- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отчаян съм,повечето момичета не струват:(
xaxxxa a popadam v vsi4ki kriterii osven tva za 4algata ama vse pak ne sum divata 4algarka xaxxaПървоначално написано от fudankoo
еми аз пич аз съм на 15 :d пробвала съм цигари - не съм им фенка пия но рядко и курва още не съм станала :d няма и да стана и съм сигурна че има не много но достатъчно момичета по големи от мен които са на моя акъл :d успех!
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
хмм... и на мен ми писна да гледам некфи курви застанали пред огледалото и нацупили устни.. или па некфи с цигара в ръка.
смея да кажа, че не се причислявам към стадото нагримирани кухи барбита.. и цигари съккккккккк! чалга смелзззз! ии алкохол... съкс!
блах. мноо ги мразя тея тъпи фешъни беее
има мноого нормални и хубави момичета, наистина много
ay caramba
Ами оказва се,че аз съм си направо монахиня..![]()
Алкохол не обичам,пия по една чаша на някой празник...Не пуша.. чалга мразя.. курва съвсем не съм(за протокола,да,имала съм само едно гадже досега,голяма загуба е
). И май това бяха критериите..
![]()
Първоначално написано от moon_flower
za6to li mi zvu4i mn poznato.i az sum taka-piq samo na r.d i nqkoi praznik,ne pu6a,imala sum edno seriozno gadje a i kurva ne sum-devstvena sum a za devstveni kurvi ne sum 4uvala
(m/u dr s tva se gordeq za6toto v dne6no vreme ne se sre6tat mn momi4eta na moqta vuzrast koito sa devstveni...no malko se otklonih).i taka..ne tvurdq 4e sum perfektnha no v tezi otno6eniq sum sravnitelno dobre.i ne se ot4aivai-vse o6te ima svestni momi4eta(kazvam svetsni po negovite kriterii) prosto sa vse po malko
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
Am...otgovarqm na tezi kriteriiПървоначално написано от fudankoo
![]()
ama ne sam simpatichna pone taka si mislq i nqmam perfektno tqlo
![]()
![]()
![]()
![]()
Болка ли?...да.... болка от какво?... болка от това че те обичам?...не...Боли ме от това че не знаеш..как ли да ти кажа....толкова е просто да ти кажа че те обичам...но просто така да ти кажа не мога.
ami saglasna sam to povecheto momcheta kato vidqt che ne pushis i ne piesh {{az piq i to mn malko}} i ne si super model ne te iskat ama kakvo da se pravi ...spored men v toq jivot trqbva da si ku*va za da uspeeh v neshto aamaa predpochitam da sam sama otkolkoto da sam takavaПървоначално написано от ^Game_Master_F^
![]()
Болка ли?...да.... болка от какво?... болка от това че те обичам?...не...Боли ме от това че не знаеш..как ли да ти кажа....толкова е просто да ти кажа че те обичам...но просто така да ти кажа не мога.
момичетата, които си струват, не крещят от далеко "-Елаа, ме вземи"![]()
Това е невъзможно! - казала Причината. - Това е безрасъдство! - казал Опитът. - Това е безполезно! - отсякла Гордостта. - Опитай... - прошепнала Мечтата.
Айдеееее минутки (часове) за реклама... На кво го ударихте тука... Айде стига сте се сравнявали коя от коя е по-свястна, защото истински свестните момичета нямат нужда от изява. Те просто си знаят, че са такива и точка.
По темата: Не си прав, свестни момичета ИМА![]()
мхм и на мен ми направи впечатление, че всички, които отговарят за изискванията,са го написали, обаче може пък да се опитват да убедят автора, че има момичета, като за негоПървоначално написано от Sunlight-In-Your-Eyes
![]()
Ми има такива момичета естествено, аз като цяло също отговарям на това описание, моя проблем обаче е ,че аз пък не мога да срещна момчета като вас, които да търсят това ,а не всички други изредили се дотук глупости. Ама айде да съм оптимист и ще кажа, че може би някъде има,ама кога ще го срешна ...кога ли? Кой знае,поне ти (автора) си ми доказателство,че има такива,макар и изчезващ вид, все още има свестни момчета!Първоначално написано от Scared Straight
![]()
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
какво да ти кажа , хубаво описание.. вижда се че има и много свестни момичетаето това е хубавото...
Мога само да ти кажа че които търси намира. Не искам да се клалифицирам в твойте критерии тъй като не че съм пушач, алкохоличка & курва или пък куха лейка, просто прекалено много хора са ме разочаровали че да вярвам че ще срещна любовта..
Дано другите имат повече късмет от мен, защото изобщо не е хубаво да си самотен.
....
П.П.
Също момчета замислете се като търсите вашите половинки и изисквате от тях толкова, дали и вие самите можете да покриете тези критерииАйде лека вечер & благодаря на тези , които си направиха труда да ударят едно погледче на скромния ми постец :P
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
+1Първоначално написано от ludo_momiche
,.,тФа чИ тЕ уБиЧъМ,.,се еДнО нЕ сИ гу ЧуЛ,.,
Какво сте седнали да питате имало ли? Всяка ще каже: да, аз съм идеалната. И да, може да отговаря на вс критерии. Ето аз не пуша, мн рядко пия, отговарям ти на зададените критерии, но не значи, че ще си допаднем! Просто животът е такъв, няма гаранция за нищо. За това излез навън, в реалността и търси това, което искаш и от което се нуждаеш!
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Много момичета отговарят на тези критерии. Между другото, поздравявам те за критерия спрямо чалгата - подкрепям с две ръце.
[quote="fudankoo"]Хора чудя се дали в България има поне едно момиче което :
Да не Пуши
Да не Слуша Чалга
Да не прекалява с Пиенето
и същевременно да е симпатична и да не е някоя к*рва.(и разбира се да не е нахална !)
А ?
Edit: забравих най - важното;
За едно момиче е много важно да е умно а не някоя безмозъчна кука барби !
Хах... отговарям на описанието :P .. и познавам много такива момичета.![]()
да да да -- предлагайте се .точно като стока на пазара . аз съм такава,такава и такава - не,че се хваля ? просто съм мн умна и красива обаче се чуда що по цял ден седа на компа във форума
и самочувствието ви е малко .
no doubt-don't speak
не пуша..
почти не пия
слушам чалга само като брат ми седне на компа..(налага се..)
ама съм нахална..
за сметка на това мога да пържа филийки..![]()
жалко..мислевх си,че съм перфектна..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
емии аз не пия,не пуша...чалга не слушам...не съм нахална...сега колко съм умна незнамвие ще прецените
DoN't LeT tHeM sAy YoU aInT bEaUtIfUl, ThEy CaN aLL gEt FUCKED, jUsT sTaY tRuE t0 y0u...~!!!
сагласна сам с теб но аз сам на 12 и вече сам пробвала цигари е не сам очарована от това но ... ето има мн моми4ета които не слу6ат чалга и аз не слу6ам и както и да е има само потарси
успех
Ми пич аз съм напълно обратното-пуша,не само цигари,но всичко в умерени количества,пия,но не се напивам така че после да не мога да вървя,а чалга слушам и то 2-3 песни на кръст.Успех с търсенето на перфектната :P
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Еми ако не можеш да намериш момиче с такива "пороци" те с1ветвам да се ориентираш к1м м1жете..![]()