- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Плочки на корема
DarkKisss яко дразниш вече.Разбрахме,че имаш плочки.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
скъпа пусни някоя твоя снимчица на коремчето или как ?
оп .. забравих че е срамно а покажеш пасалчици и сме много силни пред клавиатурата на думи ...![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Ама тея твойте плочки вече наистина са прекалени, карай малко по елегантно ^^![]()
Първоначално написано от ZipFail
![]()
![]()
абе момичето си решава.Ама колко пъти ги видяхме вече тия плочки.А правят се с коремни преси.Бе видях нещо за наилони и хора не правете тая грешка
Моето момиче... Ти нещо хвалиш ли се, какво ли ? Айде аз да не тръгна да изтъквам моите хубости, па и да се фукам с тях. И да ти кажа честно, на нас ни отива да имаме плочки, но на момичетата не. Просто някакси не е привлекателно. Плоския корем с лека линия вертикално в средата е много по-сексиПървоначално написано от DarkKisss
![]()
+5Първоначално написано от AceXe
![]()
е и? това е твоето мнение! и ДА хваля се! колко момичета могат да се похвалят с 6 очертани плочки? колко? айде като мъжко е ясно че имаш по-гот корем което е нормално, но при женското е различно .. плюс това аз не съм си само с 6-те плочки, а си тренирам отделно което никак не е свързано с извайване на фигурата или не знам как да се изразя .. така че не ми се сопвай за твойте прелести океей!?Първоначално написано от AceXe
Running is my drug and I am overdosed ..
яко секс и си готов![]()
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
http://vbox7.com/collection:709207 Заповядайте...Показани са начини с които да се постигне...Ако някой пита...да действат...Това са упражненията,които аз правя всеки ден...И имам плочки![]()
както всички други и аз ще отбележа...тичане диети , фитнес , коремни...в краина сметка ако няма екфет.... Stanazololи къртиш мивки
<<<<<<<<<
колкото повече - толкова повече...каза мечо Пух и умря от зоб http://kachi-snimka.info/images/arx1254396390d.jpg
едно малко въпросче към всички вас ако ми отговорите ще ви бъда много благодарен имам мускулесто и оформено тяло не е нещо прекалено ами е стегнато така да се каже красиво изразявам мнение дадено ми от странични наблюдатели не искам да прозвучи като че ли се хваля сам та въпросът ми е стегнатото мъжко харесва ли се на жените то е ясно че не е ГАРАНТ за сигурна свалка ами просто спомага ли за химията така да се каже дали има действие на афродизиак
като жена ...и от лично моя гледна точка да харесват ми мъже със стегнато тяло...а не с бирено коремче..дори и аз имам плочки по коремазадаваш тъпичко ?
![]()
Коремни преси- всеки ден (не рано сутрин, не на гладно и поне 1 час след като си ял). На 4 серии по колкото можеш, като под 'колкото можеш' имам в предвид едвам да се изправяш, чак лека болка (без да се прекалява ест). Между всяка серия почивай по 3-4 минути и пак. Коремните преси не се правят като си затиснеш краката с нещо и се изправяш целия от кръста нагоре, а тряа да легнеш на пода, слагаш си краката на леглото и кръста ти тряа да е залепен за пода, не го изправяш. Отделно можеш и да тичаш, но тва не е задължително... но ако решиш тряа да е в зала на бягаща пътека, защото не е полезно да се диша мръсния въздух по парковете, а и така мн лесно се настива! Не взимай разни протеини и др хапчета и не пуши докато спортуваш.
ПП. Аз лично мисля, че най-хубаво е когато е плосък корема, а не с плочки...![]()
Само с коремни неможеш да го свалиш!Трябва повечко тичане но ще свалиш навсякъде не само на корем.И аз имам коремче но не искам да го свалям!Ако ме харесват ще ме харесват какъвто съм си!!!!
с кореми само няма да стане..Трябва с тичане да свалиш мазнините,за да се виждат плочките..Успех.
Тука основното не е нито тренировката, нито кардиото... диетата винаги е базата на изграждането на релефа. Спокойно може да се мине и без кардио, ако храненето е целесъобразно.
аз мога да се похваля за пресатаси , че съм я направил без абсолутно никаква диета...въпрост на организъм и усвояване е
колкото повече - толкова повече...каза мечо Пух и умря от зоб http://kachi-snimka.info/images/arx1254396390d.jpg
Ти можеш, ама някой мазньо ако тръгне да прави релеф... няма да стане без диета![]()
Не мислиш ли, че да препоръчваш анаболи на деца не е много подходящо решение, а и лично аз съм на мнение, че стромбата е по-добър за чистенеПървоначално написано от ke4o
ПП: добро рамо
По темата:
Зависи какво ще рече твоето бирено коремче. Ако е много голямо ще ти трябва строга диеата и доста бягане. Ако не е чак толкова ще се справиш само с ограничаването на мазнини, хляб и сладко, а и като цяло въглехидратите и коремни преси. Аз лично ценя следните упражнения:
Коремни преси - 3 серии - максимални повторения (ако имаш възможност на машина)
Вдигане на крака от лег - 3 серии - пак на максимум
Повдигане на цялата долна част на тялото от лег - 3 серии
Коремни сгъвания с крака на стойка (краката си слагаш на леглото примерно да са по на височко) и се вдигаш това е за горен корем
Има доста програми за корем в интернет. Може да четеш и да тренираш това е.
Mоят съвет е да правиш коремни преси и бягане както другите са споменали това са средствата с които можеш да премахнеш биреното коремче.
[quote="DarkKisss"]Хахахаха малка комплексарка!Първоначално написано от AceXe
![]()
Абе а как да натоварвам само корема?На мен от всички упражнения за преса ми се натоварва и кръста много и по някое време изобщо се губи смисъла на упражнението!
![]()
България над всичко!
еми виж...ако искаш главно там да направиш мускули и плочки не си заслужава да ходиш да си даваш парите на фитнес...прави коремни преси в вас ( най-различни,импровизирай)...ос ен коремни преси- бягане,скачане,каране на колело и всичко с което да се потиш и да изгаряш мазнини.Всички си мислят,че като караш колело се напрягат краката,а то не е така.. не че не се напрягат...но когато караш колело се потиш и изгаряш повече мазнини в горната част на тялото,а не в долната...и ако искаш наистина да направиш плочки и да си стегнеш корема прави всеки ден каквото правиш...ако мислиш по 1,2 пъти в седмицата въобще недей да правиш нищо....по добре си пий биричката на дивана и гледай мача![]()
![]()
Zdraveite =D iam edin vupros otnosno presa na korema..az imam 2 plo4ki i tretata no tq se vijda kogato naprimeno napr po 100 koremni na lejankata digna tejesti no ne izliza izcqlo kato 2 plo4ki i si mislq 4e iam neshto kato mazninka koqto trqbva da mahna za da izko4at napulno 3 plo4ki qvno trqbva pove4e uprajneniq ili dr...? eto snimki C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\248557_147392981999 463_100001862873839_283597_5721430_n.jpg
C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\240157_145059148899 513_100001862873839_269205_229261_o.jpg
Ох лелеНай-много да съм станал жертва на ебавка, но здраве да е.
Под 3-та плочка сигурно имаш впредвид 3-ти ред? За да се виждат, трябва да се изчистят мазнините. За тази цел се прави кардио и се поддържа подходящ хранителен режим.
Снимките няма да е лошо да се upload-ват някъде (prikachi.com например), защото нямаме достъп до диск C на твоето лично РС.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.