.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Град
    Plovdiv

Какво искат жените? :)

Мисля 4е темата ще е доста интересна .....(в търсачката нищо не намерих...надявам се да не се повтарям с някой)

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ima takiva temi no nishto. Jenite iskat Lubov... Ne zadushavashta...no ne i takava koqto da ima notki na bezrazlichie... Edna iskrena lubov koqto edinstveno da darqva shtastie...sypytstvana s doverie...predanost...nejnost...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Ima takiva temi no nishto. Jenite iskat Lubov... Ne zadushavashta...no ne i takava koqto da ima notki na bezrazlichie... Edna iskrena lubov koqto edinstveno da darqva shtastie...sypytstvana s doverie...predanost...nejnost...
    napylno syglasna real love

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Тука мн са изхвърли Преди може да е било така но в днешно време много трудно се намира такова момиче/жена.Сега всичко опира до парите което е тъжно

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Тука мн са изхвърли Преди може да е било така но в днешно време много трудно се намира такова момиче/жена.Сега всичко опира до парите което е тъжно
    az sys sigornost ne tyrsq tova koeto ti si mislish ...ima mnogo takiva momi4eta prosto si mislish 4e si4ki tarsim parite.. za kfo sa ni pari kato nqma 4uvstva ?! az sym na tozi princip za drugite neznam

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от MrS.bEpS
    az sys sigornost ne tyrsq tova koeto ti si mislish ...ima mnogo takiva momi4eta prosto si mislish 4e si4ki tarsim parite.. za kfo sa ni pari kato nqma 4uvstva ?! az sym na tozi princip za drugite neznam
    Виж казах повечето не всички.Не слагам всички под общ знаменател защото не е редно Но не можеш да отречеш че в днешно време повечето момичета търсят някой спонсор отколкото любов

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Те незнаят и те горките кфо искат

--------------------------------------------------------

Град
    Плевен
    банкомат и вибратор

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    BlindedAngel syglasna sym s tova che ima momicheta koito tyrsqt parite. No te ne sa povecheto. Nabludeniata mi sa che vse oshte ima mnogo momicheta koito tyrsqt tochno tova koeto opisah. I vqrvat v nego.

Град
    Варна
    BlindedAngel syglasna sym s tova che ima momicheta koito tyrsqt parite. No te ne sa povecheto. Nabludeniata mi sa che vse oshte ima mnogo momicheta koito tyrsqt tochno tova koeto opisah. I vqrvat v nego.
    Дам има нещо вярно в това но сега се замислих и установих че повечето момичета дето търсят любов и т.н. не са най - големите красавици...Може би знаят че нямат шанс да се хванат с някой чичко паричко и прибягват до любов...Ако не са осигурени то поне да са щастливи( Мое мнение )

Ей BlueFace ти да не би да знаеш какво искаш?!Точно момчетата в повечето случаи незнаят какво искат ама айде... Колкото до парите... ами те въртят света... всеки иска пари ... забързаното ни ежедневие и липсата на средства оставя любовта на по-заден план... Може да не е редно, но е факт.Така че няма смисъл да ми се правите на много морално извисени, благородни и честолюбиви докато раглеждате новия каталог на Avon и се чудите с каква глезотийка да измуфтите пак любимата половинка Жената търси любов.... ама облечена в "Армани" Айде скарайте ми се сега че бях толкова директна
    Живей Така Че Като Умреш И Дявола Да Ти Запали Свещ!

Град
    Пловдив
    Дам има нещо вярно в това но сега се замислих и установих че повечето момичета дето търсят любов и т.н. не са най - големите красавици...Може би знаят че нямат шанс да се хванат с някой чичко паричко и прибягват до любов...Ако не са осигурени то поне да са щастливи( Мое мнение )
    ima hubavi svestni momi4eta ...no prosto ne si popadnal na tqh .. zavisi kakvi haresvash..

жените искат власт, контрол, любов
    момичетата искат любов,внимание контрол

Какво правите докато сте на пс-то си и убивате време, а печелите ли от това?

pay out 10$ пичовете мн са коректни

именно!!!

