Цитирай Първоначално написано от SINDEL
Като ба4ках в Сатири4ния, тоя Зорбас беше по няколко пъти в седмицата на представления. Не стига, 4е влизаше да ги гледа безплатно, ами и коментираше колко глупави били след това, колко некадърно играели актьорите и т.н. Камен Донев и Мариус били някви бездарници, които само заради връзките си били станали толкова известни - талант им липсвал всякакъв, но и българската публика била прекалено глупава, 4е да разли4и стойностната игра от истинския талант..
Абе имаше се за велик с някво страхотно само4увствие. Безкрайно противен тип, ама безкрайно.

Ех, най-накрая някой който да не ми се кефи!!!
От много време чакам "Някой" от обслужващия персонал да
напише нещичко.
Мила моя,не смятам че Сатирата разчита на моя билет за да се издържа.Пък и аз никога не карам колегите да си плащат когато идват на мои представления.Официален член съм на международната федерация на артистите и на САБ което ми дава право да влизам във всеки държавен театър когато и както си поискам!!!
Относно личното ми мнение за горепосочените имена! Нещо си сбъркала за Мариус! На този човек шапка му свалям за всичко което е като актьор.Колкото до другия, не заслужава мой коментар.
И те моля искрено, да дойдеш за да изгледаш едно представление в което и аз играя за да бъде по-обективна оценката ти! Засега пишеш неподготвена!!!