.
Отговор в тема
Страница 11 от 20 ПървиПърви ... 789101112131415 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 490
    Град
    Враца
    Абе момичета такива колко щеш, ма виж... момчета... нЕма
    еlsy

Град
    еверест
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    мда...май тва е оффтопик тука прекрачихме границата за планетата земя....
    .::If I seem bleak, well, you’d be correct
    And if I don’t speak, it’s ’cause I can’t disconnect::.

Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Наистина има много такива момичета, кой свободни, кой не.
    Но за момчетата не съм съгласен, ако става дума за същите критерии, тогава има определено Примерно аз не пуша, много рядко пия, мразя чалга, бивам с науките, и не мисля, че съм толкова грозен.. А има къде къде по-умни и по-красиви от мене.
    Истината е, че има всякакви хора, въпросът е дали ще се намерим

Да, има такива момичета и то не чак толква малко, колкото си мислиш. Друг е въпроса дали си срещнал такова момиче и дали ще срещнеш.
    Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.

добре, дойде и моят час да напиша своя отговор в тази тема защото имам малко време в момента

ще говоря от опит, защото бих казал че го имам. първо малко над 20 съм, много рядко пиша и влизам тук, но ми се искаше да кажа нещо точно за този въпрос.

и аз като изявен женомразец и краен песимист при отношенията ми с жените до съвсем скоро мислех че всички са един дол дренки! гадни курви, заслужаващи само един ... абе сещате се. достатъчно боклуци и курви съм видял, понякога страдах, понякога ми беше вече все тая.
    за това че пие, че пуши, и че слуша чалга е крайно несериозно и глупаво да определяш кой какъв е, или да го поставяш като критерий за каквото и да било! първо се погледни ти какъв си, ако не правиш тия три неща да не би да си най-добрия? може да си боклук - пък да си го кажем честно и ние момчетата сме тъпи парчета! винаги искаме колкото се може повече ку*ви да нае*еме (едва ли някой би отказал на някоя) пък после момичетата били такива или онакива. ние сме същите като тях. всеки иска колкото се може по-красива, с по-големи цици, по-малко дупе въобще всичко най, пък се възмущаваме защо момичетата заглеждали или ходили с момчетата които имат по-хубаво тяло от нас, по-хубава кола и тн... а обикновените момичета и момчета биват заклеймявани като тъпаци, зубъри и нещастници.

не знам кво написах до сега, изпуснах си мисълта, но е вярно със сигурност!
    от скоро си промених коренно отношението към момичетата, защото срещнах (по-скоро отдавна се познаваме, но едва сега сме заедно) наистина не само страхотно момиче, но и страхотен човек! толкова години, повече от 20 чакане си струваха! пие съвсем малко, пуши по една кутия на ден и слуша чалга - не е в критериите май посочени от автора, но въпреки това е съвсем нормален човек, едно невероятно момиче с което сме всеки ден заедно, разбираме се прекрасно и бих казал че не искам абсолютно никоя друга! аз съм най-щастливия човек в момента, нищо друго няма значение сега, важно е да намериш наистина някой, с който да се чувстваш добре, да имаш желание за живот, да имаш мечти, той да е твоя стимул да правиш всичко с желание и кеф - от кафето сутрин до писането на досаден формуляр в офис (ще ви се наложи и вие да бачкате, да видите колко е гадно да пишеш такива неща като си намате никой...)
    външната красота не е лошо нещо, но не тя прави човека, колкото и тривиално да звучи много по-важен е характера и сърцето. момичето с което съм е съвсем нормално, не блести с данни като топмодел, но за мен е най-страхотното и красиво момиче на света, всеки ден ми го доказва...
    а да и също има от тези големите очила, но и стоят наистина добре :Д и ходи на солариум и фитнес... боже колко много критерии които са недопустими за едно момиче да е "нормално"!!!

така че обобщено - да има! просто внимавай, да не я изпуснеш, ако се заглеждаш само по лъскавите ку*ви (както всички мъже се заглеждаме, и искаме да имаме такава за да ни завиждат всички...) има голям шанс да изтървеш точно това което търсиш

по синтезирано не мога да го каза

Голям фен
    Град
    stz/Varna

Re: Отчаян съм,повечето момичета не струват:(

Цитирай Първоначално написано от fudankoo
    Хора чудя се дали в България има поне едно момиче което :
    Да не Пуши
    Да не Слуша Чалга
    Да не прекалява с Пиенето
    и същевременно да е симпатична и да не е някоя к*рва.(и разбира се да не е нахална !)
    А ?

Edit: забравих най - важното;
    За едно момиче е много важно да е умно а не някоя безмозъчна кука барби !

ехей, взел си ми думите от устата...

И аз търся нещо такова, но няма (за сега де )
    ~ EviL DeViL ~

emi razbira se 4e ima i te ne sa malko.Samo 4e ako izbira6 momi4eto po opredeli kriterii i ve4e si sazdal svoi ideal kakva trqbva da e 6te si sam.Parvo 4e savar6enni hora nqma a v liubovta nedostatacite se pro6tavat,moqt otgovor po temata e DA IMA TAKIVA,no ti mai ve4e si izgradil predstavata si za NEQ,koeto 6te uslojni ne6tata.Ne moje da sazdava6 ideali i da tarsi6 hora savpada6ti s tqh.
    Да не говориш с човек,с когото може да се говори, значи да изгубиш човека;да говориш с човек,с когото не бива да говориш, значи да губиш думите си.Умният човек не губи нито човека,нито думите си.

