.
Отговор в тема
Страница 12 от 20 ПървиПърви ... 28910111213141516 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 490

Град
    Пловдив

Re: Отчаян съм,повечето момичета не струват:(

Цитирай Първоначално написано от fudankoo
    Хора чудя се дали в България има поне едно момиче което :
    Да не Пуши
    Да не Слуша Чалга
    Да не прекалява с Пиенето
    и същевременно да е симпатична и да не е някоя к*рва.(и разбира се да не е нахална !)
    А ?

Edit: забравих най - важното;
    За едно момиче е много важно да е умно а не някоя безмозъчна кука барби !
    sajelqvam zaeta sam mislq 4e otgovarqm na iskaniqta ti ..no znam 4e ima o6te takiva momicheta prodaljavai da tarsish ..uspeh :}

Фен Аватара на al_bundy316
    Град
    Plovdiv

Да не Пуши
    Да не Слуша Чалга
    и същевременно да е симпатична и да не е някоя к*рва.(и разбира се да не е нахална !)
    А ?

Пич, повярвай ми, от доста време търся такава, но няма... . BTW, за чалгата няам против, то и аз кат са напия слушам

Голям фен

Да не Пуши
    Да не Слуша Чалга
    А ?

А знаеш ли,че има момичета ,които пушат,слушат чалга,понякога пият алкохол и въпреки това са страхотни?Как можеш да прецениш даден човек по това каква музика слуша или дали като отиде на дискотека пие 50 грама водка.Изключително глупаво е.Ако действително по този начин отсяваш момичетата,замисли се само колко невероятни възможности за пълноценна връзка си пропуснал.Глупаво е човек да си създава подобни ограничение,защото хората са толкова различни и въпреки всичко във всеки може да се открие нещо стойностно.Съветвам те да си промениш мисленето.Хубаво е,че се разграничаваш от хората с вредните навици,но в твоя случей това е 2/3 от населението на България.Успех
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Град
    Plovdiv

Цитирай Първоначално написано от He3HauKa
    Как можеш да прецениш даден човек по това каква музика слуша или дали като отиде на дискотека пие 50 грама водка.Изключително глупаво е.
    Е, чакай де, той човека си го е написал:
    Не да не пие въобще, а само да не прекалява. Едва ли тва, че някой пие един път в годината 50 грама го прави алкохолик... Виж, ако земе да пие по 500 грама, тогава вече стаа страшно

Град
    Благоевград

2.За мен чалгата е просташка и долнопробна музика

Споко не е стандарт на всички момчета само на по - добрата половина !
    БРАВО!ТОВА Е СУПЕР!
    TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
    [=
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
    Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
    love..JB..love..Joe..love

Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Абе момичета такива колко щеш, ма виж... момчета... нЕма
    не съм съгласен

Ъпдейт на темата:
    *Гледам че почти всички момичета се изкараха перфектни (няма лошо стига да е така )
    *Не ме разбирайте грешно
    *Стигнах до извода че има много такива момичета ама това е защото са малки все още 12-15 годинши който все още не са пробвали или по ред други прочини.Напиъх тези тема за да видя дали ще мога да си намеря момиче което притежава по - малко от 50 % от тези пороци
    Може би малко съм издребнял като съм написъл да не пуши ... но все пак цигарите вредят на здравето !
    Е ?
    sdfsfsdf

Град
    Враца
    ^ Съгласна съм, ЦИГАРИТЕ ВРЕДЯТ НА ЗДРАВЕТО!!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    hah estt,4e ima,ti otkade si?az mrazq 4algata,ne piq i nepy6a,ymna sam,nemoga da otreka,za krasotata opredeleno mom4etata re6avat i ne sam nahalna,vsa6nost ima takiva momi4eta,6e gi nameri6,spoks

Ми да ти кажа нито пуша, нито чалга слушам, за пиенето само по празници и не съм някоя к*рва. :P

Re:

Vij sa ne vsi4ki momi4eta sa taka. Az ne sum pu6ila-ekolog sum. Posledniq put kato se napih be6e kato bqh na 2 i to za6toto me napiha a ne za6toto iskam . A ako kaje6 4e slu6am 4alga ili 4e sum kukla barbi-zn prosto ne me poznava6

