodeni ot po-malko ot godina,inache sme malko poveche vreme zaedno.
Извинявам се, но той годеж ли ти е предложил или брак? Защото годеж не се предлага. Предлага се брак и периодът между предложението за брак и подписването се нарича годеж. Мислиш ли, че аз или моя приятел не искаме да сме заедно, но просто причините са, че аз уча и искам да си завърша образованието(което на практика става след около месец), да не говорим, че нямаме работа в момента. Той имаше до скоро, аз имама от 1 сидмица. Преподавам 4 часа седмично за 3 лв на час. Мога ли с тези пари да изхранвам семейство?
Реалността е такава-аз и той нямаме пари. Нашите купиха жилище, но там ще живее по-голямата ми разведена сестра. която между дргото е разведена, защото се сгоди година и половина след запознанството си с бившия мъж и се видя след брака колко не са 1 за друг.
Аз при наште и при техните няма да живея. Трябват пари за квартира, за ток, вода, телефони, храна, дрехи и какво ли още не. От момента, в който се сгодим, трябва да заживеем заедно, да се издържаме сами и прочие, което на този етап не ни е възможно. Иска ми се и на мен да се будя до него, да не трябва да се прибирам вечер вкъщи, да спя до него, но за това трябват пари, които ние на този етап нямаме.
А и аз съм казала-мъжът е до време, образованието ми е за цял живот. Уча 2 специалности..........не искам да ги зарежа сега точно. В понеделник си правих тест за бременност и се молех да е отрицателен защото какво бих дала на това бебе? А 1 от страните на годежа е да си направим бебе. в момента, в който се сгодя спирам и да се пазя. И въпреки всичко смятам, че най-напред трябва да е съвместното съжителство без глупави общания, които 1 ден може и да не изпълниш. Предложението за брак е точно такова обещание. Зад него има много отговорности и от двете страни. Не зная дали авторът го осъзнава и дали ти го осъзнаваш. зад думите сгодени сме има много повече смисъл от това да живеем заедно да речем. Съдейки по постъпката ти си личи, че не си зряла за тази стъпка. Щом те обича и ти го обичаш защо не си почакала 1 година още? нима вашата любов за 1 година ще угасне? Каква любов е, ако не може да се задържи 1 кирлива година още?