Град
    Boulevard of broken dreams

Да не Пуши
    Да не Слуша Чалга
    и същевременно да е симпатична и да не е някоя к*рва.(и разбира се да не е нахална !)
    А ?

Амии..аз съм такава ...смисъл само за симпатична не знам не съм от най-хубавите ама.. То външния вид се гледа повече,защото момчетата ,които съм харесвала,са ме харесвали само като приятелка...за тва не съм имала гадже
    I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...

Голям фен
    Град
    stz/Varna

Цитирай Първоначално написано от Шушулчица
    Да не Пуши
    Да не Слуша Чалга
    А ?

Амии..аз съм такава ...смисъл само за симпатична не знам не съм от най-хубавите ама.. То външния вид се гледа повече,защото момчетата ,които съм харесвала,са ме харесвали само като приятелка...за тва не съм имала гадже

Честито, уреди се
    ~ EviL DeViL ~

Етоме

Град
    СофиЯ
    Аз НЕ пуша,НЕ пия,НЕ слушам чалга,НЕ се друсам...
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Въпрос на късмет...
    Аз си намерих.

Да не Пуши
    Да не Слуша Чалга
    А ?

За едно момиче е много важно да е умно а не някоя безмозъчна кука
    барби !

Аз отговарям,н0о също съм заета .Hе се отчайвай аАа ще се появи рано или късно и аз чаках доста време да се появи идеалното момче и сега сме заедно finally
    ~I l0ve Him,He LoVeS Me--End of StorY~

Супер фен Аватара на Qnchety
    И кфа е разликата дали едно момиче слуша чалга? Нима кат излезете само за тфа и говори??? Оф боже... прекалявате. Ей затфа ти пожелавам никога да не намериш такова момиче

А бе не знам кво търсите ама знам че на 90 процент аот мъжете им став акто видят руса кака със силикон къде ли не и бързо забравят какво наистина търсят в една жена

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Имаа Аз съм такава, ама си закъснял с година и половина :P
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    Велико Търново
    ami az ne pu6a,ne piq ,rqdko slu6am 4alga......nooooo sam ZAETA
    Руса кукличка

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Олелел аз ако бях момиче нямаше да ставам, защото прекалявам с пиенето и слушам чалга след като съм прекалил с първото
    The Spark

Град
    Boulevard of broken dreams

Цитирай Първоначално написано от FunnYboY
    Цитирай Първоначално написано от Шушулчица
    Да не Пуши
    Да не Слуша Чалга
    А ?

Честито, уреди се
    Ъ?С кой бе Иначе познавам и др такива момичета де
    I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...

Тея всичките неща в 1
    НИКОГА
    Може и да намериш, но все ще има някой порок.

Да не Пуши
    Да не Слуша Чалга
    А ?

ееееее само това ли искаш мн малко бе

Да не Пуши
    Да не Слуша Чалга
    А ?

аз пуща,понякога прекалявам с пиенето ама не слушам чалга

Да не Пуши
    Да не Слуша Чалга
    А ?

Аз не пуша, не слушам чалга, не прекалявам с пиенето, не съм курва, не съм нахална(мн рядко съм ) и не съм безмозъчна кукла барби.
    Еми аз смятам, че съм пример че има момичета отговарящи на твоя критерии

Фен
    Град
    burgas
    Otdavna ne sam pisala vav foruma no tazi tema mi napravi vpe4etlenie i re6ih i az da drasna ne6to...zabelqzah 4e mn momi4eta tuka kazaha 4e otgovarqt na iziskvaniqta..no v deistvitelnost mn malko takiva ima...emi az ne otgovarqm na iziskvaniqta ...pu6a4ka sam i piq ot vreme na vreme ina4e ne slu6am 4alga ne e predpo4itana ot men muzika no v nikakav slu4ai ne stranq ot horata koito go pravqt ili se oplakvam na nqkoi kupon ako pusnat 4alga ...se pak ne mogat vsi4ki s men da se saobrazqvat
    4e za dr...ama kvoto i da kaja 6te izleze 4e se sa samoiztakvam a vsa6tnost ne e taka daje sam s nisko samo4uvstvie i vse pak 6te go kaja ...imam si dosta priqteli,a te ocenqvat oveka po harakter se pak i prosto sa mi kazvali 4e bez men kupon ne stava imam gore dolu opit s mom4etata za moite 15 god ... oba4e vse popadam na jenkari i na nqkvi neseriozni tipove za tva az zapo4vam da se uverqvam 4e nqma svqstni mom4eta v toq Burgas...vseki iska da ima do sebe si nqkoi na koito da raz4ita i nqkoi koito da e zagrijen za nego...no za jalost svqstni hora ve4e ostanaha mn malko....
    Az sam na plaja,a ti kade si?
    Az sam sama,a ti sam li si?
    Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
    Az se bazikam ,a ti varza li se?????

gh

И в най-тежките си моменти, човек не трябва да загубва вярата си, а да продължава напред!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си