Като пишете отговори по темата може да пишете и вързаста си !
    sdfsfsdf

fr

a ti imash li mnogo pari, sportna kola,golqm intelekt i golqma pishka? shtot moje bi vinata ne e v momi4etata ami v tova kolki iziskvaniq imash....
    ne ti trqbva momi4e koeto da ne pushi ili da ne pie - trqbva ti momi4e v koeto da sa vliubish i da vidish 4e togava vsi4ko iz4ezva i pypka na ezika da ima shte si q obichash i nqma da ta ebe
    PIKOKAMPHAP

Re: fr

Цитирай Първоначално написано от takethispill
    a ti imash li mnogo pari, sportna kola,golqm intelekt i golqma pishka? shtot moje bi vinata ne e v momi4etata ami v tova kolki iziskvaniq imash....
    ne ti trqbva momi4e koeto da ne pushi ili da ne pie - trqbva ti momi4e v koeto da sa vliubish i da vidish 4e togava vsi4ko iz4ezva i pypka na ezika da ima shte si q obichash i nqma da ta ebe
    sdfsfsdf

Re: fr

Цитирай Първоначално написано от takethispill
    Един свестен коментар...

Taka e priqtel, putkite sa tupi. Ne vijdat po dalech ot nosa si i jiveqt v tehen izmislen svqt na lubov i prezrenie.

Трябва да си много ограничен и комплексиран за да правиш такива заключения за момичетата само защото пушат, пият или слушат чалга! И все пак успех.Дано си намериш такова и да не му търсиш упорито кусури, че иначе те виждам като стар, незадоволен, озлобен ерген!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от InLoveeee
    Трябва да си много ограничен и комплексиран за да правиш такива заключения за момичетата само защото пушат, пият или слушат чалга! И все пак успех.Дано си намериш такова и да не му търсиш упорито кусури, че иначе те виждам като стар, незадоволен, озлобен ерген!
    +1 Ето това е... =D>

Еби му майката и смешни изисквания - да не пие, да не пуши, да не ходи по мъже... Ти ако ги избираш по това .. мале мале. Нейсе, на точни тия изисквания отговарят адски много момичета, явно ти няма какво да предложиш за да се въртят около теб. Процеса не е едностранен - само да изискваш, трябва и да предлагаш - интересно ми е ти какво предлагаш?

Като чета 1-вия ти пост и виждам пишлеме, което седи по цял ден на компа и гледа грешките на другите и си вика .. ааа тоя къв е смотан, аа пък таа що е толкоз тъпа.. аа баси курвата ( а само с теб не се ебе ).

Въздухар.

Абе някои хора не знаят как да задържат момичетата, пък после те им виновни...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Абе някои хора не знаят как да задържат момичетата, пък после те им виновни...
    Абе така е, ама и от вас има много дето не са света вода ненапита. Я кажи кое е по-често срещано - момичето да остави момчето заради друг или обратното? Ама честно

Цитирай Първоначално написано от Vladkoy
    Еби му майката и смешни изисквания - да не пие, да не пуши, да не ходи по мъже... Ти ако ги избираш по това .. мале мале. Нейсе, на точни тия изисквания отговарят адски много момичета, явно ти няма какво да предложиш за да се въртят около теб. Процеса не е едностранен - само да изискваш, трябва и да предлагаш - интересно ми е ти какво предлагаш?

Като чета 1-вия ти пост и виждам пишлеме, което седи по цял ден на компа и гледа грешките на другите и си вика .. ааа тоя къв е смотан, аа пък таа що е толкоз тъпа.. аа баси курвата ( а само с теб не се ебе ).

Въздухар.
    sdfsfsdf

внимавам колко пия..... вече даже изобщо спрях да го правя .. пушех от време на време .. но спрях .... чалга не случам вече 3та година маи... усещам се че понякога досаждам на наи добрата ми фр че я моля да ми праща някоя друга песен защото аз не мога да дърпам ..... но тфа е .... мен пороците са ми на друго място

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    На 17години съм

----------->Не пуша
    -----------> Слушам, но малко...
    -----------> Рядко пия
    -----------> Не съм к*рва.....(не съм нахална)

Голям фен Аватара на 50cent
    абе закво ти е такова момиче страх те е да не пукне преди теб аз ги знам тия

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от ^Game_Master_F^
    Ami znachi az ne pusha Slushkam super malko chalga...Ne sym prekalqvala nikoga s pieneto i daje ne obicham da se nalivam s alkohol Ne sym i k***a ...Taka che ima svestni momicheta mnogo v BG...Ne si se natyknal prosto na takova...Sigorno si popadal na nqkoq typa i razgonena feshanka Bazikam se Abe ima mnogo svqsni momicheta v BG ne si misli che nqma
    I'm inlove! ахахах

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си