- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Плочки на корема
И аз познавам един клечо дето нищо не прай , но има такива плочкиПървоначално написано от DarkKisss
Въпрос на по какъв вид е устроено тялото ти
DarkKiss отврът тия плочки на момиче![]()
айде първо се научи да пишеш грамотно.Първоначално написано от DownloadVirus
Айде барай меча и не ми казвай кво да правя! Капиш?!Първоначално написано от galet0
и за теб се отнасяПървоначално написано от DownloadVirus
Като си нямаш понятие от нищо не се обаждай,просто е!Първоначално написано от galet0
е поне от правопис имам понятиеПървоначално написано от DownloadVirus
за разлика от някои хора
Тогава върви си пиши в някой форум за Български Език,не ти е мястото тук!
Italianoo ;d
Само мен ли Вируса сериозно ме дразни от няколко седмици насам ? Да си на някъв цикъл, че си така чувствителен ?
Това със торбичката е малко глупаво щото нерядко се получават обривиПървоначално написано от gostut
Вчера бях леко напрегнат и малко псувах,за което се извинявам,държа 11 изпита за 1 месец и е доста голямо напрежението!Първоначално написано от ZipFail
А, разбирам те тогаваАз съм само със скормните 6
![]()
Еми ти не си в Гърция,всяка година,точно на края се дават изпити по всички предмети(без физическо и информатика)Първоначално написано от ZipFail
Ох, преса на момичеПовечето момчета не харесват
както и аз
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
За вас момчета!
![]()
Тази е по-яка от почти всички във форума![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Аз харесвам женски плочки.