- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отчаян съм,повечето момичета не струват:(
Първоначално написано от fudankoo
![]()
sajelqvam zaeta sam
mislq 4e otgovarqm na iskaniqta ti ..no znam 4e ima o6te takiva momicheta prodaljavai da tarsish ..uspeh :}
Пич, повярвай ми, от доста време търся такава, но няма...Първоначално написано от fudankoo
. BTW, за чалгата няам против, то и аз кат са напия слушам
![]()
А знаеш ли,че има момичета ,които пушат,слушат чалга,понякога пият алкохол и въпреки това са страхотни?Как можеш да прецениш даден човек по това каква музика слуша или дали като отиде на дискотека пие 50 грама водка.Изключително глупаво е.Ако действително по този начин отсяваш момичетата,замисли се само колко невероятни възможности за пълноценна връзка си пропуснал.Глупаво е човек да си създава подобни ограничение,защото хората са толкова различни и въпреки всичко във всеки може да се открие нещо стойностно.Съветвам те да си промениш мисленето.Хубаво е,че се разграничаваш от хората с вредните навици,но в твоя случей това е 2/3 от населението на България.УспехПървоначално написано от fudankoo
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Е, чакай де, той човека си го е написал:Първоначално написано от He3HauKa
Не да не пие въобще, а само да не прекалява. Едва ли тва, че някой пие един път в годината 50 грама го прави алкохолик... Виж, ако земе да пие по 500 грама, тогава вече стаа страшноПървоначално написано от fudankoo
![]()
БРАВО!ТОВА Е СУПЕР!Първоначално написано от fudankoo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
[=
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
love..JB..love..Joe..love
не съм съгласенПървоначално написано от nicolepcd
Ъпдейт на темата:
*Гледам че почти всички момичета се изкараха перфектни (няма лошо стига да е така)
*Не ме разбирайте грешно
*Стигнах до извода че има много такива момичета ама това е защото са малки все още 12-15 годинши който все още не са пробвали или по ред други прочини.Напиъх тези тема за да видя дали ще мога да си намеря момиче което притежава по - малко от 50 % от тези пороци
Може би малко съм издребнял като съм написъл да не пуши ... но все пак цигарите вредят на здравето !
Е ?
sdfsfsdf
hah estt,4e ima,ti otkade si?az mrazq 4algata,ne piq i nepy6a,ymna sam,nemoga da otreka,za krasotata opredeleno mom4etata re6avat i ne sam nahalna,vsa6nost ima takiva momi4eta,6e gi nameri6,spoks
Ми да ти кажа нито пуша, нито чалга слушам, за пиенето само по празници и не съм някоя к*рва. :P
Vij sa ne vsi4ki momi4eta sa taka. Az ne sum pu6ila-ekolog sum. Posledniq put kato se napih be6e kato bqh na 2 i to za6toto me napiha a ne za6toto iskam. A ako kaje6 4e slu6am 4alga ili 4e sum kukla barbi-zn prosto ne me poznava6
![]()
Като пишете отговори по темата може да пишете и вързаста си !
sdfsfsdf
a ti imash li mnogo pari, sportna kola,golqm intelekt i golqma pishka? shtot moje bi vinata ne e v momi4etata ami v tova kolki iziskvaniq imash....
ne ti trqbva momi4e koeto da ne pushi ili da ne pie - trqbva ti momi4e v koeto da sa vliubish i da vidish 4e togava vsi4ko iz4ezva i pypka na ezika da ima shte si q obichash i nqma da ta ebe
PIKOKAMPHAP
Един свестен коментар...Първоначално написано от takethispill
Taka e priqtel, putkite sa tupi. Ne vijdat po dalech ot nosa si i jiveqt v tehen izmislen svqt na lubov i prezrenie.![]()
Трябва да си много ограничен и комплексиран за да правиш такива заключения за момичетата само защото пушат, пият или слушат чалга! И все пак успех.Дано си намериш такова и да не му търсиш упорито кусури, че иначе те виждам като стар, незадоволен, озлобен ерген!
+1 Ето това е...Първоначално написано от InLoveeee
=D>
Еби му майката и смешни изисквания - да не пие, да не пуши, да не ходи по мъже... Ти ако ги избираш по това .. мале мале. Нейсе, на точни тия изисквания отговарят адски много момичета, явно ти няма какво да предложиш за да се въртят около теб. Процеса не е едностранен - само да изискваш, трябва и да предлагаш - интересно ми е ти какво предлагаш?
Като чета 1-вия ти пост и виждам пишлеме, което седи по цял ден на компа и гледа грешките на другите и си вика .. ааа тоя къв е смотан, аа пък таа що е толкоз тъпа.. аа баси курвата ( а само с теб не се ебе ).
Въздухар.
Абе някои хора не знаят как да задържат момичетата, пък после те им виновни...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Абе така е, ама и от вас има много дето не са света вода ненапита. Я кажи кое е по-често срещано - момичето да остави момчето заради друг или обратното? Ама честноПървоначално написано от Wrathchild
![]()
Първоначално написано от Vladkoy
Първоначално написано от fudankoo
![]()
sdfsfsdf
внимавам колко пия..... вече даже изобщо спрях да го правя .. пушех от време на време .. но спрях .... чалга не случам вече 3та година маи... усещам се че понякога досаждам на наи добрата ми фр че я моля да ми праща някоя друга песен защото аз не мога да дърпам ..... но тфа е .... мен пороците са ми на друго място![]()
На 17години съм
----------->Не пуша
-----------> Слушам, но малко...
-----------> Рядко пия
-----------> Не съм к*рва.....(не съм нахална)
абе закво ти е такова момиче страх те е да не пукне преди теб аз ги знам тия
I'm inlove!Първоначално написано от ^Game_Master_F^
ахахах