- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Каква е тази "мода" ?
Ма и аз съм най-добрия по английски.
И имам два сертификата. И съм велик, уау.![]()
![]()
Трябва да коленичите, защото така повелява моята великолепна mightyness![]()
![]()
Като уж не се фукате, за какво го пишете бе?![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Много странен навик, на мен по цял ден в университета ми говорят на английски, междучасията пак на английски си говорим с чуждестранните студенти и накрая на деня си превключвам моментално на български.Първоначално написано от _showy_
Saatana vittu perkele hate crew!
И това всичкото " от цееелия ти клас".Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Абе мани...това си е величествено.
Ний смъртните какво разбираме.![]()
Хеххе.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Де да знам .. не знам за какво ми говориш , ама като се погледна от страни ..Първоначално написано от p4elata_brumze
Аз направо цели изрази казвам на Английски , а може и на български ..
Целия ми живот е песен .. сигурно знам към 2000 песни , ии .. като стане нещо , веднага намесвам песен .. като я запявам ..тва е тъпо ..
То не е използване на чуждици , и доста избягах от темата , ама .. реших да напиша отговор![]()
Извинавай за спама.
P.S.
На оня с двата/петте/10-те сертификата мога да кажа , че на учителка със стаж 5 години в Англия , и 2 сертификата , и съученичка с 1 сертификат ... един селянин като мен им разката мамата от всякъде .. тва не е до кво имаш ,а до тва кво ти е останало в главата
И не се хваля .. аз парадирам с това![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
На къде си тръгнал само с 2 СЕРтификата?Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Не се пиша така.Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Напълно съм съгласнаПървоначално написано от koalka
![]()
offline forever!
Не, че няма български думи за всяко нещо, но от естетическа гледна точка понякога някое словосъчетание на ангийски звучи по-красиво![]()
ооо..мен понякога много ме дразни....
имаме си толкова хубав език..за кво ни е да използваме некви чужди думи...
едно е да си говориш само на английски...тва добре...ама да говориш на български и да го мешаш с някви чужди думи изобщо не ме кефса
бахаххаахаа
ххахаму
мусакакакаккаааа
Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)
Ааа..към горните пичове, които са ми приели мнението насериозно.
Irony, anyone o.O?![]()
Иначе, пчела, тея години трябва да взема един по руски и един по немски, ама ще е тегава работа. Надявам се сега иронията да е ясна, нз о.О
Хмммм...наистина е много смотано да изръсиш нещо от рода на "Оххх, колко съм боринг", както авторката на тази тема даде пример...Но си има и култови фрази като "Фък ю"тая едва ли някога ще спра да я употребявам
![]()
и все пак повтарям, че английският си е моят любим език...
а това смесица от английски и български думи- ~#~ФйЕшЪуЪнСкъЪъЪъЪ му РаУтЪъЪъЪъЪ~#~
откъде мислите, че
идва толкова известната дума днес "фешън"![]()
![]()
Абе, оставете хората да си пишат, както искат бе... Има фрази, които звучат толкова дървено на български, чеееее...
Аз лично се дразня само на неграмотните изказвания - като ще пишеш на английски, пиши правилно ... Иначе не виждам нищо лошо. Аз и в ежедневието си използвам много английски думи, особено когато съм си с моята компания...
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
с моите хора имаме един лаф, "абе кажи го на английски, че да се разберем". но като се замисля, това е езика, който всички владеем добре, защото някои от тях не са от Бг и определено им е по-трудно, ако се говори само на български. затова може би всичките ни разговори са странна смесица от бълтарски, английски, испански и кой какъвто език намеси. Питае се на единия език, отговаряме на другия... смях.но в крайна сметка се разбираме. е, да, това се отразява доста на начина ми на говорене. понякога, дори да използвам бг думички, използвам някой английски фразеологизъм и става мазало.
мисълта ми беше, че при мен няма как иначе. пък ако на някой му пречи начина ми на изразяване.. е, ниги добре го каза. :P
Mен не ме дразни.Дразнят ме само такива, които не знаят какво значат думите, а ги използват, също така ме дразнят когато казват на английски нещо неправилно.Аз използвам английски думи като:sorry, yes, no...
Май на днешно време е почти неизбежно за някои да говорят и да не използват английски думи.За мен обаче (може да е и несериозно) ме дразни фактът, че филмите (дори и тези които са преведени на бг) тийновете винаги ги назовават на английски.
Един мой приятел всеки път когато го питам дали е гледал този филм, той ми казва "Кажи ми го на английски".
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Явно някои от вас така и не са схванали за какво говоря...нямам предвид чуждици от сорта на компютър и уикенд...
Не съм съгласен. Обикновено като се превеждат заглавията се губи смисъла и звучи куцо. Пък и ако ти го кажат на български, после ще видиш зор ако искаш да си го изтеглиш.Първоначално написано от summer_love
![]()
mnogo dobre razbiram za kakvo govorish. ujasno se iznervqm kogato nqkoi vmykva dumi ot chujdi ezici v bylgarskiqt ezik, kogato te chesto bivat dori neumestni.Първоначално написано от p4elata_brumze
ne mojah da razbera, koi izrazi zvucheli glupavo na bylgarski che na angliiski trqbva da gi kazvate? Fuck you li? Tolkova psuvni imame v bylgarskiq ezik, vie tochno tva trqbva da izpolzvate... ama da, da sme gotini. da pokajem kolko dobre vladeem angliiski. da se pokajem. da se izfukame...
FASHION - ami moda?
FRIEND - priqtel?
FUCK YOU - mamka ti?
SHOPPING - pazaruvane?
I znaesh li, Pchelata... za vsichko e vinovno glupavoto amerikansko kino i vsichko svyrzano sys Severna Amerika. Zashtoto podrastvashtite se stremqt da prilichat na "zvezdite" i da sa fashion, hodqt na shoping v mall-a i izlizat out s friendovete si. Vsichko jivo pie kola i se mychi da dokara jivota si prilichen na nqkoq glupava amerikanska boza.
Ne jiveq v Bylgaria i sym ujasno tyjna zashtoto vsichko koeto me obkrajava e glupavata amerikanshtina. Mislq, che bih se pobyrkala, ako nqkoi den kogato se vyrna v stranata si, zavarq narod, koito se opitva da podrajava na hora ot edna "naciq", koqto e mnogo po-nissha ot nego!
Брех тука големи гении си имаме... И като имате по 10 сертификата, не можете да кажете "приятел" вместо френд икли яко, готино ,хубаво ,вместо куул. Щото като кажеш "куул" и "нигга", всички ще те видят колко си хентелигентен и как ги чаткаш езиците...
![]()
Аз използвах понякога думи на английски, когато не можех да се сетя за точна дума на български като бях в Щатите, но се случваше много рядко. Иначе за майтап съм използвала немски думички като бях в гимназията, защото бяха ни изпушили главите от немски. ПОдай ми Ашенпехъра, например...![]()
Обаче да заместваш думички с английски само да се изпецкаш колко го знаеш, или защото е много модерно... Аз поне го възприемам за меко казано малоумно.![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Мен не ме дразни, стига да е правилно, а не нещо като "mada faka".![]()
mee tooooПървоначално написано от AFT
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.