- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво искат жените? :)
Мисля 4е темата ще е доста интересна.....(в търсачката нищо не намерих...надявам се да не се повтарям с някой)
![]()
Ima takiva temi no nishto. Jenite iskat Lubov... Ne zadushavashta...no ne i takava koqto da ima notki na bezrazlichie... Edna iskrena lubov koqto edinstveno da darqva shtastie...sypytstvana s doverie...predanost...nejnost...
napylno syglasnaПървоначално написано от Nadelina
real love
![]()
Тука мн са изхвърлиПървоначално написано от Nadelina
Преди може да е било така но в днешно време много трудно се намира такова момиче/жена.Сега всичко опира до парите което е тъжно
![]()
az sys sigornost ne tyrsq tova koeto ti si mislish ...ima mnogo takiva momi4eta prosto si mislish 4e si4ki tarsim parite.. za kfo sa ni pari kato nqma 4uvstva ?! az sym na tozi princip za drugite neznamПървоначално написано от BlindedAngel
![]()
Виж казах повечето не всички.Не слагам всички под общ знаменател защото не е редноПървоначално написано от MrS.bEpS
Но не можеш да отречеш че в днешно време повечето момичета търсят някой спонсор отколкото любов
![]()
Те незнаят и те горките кфо искат![]()
![]()
--------------------------------------------------------
банкомат и вибратор
BlindedAngel syglasna sym s tova che ima momicheta koito tyrsqt parite. No te ne sa povecheto. Nabludeniata mi sa che vse oshte ima mnogo momicheta koito tyrsqt tochno tova koeto opisah. I vqrvat v nego.
Дам има нещо вярно в това но сега се замислих и установих че повечето момичета дето търсят любов и т.н. не са най - големите красавици...Може би знаят че нямат шанс да се хванат с някой чичко паричко и прибягват до любов...Ако не са осигурени то поне да са щастливи( Мое мнение )Първоначално написано от Nadelina
![]()
Ей BlueFace ти да не би да знаеш какво искаш?!Точно момчетата в повечето случаи незнаят какво искат ама айде... Колкото до парите... ами те въртят света... всеки иска пари ... забързаното ни ежедневие и липсата на средства оставя любовта на по-заден план... Може да не е редно, но е факт.Така че няма смисъл да ми се правите на много морално извисени, благородни и честолюбиви докато раглеждате новия каталог на Avon и се чудите с каква глезотийка да измуфтите пак любимата половинкаЖената търси любов.... ама облечена в "Армани"
Айде скарайте ми се сега че бях толкова директна
![]()
![]()
Живей Така Че Като Умреш И Дявола Да Ти Запали Свещ!
Първоначално написано от BlindedAngel
ima hubavi svestni momi4eta ...no prosto ne si popadnal na tqh .. zavisi kakvi haresvash..
именно!!!Първоначално написано от Nadelina
Пфффф,сякаш момчетата знаят какво искатТе са по-неориентирани и повечето не са наясно точно какво им трябва в дадения момент :P .Айде не ме бийте(много
),ами вижте,че е така
Стига сте отричали общоприетите истини- писнало ми е от такива "Света вода ненапита" Ае прекарвайте си другаде пропагандите- тук момичетата са ни ясни! Сички са скрити лимонки неми са правете на светици
....
..
...
.
..
.
..
.
Първоначално написано от Say It Right
не си намерил нищо в търса4ката,щот се е задръстила от такива теми и ве4е не реагира.както и да е.ще го напиша за милионен път.1во от жена до жена има разлика,както и желанията на едната до желанията на другата,така,4е то4ен отговор няма.и 2ро-жените като цяла сикат това,което нямат,а всяка има разли4ни неща,тогава как можеш да знаеш всяка какво иска!![]()
Не знам в другите градове как е но тука във Варна са на изчезване този видПървоначално написано от MrS.bEpS
![]()
![]()
ааа ама то и аз искам момчета с коремчета,обаче са изчезващ видмомчетата сте такива егоисти.Мислите само за себеси и собственото си удоволствие и как НИЕ да сме свестни,пък вие да сте гъзари и фукльовци и всякакви там.
Искаш да знаеш какво искат момичетата?Момичетата искат момчета!Нормални скромни момчета,които не ги заебават заради тъпите си приятели и не се правят на голямата работа.Искаме някой,който да ни разбира и винаги да е до нас или поне да се опитва.Хал хабер не давам дали е богат,мусколест или ,дали якето му е benetton.
Искам да се държи с мен,като с човек-като с равен.Разбирасе това никога няма да стане...света отдавна не е такъв.
![]()
Spored men jenite ne znaqt kakvo iskat!
Sadq po sebe si.
Kogato poiskam neshto i go polucha,posle se chudq zashto sa go poiskala sled kato sam mojela da poiskam neshto poveche neshto drugo...
Vinagi iskam tova koeto ne mi davat,posle iskam drugo i drugo i taka shte e dokato pukna![]()
те ако знаеха к'во всъщност искат .. ние момчетата щяхме да търсим начин .. да станем такива ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Момиченцата не знаят какво искат,или искат това което не можеш да им дадеш...
Други искат лиготии,любов и да им играеш по свирката.
Жените искат сигурност,пари,власт и т.н.
А аз кво искам като мъж?Лоялност,любов,забавле ие,разбиране и спокойствие
В замяна давам всичко което искат те!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Аз лично искам подкрепа в тежки моменти за мен , искам забавен , мил човек до себе си да ме разбира и да ме обича на базата на всичко това .
А неискам мъж който да се има за нещо повече, да ме унижава , на ме псува , удря , да не зачита мнението ми , да поставя всичко останало на първо място освен.
И мисля че съм намерила това което искам !![]()
![]()
Имай цел в живота с висока летва и живей за да я постигнеш
То когато мъжа е мил и забавен,тогава вие страдате по някой "лош",затова каквото и да говорите,истината за съжаление май е,че докато не получите 2 шамара не виждате колко е добър човек с вас...То са изневери,колебание,лигавен е и безброй номера.Ей заради такива простотии на моменти се държа гадно,да не споменавам тъпите ви приятелки,които едва ли не трябва да светат между момчето и момичето...Първоначално написано от MiMiLoTaAaA
А за мен няма по-голямо удоволствие от това да дам цялата си любов на едно единствено момиче и да получа поне половината в нейните очи и когато ме целува и ми каже обичам те,да не ме лъже.Ако се намери случайно такава,нито ще и изневерявам,нито ще се държа гадно,докато не прекали,а вие винаги прекалявате,е това е проблема![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес