.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Странен блутут

значи днеска един приятел ми даде блутута си ей така, щото не му трябвал... и нали там инсталирах програмката (блусолеил), телефона ми намира компютъра и нали мога да си пращам фаилове, проблема е друг.... немога от компютъра да пратя фаиловете.
    Поразрових се в сайта да вида дали някъде случайно не пише как става и намерих... след като в блутута на компа е намерил тела там на "bluetooth object push service" давам десен бутон и "send objects" и намирам тфа което искам да пратя, само че то не се праща, и незнам какво да правя просто незнам на какфо се дължи това прецакване, иначе блутута треа да работи щом компа разпознава телефона... просто нз защо става така, как да го оправя ???

Като включиш Bluesoleil, който си инсталирала цъкаш два пъти на Bluetooth File Transfer Service, при мен е 4-тата картинка. След като цъкнеш ти се отваря един прозорец, който ти показва имената на папките в твоя телефон. Избираш си място където искаш да запишеш файла и копираш файла от компютъра съответно с copy, и го past-ваш в някоя папка на телефона ти. Дано си ме разбрала.

и 2те опции съм ги опитвала - даже 1во се мъчих с това дето Котарана ми предложи, обаче не се прехвърлят изобщо, фаила си стой на 0КБ, а и не ми дава да затфора прозореца... а след около минутка някъде ми изписва че пращането е провалено - т.е. нестава. тфа със сенд обджект го мъчих 100 000 пъти - в аут бокса на блутута пише че е изпратено, обаче телефона ми не ми реагира че получава нещо
    Тела ми е нокиа 6300 и е на 1 метър от компа....

как така сдвоени??!

тъпото е че компа приема фаилове, а не ще да праща (което ми е по важното, защото нямам ЮСБ за тела)

Град
    Pleven d'gee
    Много лесно нали знаеш,че има File transfer service влизаш в него демек в телефона и там се показва :Картини,Музика,Видеофаило е,Теми,Други .Избираш си каде искаш да запаметиш файла отиваш в компютъра при самия фаил ,цакаш на него и даваш ctrl+c след това се вращаш на мястото кадето искаш да се качи файла и дажаш ctrl+p и то зарежда и получава файла .Дано съп бил полезен
    Live In Peace!And Fu*k The Police!!!
    Jena i kola ne vartqt li dupe... ne mi gi xvali

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си