.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен Аватара на Rofl4e
    Nadelina написа:
    Ima takiva temi no nishto. Jenite iskat Lubov... Ne zadushavashta...no ne i takava koqto da ima notki na bezrazlichie... Edna iskrena lubov koqto edinstveno da darqva shtastie...sypytstvana s doverie...predanost...nejnost...

Град
    София, центъра.
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Те незнаят и те горките кфо искат
    =D> =D> =D>

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Amiii 4esno da si priznaq i az nz kvo iskam ve4e i az po4vam da si se 4udq na akula
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Град
    In Devil's Castle
    ami iskat mnogo ne6ta...vseki den otkrivat ne6to novo...estestveno na pyrvo mqsto e ljubovta..a drygite ve4e se razlichavat za vseki...primerno nejnost,sila,podkrepa i ne6to,koeto bi gi nakaralo totalno da zagubqt kontrol
    someone else...

Ние искаме нещо повече но рядко го получаваме за жалост.Искаме лубов,внимание,искренносте тва искаме

Някой искат пари, други секс, трети истинската любов и т.н. мм има ги всякакви.... Останаха малко истински красивите и добри момичета.
    Сам не е добре и сама не е добре но сам и сама на саме това вече е добре

Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Ima takiva temi no nishto. Jenite iskat Lubov... Ne zadushavashta...no ne i takava koqto da ima notki na bezrazlichie... Edna iskrena lubov koqto edinstveno da darqva shtastie...sypytstvana s doverie...predanost...nejnost...
    Тука мн са изхвърли Преди може да е било така но в днешно време много трудно се намира такова момиче/жена.Сега всичко опира до парите което е тъжно
    Защо сте решили, че искаме пари?! Искаме усещаме, че значим нещо за някой и че не ни харесва само за бройкането. Искаме връзка, в която чувствата да са взаимни и в която да сме харесвани не само заради външния ни вид, но и заради характера.......

Мега фен Аватара на koalka
    Абе, то има една приказка, че не се знае какво искат жените...
    Ама аз за себе си знам, може би за всяка е различно.Така общо не може да се каже.

Nadelina написа:

съгласна съм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си