- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отчаян съм,повечето момичета не струват:(
ооо да,да знамИ на теб късмет
![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
Като отговор на вапроса дали има такива момичета бих ти казал че има но са на привършване. В днешно време много момичета тарсят единствено материалната изгода, но има и така да ги нареча "по-старомодни" които тарсят истинската си лиубов. Аз лично сам с моята приятелка от около 7 месеца , не пуши, не пие смея да твардя че много си ме обича също както и аз обичам нея и е с мен заради това което сам което ме радва![]()
Е,имаш еба*му и критериите (с извинение)...Мда,доста момичета не пият,не пушат и не слушат чалга,нооо са толкова злупени,че няма накъде и често приличат на баба Яга,в малко подобрен вариант...Пък и к'во,като кажа сега и аз,че отговарям на критериите - ходи го докажи..? Аз наистина не пуша,не пия,не слушам чалга и се смятам за умна (фък ю,ако мислите,че съм надута - не съм) ... ама какво от това..? Една мноооого голяма част от момчетата харесват ку*ви,а пък тези,които не ги харесват обикновено приличат на Квазимодо (то не,че Квазимодовците не харесват и те ку*ви,ама айде...)... Абе това с критериите и харесването е много относително и съм убедена,че много момичета отговарят на "критериите" на автора,но той просто не гледа където трябва.
Ъъ да и да добавя,спрете (по дяволите) да слагате всички момичета под общ знаменател..!
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
имаш право !!!Първоначално написано от magi_megi
Хъх... не знам дали такива момичета са много... но на мен лично ми требва момче с такъв идеал.Първоначално написано от fudankoo
![]()
АзПървоначално написано от LovePoisoned
![]()
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
Първоначално написано от fudankoo
Има много повече от това....![]()
ДА, има и такива. Но няма да си намериш, ако през цялото време седиш пред компа и размишляваш над това какви сме били момичетата... Така или иначе и да мислиш и да не мислиш няма да ни разбереш... По-добре излез от вас, излизай с приятели ходи на места,където може да срещнеш някоя такава...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Естествено ,че има! ама нали знаеш .. Който търси - намира!пробваш,пробваш,пробваш .. и така докато намериш момичето,което отговаря на твойте изисквания!
а не да пробваш 3/4 пъти и да си кажеш "оо не ,всички са ужасниии..."
а М/у другото перфектни хора няма..така че с тези твойте си критерий.. нз.. не че са много ама..няма да е зле ако ги сведеш до минимум,примерно отдели тези които са най - важните (в случея да не е курва) по лесно ще ти е![]()
Хах,аз не пуша,не пия,чалга слушам много малко,ама с такъв като тебе не бих се хванала,щото си много консервативен...![]()
така еПървоначално написано от !~*NiKiTyYyY*~!
![]()
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
Вече почти няма свестни...както момичета, така и момчета.ЗАСТРАШЕН ВИД
![]()
Може да не пуши,да не слуша чалга и да не е курва,но това не пречи да е адски тъпо и ограничено същество...Моя съвет е : ОПРАВИ СИ ПРИОРИТЕТИТЕ !!! Гледай да си с някой с които наистина си пасвате по характер,а не по музикални предпочитания и т.н X_x
Е па не пуша , не прекалявам с алкохола , не слушам чалга! И кво тва означава ли че съм перфектно момиче?Ебати странните разбирания!
йахаахахахаахххаххахахха муахааххаахах
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Има такива, друг обаче е въпросът, че са на изчезване.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
emi nz sig ima tarsibih ti kazala 4e sam az kato izklui4im alkohola ponqkoga i 4algata ponqkoga ama tq e svarzana s alkohola
![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
ima oshte neshty 'umnosta'Първоначално написано от -IcE-pRiNcesS-
![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Бих казал че са десетки хиляди ПОНЕ. Да прекалява с пиенот обаче кфо значи? ДА е пияна сяка вечер или като седне веднъж в годината да се напие? Курви са тея дето имат големи амбиций и се мъчат по краткия път да минат...малцина успяват...ИМА АДСКИ много които не пушат...и същевременно 90% от тях са доста по умни от теб тъй като не пускат безсмислени теми...Първоначално написано от fudankoo
Не пуша,почти не пия,да слушам чалга е изключено,7 клас съм ,ака че е малко вероятна да съм курва,Не се намирам за грозотия,ако ми говорят с терминология,не гледам като полезна изкопаемо.Мися,че забрави да споменеш да не е скучна.Да,заета съм.Така,че има такива момичета,лично аз познавам значителен брой!
Няма такова място..![]()
Не пуша , не пия , не слушам чалга (смятам , че аватара ми го показва) ... Отличничка съм ... И бях Little miss Bulgaria по-миналата година ...Друго ....
I`m exactly where I`m supposed to be..
Първоначално написано от pepita87
Ми, не, идеала е да се чука в кинефите на дискотеките и да носи очила колкото шнорхел....