Цитирай Първоначално написано от krem4et0
Написах 1 дълъг пост и компютъра ми се успа......сега ме мързи да го напиша, но ще ти кажа 2 неща:
1. Майка ти хубаво те е посъветвала, ама когато бедността се промъква под вратата, любовта изхвърча през прозореца. Когато си не студено, на гледен стомах, нямаш ток и вода, някак си не обичаш чак толкова човека, който е причина за това.

2.Личи си, че обичаш много приятелят си. това не е лошо, но на този свят трябва да има 1 човек, който да обичаш повече и от него-това си самата ти.
Позволявам си да ти дам 1 съвет, който съм получила от 30 годишната ми сестра. Колкото и да обишча някой, запази 1% в сърцето си за себе си. Защото никоя любов не ти дава гаранции, че ще е същата слвед 10 години. Трябва просто да имаш сили и след това да се изправиш, да продължиш и да отвориш сърцето си за друг. Какво ще правиш, ако след 5 години се скарате? Никъде не са ти дали гаранционна карта, ч това няма да се случи. В друга страна, без образование и професия.......Та той може само с дрехите на гърба ти да те остави.

Приятелски съвет-постави себе си малко по-високо в личната ти йерархия. мисля, че имаш ниска самооценка, мислейки, че без него ти си нищо. с него и без него ти си си ти. дори и след ато този мъж не е веч в живота ти-ти продължаваш да имаш себе си. повярвай ми, ще ти е по-лесно.

Мисля, че още си във фазата влюбена до полуда....Желая ти щастие, но по-леко с издигането на пиадестал на мъжът до теб и на вашата връзка. От високо се пада най-болезнено.
Ti pak mi obarna dumite na 180 grausa
Tova,che go obicham mnogo ne oznachava,che sam zavisima bez nego ili,che go postavqm nad vsichko i che az sam nishto bez nego.
Ako se razdelim i me ostavi samo s drehite na garba mi(za koeto sam pochti sigorna,che nqma da go napravi,vse pak malko ili mnogo go poznavam kakav chovek e)imam roditeli koito shte me preberat u nas,ako pak ne shte se opravq sama,az sega se chustvam golqma,che sled 5 godini...Nqma znachenie,che sam na 18,godinite ne sa opredelqsh faktor,az ako nqmam akal sega i na 40 moje pak da nqmam.
I ne mislq,che sam v fazata "ludo vlubena",vlubena sam da,no ne vlubena taka,che da si sazdavam nqkakv izmislen svqt i da jiveq v nego.
Naistina ako nqma pari lubovta shte izblednee,usetih go ot lichen opit.
V nachaloto na vrazkata ni toi imashe mnogo pari i vsichko beshe kato v prikazka,hodehme vsqka vecher na restorant na diskoteka na pochivka na moreto posle v Germaniq me dovede edna hubava exkurziq razgledah pochti cqla Bavariq,poluchavah samo podarici i skapi drehi
I v edin moment parite svarshiha i zaradi mnogoto mu pochivki go uvolniha ot rabota kazah mu da si doide v BG i tam kato ostanahme bez pari mu kazah da si hodi,sled vreme razbrah kak li e izglejdalo tova v negovite ochi?!S pari beshe mnogo hubav,ostana bez pari i go otpratih,mnogo sreshih i sled vreme pri parvata udobna vazmojnost dokazah,che sam razbrala i iskam da popravq storenoto i razbirase toi mi dade shans i ako sgresha znam,che pak shte mi dade shans,vijdam v ochite mu,che me obicha istinski i kakto moq jivot nqma smisal bez nego taka i negoviq nqma bez men.