.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Ма и аз съм най-добрия по английски.
    И имам два сертификата. И съм велик, уау.
    Трябва да коленичите, защото така повелява моята великолепна mightyness

Като уж не се фукате, за какво го пишете бе?
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от _showy_

Днес имах 300 часа английски, после се видях с майка ми и тя като взе да ми говори на български си в първия момент си казах "Таз откачи, що ми говори на български...?"
    Навик..навик...
    Много странен навик, на мен по цял ден в университета ми говорят на английски, междучасията пак на английски си говорим с чуждестранните студенти и накрая на деня си превключвам моментално на български.

Saatana vittu perkele hate crew!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm

И това всичкото " от цееелия ти клас".

Абе мани...това си е величествено.
    Ний смъртните какво разбираме.
    Хеххе.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P

Re: Каква е тази "мода" ?

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Използване на доволно много английски думи.
    Забелязали ли сте го?

Мен лично доста ме дразни...

Какъв е смисълът да се каже нещо на английски при положение, че може на български? Не ви ли се струва тъпо?
    Де да знам .. не знам за какво ми говориш , ама като се погледна от страни ..

Аз направо цели изрази казвам на Английски , а може и на български ..
    Целия ми живот е песен .. сигурно знам към 2000 песни , ии .. като стане нещо , веднага намесвам песен .. като я запявам ..тва е тъпо ..
    То не е използване на чуждици , и доста избягах от темата , ама .. реших да напиша отговор

Извинавай за спама.

P.S.
    На оня с двата/петте/10-те сертификата мога да кажа , че на учителка със стаж 5 години в Англия , и 2 сертификата , и съученичка с 1 сертификат ... един селянин като мен им разката мамата от всякъде .. тва не е до кво имаш ,а до тва кво ти е останало в главата
    И не се хваля .. аз парадирам с това
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

На къде си тръгнал само с 2 СЕРтификата?

На къде си тръгнал само с 2 СЕРтификата?
    Certificate.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper

Не се пиша така.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    От време на време ми се случва да забележа нещо такова, но честно казано не ме дразни.Всеки може да си пише, както иска.
    Напълно съм съгласна
    offline forever!

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Fuck you very much!
    Grumpy old madman

Не, че няма български думи за всяко нещо, но от естетическа гледна точка понякога някое словосъчетание на ангийски звучи по-красиво

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Fuck you very much!
    London Tipton

Фен
    Град
    вкъщи :)
    ооо..мен понякога много ме дразни....
    имаме си толкова хубав език..за кво ни е да използваме некви чужди думи...
    едно е да си говориш само на английски...тва добре...ама да говориш на български и да го мешаш с някви чужди думи изобщо не ме кефса
    бахаххаахаа
    ххахаму
    мусакакакаккаааа

Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)

Ааа..към горните пичове, които са ми приели мнението насериозно.

Irony, anyone o.O?

Иначе, пчела, тея години трябва да взема един по руски и един по немски, ама ще е тегава работа. Надявам се сега иронията да е ясна, нз о.О

Мега фен
    Хмммм...наистина е много смотано да изръсиш нещо от рода на "Оххх, колко съм боринг", както авторката на тази тема даде пример...Но си има и култови фрази като "Фък ю" тая едва ли някога ще спра да я употребявам

и все пак повтарям, че английският си е моят любим език...

а това смесица от английски и български думи- ~#~ФйЕшЪуЪнСкъЪъЪъЪ му РаУтЪъЪъЪъЪ~#~

откъде мислите, че
    идва толкова известната дума днес "фешън"

Абе, оставете хората да си пишат, както искат бе... Има фрази, които звучат толкова дървено на български, чеееее...
    Аз лично се дразня само на неграмотните изказвания - като ще пишеш на английски, пиши правилно ... Иначе не виждам нищо лошо. Аз и в ежедневието си използвам много английски думи, особено когато съм си с моята компания...
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Guest
    с моите хора имаме един лаф, "абе кажи го на английски, че да се разберем". но като се замисля, това е езика, който всички владеем добре, защото някои от тях не са от Бг и определено им е по-трудно, ако се говори само на български. затова може би всичките ни разговори са странна смесица от бълтарски, английски, испански и кой какъвто език намеси. Питае се на единия език, отговаряме на другия... смях. но в крайна сметка се разбираме. е, да, това се отразява доста на начина ми на говорене. понякога, дори да използвам бг думички, използвам някой английски фразеологизъм и става мазало.