Голям фен
    Пфффф,сякаш момчетата знаят какво искат Те са по-неориентирани и повечето не са наясно точно какво им трябва в дадения момент :P .Айде не ме бийте(много ),ами вижте,че е така

Град
    дупката на геврека
    iskat kvot mogat da dokopat

Супер фен
    Град
    Панацея
    Стига сте отричали общоприетите истини- писнало ми е от такива "Света вода ненапита" Ае прекарвайте си другаде пропагандите- тук момичетата са ни ясни! Сички са скрити лимонки неми са правете на светици
    ....
    ..
    ...
    .
    ..
    .
    ..
    .
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Голям фен Аватара на sapphirr
    не си намерил нищо в търса4ката,щот се е задръстила от такива теми и ве4е не реагира.както и да е.ще го напиша за милионен път.1во от жена до жена има разлика,както и желанията на едната до желанията на другата,така,4е то4ен отговор няма.и 2ро-жените като цяла сикат това,което нямат,а всяка има разли4ни неща,тогава как можеш да знаеш всяка какво иска!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от MrS.bEpS
    ima hubavi svestni momi4eta ...no prosto ne si popadnal na tqh .. zavisi kakvi haresvash..
    Не знам в другите градове как е но тука във Варна са на изчезване този вид

Град
    somewhere over the rainbow
    ааа ама то и аз искам момчета с коремчета,обаче са изчезващ вид момчетата сте такива егоисти.Мислите само за себеси и собственото си удоволствие и как НИЕ да сме свестни,пък вие да сте гъзари и фукльовци и всякакви там. Искаш да знаеш какво искат момичетата?Момичетата искат момчета!Нормални скромни момчета,които не ги заебават заради тъпите си приятели и не се правят на голямата работа.Искаме някой,който да ни разбира и винаги да е до нас или поне да се опитва.Хал хабер не давам дали е богат,мусколест или ,дали якето му е benetton. Искам да се държи с мен,като с човек-като с равен.Разбирасе това никога няма да стане...света отдавна не е такъв.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Spored men jenite ne znaqt kakvo iskat!
    Sadq po sebe si.
    Kogato poiskam neshto i go polucha,posle se chudq zashto sa go poiskala sled kato sam mojela da poiskam neshto poveche neshto drugo...
    Vinagi iskam tova koeto ne mi davat,posle iskam drugo i drugo i taka shte e dokato pukna

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    те ако знаеха к'во всъщност искат .. ние момчетата щяхме да търсим начин .. да станем такива ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    там където мечтите стават реалност
    Момиченцата не знаят какво искат,или искат това което не можеш да им дадеш...
    Други искат лиготии,любов и да им играеш по свирката.
    Жените искат сигурност,пари,власт и т.н.
    А аз кво искам като мъж?Лоялност,любов,забавле ие,разбиране и спокойствие
    В замяна давам всичко което искат те!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Град
    Dobrich
    Аз лично искам подкрепа в тежки моменти за мен , искам забавен , мил човек до себе си да ме разбира и да ме обича на базата на всичко това .
    А неискам мъж който да се има за нещо повече, да ме унижава , на ме псува , удря , да не зачита мнението ми , да поставя всичко останало на първо място освен.
    И мисля че съм намерила това което искам !
    Имай цел в живота с висока летва и живей за да я постигнеш

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от MiMiLoTaAaA
    Аз лично искам подкрепа в тежки моменти за мен , искам забавен , мил човек до себе си да ме разбира и да ме обича на базата на всичко това .
    А неискам мъж който да се има за нещо повече, да ме унижава , на ме псува , удря , да не зачита мнението ми , да поставя всичко останало на първо място освен.
    И мисля че съм намерила това което искам !
    То когато мъжа е мил и забавен,тогава вие страдате по някой "лош",затова каквото и да говорите,истината за съжаление май е,че докато не получите 2 шамара не виждате колко е добър човек с вас...То са изневери,колебание,лигавен е и безброй номера.Ей заради такива простотии на моменти се държа гадно,да не споменавам тъпите ви приятелки,които едва ли не трябва да светат между момчето и момичето...
    А за мен няма по-голямо удоволствие от това да дам цялата си любов на едно единствено момиче и да получа поне половината в нейните очи и когато ме целува и ми каже обичам те,да не ме лъже.Ако се намери случайно такава,нито ще и изневерявам,нито ще се държа гадно,докато не прекали,а вие винаги прекалявате,е това е проблема
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си