.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Град
    В сърцето му!

Въпрос на тема коса

<----------- АМи кажете как да си направя такава косата... От сорта на къдрава...но не ми се струва,че е с маша защото тя придава съвсем друг вид.....ето ще дам още снимки за по-голямо пояснение.. и ... трябва ли да ми е много дълга косата за този ефект? моята е под раменете (мъничко) До сега само звезди съм виждала с такава прическа http://koteto3.dir.bg/_files/t5_1588591.jpg

http://www.womanknows.com/img/tips1.jpg

Град
    у вас ;]

Re: Въпрос на тема коса

пробвай с маша.. но не просто да си навиеш цялата коса, а само на няколко места за да се навие, като тези на снимките... но ако искаш можеш да отидеш на фризьор и ще ти я направят, а ако не ти се дават пари за това може да попиташ някой познат стилист на коси или върви и попитай във някое фризьорски ателие... но според мен ще се получи с маша.. отиваш пред огледалото и с машата и снимка на такава коса, каквато искаш да се получи и пробваш.. Или след баня си изсуши косата със силен сешоар и тези, кръглите четки и може да се получи.. успех
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Хммм, мисля че с големи лепящи ролки ще стане Една от моя клас редовно си къдри косата с такива ролки и ефекта е почти 100% като на снимката

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Хммм, мисля че с големи лепящи ролки ще стане Една от моя клас редовно си къдри косата с такива ролки и ефекта е почти 100% като на снимката
    А колко време ги държи?Слага ли пяна преди това?

Men edna priqtelka me nauchi da se kudrq sus shtipki za prostirane,mnogo e ekikasno i ne e bazik.Znachi zapochvash ot zad na pred,razdelqsh si kosata na plastove i si vzimash sredni kichuri,mokrish gi s voda i slagash piqna i zapochvash da navivash dokato stane kato masur4e i slagash shtipkta,stoish klolkoto jelaesh.Kolkoto po kudrava iskash tolkova poveche sedish,az lichno si q pravq sled kato se izkapq i sedq 30 min. sus shtipkite ,da oshte mi e mokra no e kudrava i si slagam edin silen fiksator na Una i stava hubavo !

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ne mislq che shte se poluchi s lepqshti rolki na vseki chovek zashtoto kosite ni sa razlichni i do razlichna stepen se poddavat na obrabotna. A pyk tezi lepqshtite rokli sa po skoro za pridavane na obem otkolkoto za kydrene. Az lichno moga da napravq takava kosata s krygla chetka i seshoar.

P.S. diva4e super krasivi ochi imash! Pridavat ti nqkakvo mnogo plenitelno izlychvane.

Цитирай Първоначално написано от Diva4e
    Men edna priqtelka me nauchi da se kudrq sus shtipki za prostirane,mnogo e ekikasno i ne e bazik.Znachi zapochvash ot zad na pred,razdelqsh si kosata na plastove i si vzimash sredni kichuri,mokrish gi s voda i slagash piqna i zapochvash da navivash dokato stane kato masur4e i slagash shtipkta,stoish klolkoto jelaesh.Kolkoto po kudrava iskash tolkova poveche sedish,az lichno si q pravq sled kato se izkapq i sedq 30 min. sus shtipkite ,da oshte mi e mokra no e kudrava i si slagam edin silen fiksator na Una i stava hubavo !
    I az si kudrq taka kosata,no vmesto 6tipki slagam fibi4ki :P am sega mi e po-kusa,4e se podstrigah i...stoi mn grozno...kato be6e dulgi4ka mn me kefe6e

Град
    blg
    ami vijdala sam ne6to podobno s ogromna ma6a

Град
    В сърцето му!
    Много мерси

Повече от фен Аватара на BoRe
    Град
    Boston, United States

Re: Въпрос на тема коса

Цитирай Първоначално написано от Sladyranna
    <----------- АМи кажете как да си направя такава косата... От сорта на къдрава...но не ми се струва,че е с маша защото тя придава съвсем друг вид.....ето ще дам още снимки за по-голямо пояснение.. и ... трябва ли да ми е много дълга косата за този ефект? моята е под раменете (мъничко) До сега само звезди съм виждала с такава прическа
    ffff abE ko mi sa pRaite na goleMi imagemakeri. friZyori nqmate li te 6e vi obEsnqt i 6e se spRaqt z va6ta koSa

Град
    Plovdiv
    Всички искат къдрава коса....моята е къдрева и просто не мога да я трая (сега си оставих малко повечко коса ...да експериментирам ).Всеки косам на косата ми си има харектер....никога не ме слу6а ...чудя се как наи добре да я изправя

тва се прави с тунка преса за изправяне....напиши ''прическа с маша за изправяне'' в vbox7 и гледай...

ако правилно съм разбрала отговорът ми е : http://vbox7.com/play:3b22ad96

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ^ тая има или ебати яката коса...или ебати яката преса
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от alice sw
    ^ тая има или ебати яката коса...или ебати яката преса
    Просто пресата и е професионална и за това става толкова лесно и бързо

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Със сешуар и голяма кръгла четка?
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си