мисълта ми беше, че при мен няма как иначе. пък ако на някой му пречи начина ми на изразяване.. е, ниги добре го каза. :P

Mен не ме дразни .Дразнят ме само такива, които не знаят какво значат думите, а ги използват, също така ме дразнят когато казват на английски нещо неправилно.Аз използвам английски думи като:sorry, yes, no...

Май на днешно време е почти неизбежно за някои да говорят и да не използват английски думи. За мен обаче (може да е и несериозно) ме дразни фактът, че филмите (дори и тези които са преведени на бг) тийновете винаги ги назовават на английски. Един мой приятел всеки път когато го питам дали е гледал този филм, той ми казва "Кажи ми го на английски".
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Явно някои от вас така и не са схванали за какво говоря...нямам предвид чуждици от сорта на компютър и уикенд...

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от summer_love
    Май на днешно време е почти неизбежно за някои да говорят и да не използват английски думи. За мен обаче (може да е и несериозно) ме дразни фактът, че филмите (дори и тези които са преведени на бг) тийновете винаги ги назовават на английски. Един мой приятел всеки път когато го питам дали е гледал този филм, той ми казва "Кажи ми го на английски".
    Не съм съгласен. Обикновено като се превеждат заглавията се губи смисъла и звучи куцо. Пък и ако ти го кажат на български, после ще видиш зор ако искаш да си го изтеглиш.

Явно някои от вас така и не са схванали за какво говоря...нямам предвид чуждици от сорта на компютър и уикенд...
    mnogo dobre razbiram za kakvo govorish. ujasno se iznervqm kogato nqkoi vmykva dumi ot chujdi ezici v bylgarskiqt ezik, kogato te chesto bivat dori neumestni.
    ne mojah da razbera, koi izrazi zvucheli glupavo na bylgarski che na angliiski trqbva da gi kazvate? Fuck you li? Tolkova psuvni imame v bylgarskiq ezik, vie tochno tva trqbva da izpolzvate... ama da, da sme gotini. da pokajem kolko dobre vladeem angliiski. da se pokajem. da se izfukame...
    FASHION - ami moda?
    FRIEND - priqtel?
    FUCK YOU - mamka ti?
    SHOPPING - pazaruvane?

I znaesh li, Pchelata... za vsichko e vinovno glupavoto amerikansko kino i vsichko svyrzano sys Severna Amerika. Zashtoto podrastvashtite se stremqt da prilichat na "zvezdite" i da sa fashion, hodqt na shoping v mall-a i izlizat out s friendovete si. Vsichko jivo pie kola i se mychi da dokara jivota si prilichen na nqkoq glupava amerikanska boza.

Ne jiveq v Bylgaria i sym ujasno tyjna zashtoto vsichko koeto me obkrajava e glupavata amerikanshtina. Mislq, che bih se pobyrkala, ako nqkoi den kogato se vyrna v stranata si, zavarq narod, koito se opitva da podrajava na hora ot edna "naciq", koqto e mnogo po-nissha ot nego!

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Брех тука големи гении си имаме... И като имате по 10 сертификата, не можете да кажете "приятел" вместо френд икли яко, готино ,хубаво ,вместо куул. Щото като кажеш "куул" и "нигга", всички ще те видят колко си хентелигентен и как ги чаткаш езиците...

Аз използвах понякога думи на английски, когато не можех да се сетя за точна дума на български като бях в Щатите, но се случваше много рядко. Иначе за майтап съм използвала немски думички като бях в гимназията, защото бяха ни изпушили главите от немски. ПОдай ми Ашенпехъра, например...

Обаче да заместваш думички с английски само да се изпецкаш колко го знаеш, или защото е много модерно... Аз поне го възприемам за меко казано малоумно.
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Град
    40 Miles from the Sun
    Мен не ме дразни, стига да е правилно, а не нещо като "mada faka".

Цитирай Първоначално написано от AFT
    Мен не ме дразни, стига да е правилно, а не нещо като "mada faka".
    mee toooo
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си