.
Отговор в тема
Страница 13 от 20 ПървиПърви ... 391011121314151617 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 490
    Цитирай Първоначално написано от Triumpha_stz
    Цитирай Първоначално написано от ^Game_Master_F^
    Ami znachi az ne pusha Slushkam super malko chalga...Ne sym prekalqvala nikoga s pieneto i daje ne obicham da se nalivam s alkohol Ne sym i k***a ...Taka che ima svestni momicheta mnogo v BG...Ne si se natyknal prosto na takova...Sigorno si popadal na nqkoq typa i razgonena feshanka Bazikam se Abe ima mnogo svqsni momicheta v BG ne si misli che nqma
    Това момиче гарантирам, че е уникално!
    +1
    sdfsfsdf

Цитирай Първоначално написано от fudankoo
    Цитирай Първоначално написано от Scared Straight
    Има брат и аз я търся но просто всички такива момичета са заети... Неможе всички момичета да се слагат под общ знаменател... Има вярвам че ще я намеря някой ден ....
    Само един въпрос?
    Какво като слуша чалга? Какво я прави по-малко човек?
    А ми ...
    1.Като поиска да ходим на дискотека какво ще стане като каже " аре в някоя чалговека" .... или пък като си пусне някоя чалга да слуша ....
    2.За мен чалгата е просташка и долнопробна музика

Цитирай Първоначално написано от pepita87
    Tova li e ideala za momi4e pri mom4etata WOW...az zna4i ne vlizam v tiq kriterii..tcttc
    Споко не е стандарт на всички момчета само на по - добрата половина !
    xaxxxa a popadam v vsi4ki kriterii osven tva za 4algata ama vse pak ne sum divata 4algarka xaxxa

еми аз пич аз съм на 15 :d пробвала съм цигари - не съм им фенка пия но рядко и курва още не съм станала :d няма и да стана и съм сигурна че има не много но достатъчно момичета по големи от мен които са на моя акъл :d успех!
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

хмм... и на мен ми писна да гледам некфи курви застанали пред огледалото и нацупили устни.. или па некфи с цигара в ръка.
    смея да кажа, че не се причислявам към стадото нагримирани кухи барбита.. и цигари съккккккккк! чалга смелзззз! ии алкохол... съкс!
    блах. мноо ги мразя тея тъпи фешъни беее
    има мноого нормални и хубави момичета, наистина много
    ay caramba

Ами оказва се,че аз съм си направо монахиня..
    Алкохол не обичам,пия по една чаша на някой празник... Не пуша.. чалга мразя.. курва съвсем не съм(за протокола,да,имала съм само едно гадже досега,голяма загуба е ). И май това бяха критериите..

Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Ами оказва се,че аз съм си направо монахиня..
    Алкохол не обичам,пия по една чаша на някой празник... Не пуша.. чалга мразя.. курва съвсем не съм(за протокола,да,имала съм само едно гадже досега,голяма загуба е ). И май това бяха критериите..
    za6to li mi zvu4i mn poznato.i az sum taka-piq samo na r.d i nqkoi praznik,ne pu6a,imala sum edno seriozno gadje a i kurva ne sum-devstvena sum a za devstveni kurvi ne sum 4uvala (m/u dr s tva se gordeq za6toto v dne6no vreme ne se sre6tat mn momi4eta na moqta vuzrast koito sa devstveni...no malko se otklonih).i taka..ne tvurdq 4e sum perfektnha no v tezi otno6eniq sum sravnitelno dobre.i ne se ot4aivai-vse o6te ima svestni momi4eta(kazvam svetsni po negovite kriterii) prosto sa vse po malko
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Град
    stara zagora

Re: Отчаян съм,повечето момичета не струват:(

Цитирай Първоначално написано от fudankoo
    Хора чудя се дали в България има поне едно момиче което :
    Да не Пуши
    Да не Слуша Чалга
    Да не прекалява с Пиенето
    и същевременно да е симпатична и да не е някоя к*рва.(и разбира се да не е нахална !)
    А ?

Edit: забравих най - важното;
    За едно момиче е много важно да е умно а не някоя безмозъчна кука барби !

Ъпдейт на темата:
    *Гледам че почти всички момичета се изкараха перфектни (няма лошо стига да е така )
    *Не ме разбирайте грешно
    *Стигнах до извода че има много такива момичета ама това е защото са малки все още 12-15 годинши който все още не са пробвали или по ред други прочини.Напиъх тези тема за да видя дали ще мога да си намеря момиче което притежава по - малко от 50 % от тези пороци
    Може би малко съм издребнял като съм написъл да не пуши ... но все пак цигарите вредят на здравето !
    Е ?
    Am...otgovarqm na tezi kriterii ama ne sam simpatichna pone taka si mislq i nqmam perfektno tqlo
    Болка ли?...да.... болка от какво?... болка от това че те обичам?...не...Боли ме от това че не знаеш..как ли да ти кажа....толкова е просто да ти кажа че те обичам...но просто така да ти кажа не мога.

Град
    stara zagora
    Цитирай Първоначално написано от ^Game_Master_F^
    Ami znachi az ne pusha Slushkam super malko chalga...Ne sym prekalqvala nikoga s pieneto i daje ne obicham da se nalivam s alkohol Ne sym i k***a ...Taka che ima svestni momicheta mnogo v BG...Ne si se natyknal prosto na takova...Sigorno si popadal na nqkoq typa i razgonena feshanka Bazikam se Abe ima mnogo svqsni momicheta v BG ne si misli che nqma
    ami saglasna sam to povecheto momcheta kato vidqt che ne pushis i ne piesh {{az piq i to mn malko}} i ne si super model ne te iskat ama kakvo da se pravi ...spored men v toq jivot trqbva da si ku*va za da uspeeh v neshto aamaa predpochitam da sam sama otkolkoto da sam takava
    Болка ли?...да.... болка от какво?... болка от това че те обичам?...не...Боли ме от това че не знаеш..как ли да ти кажа....толкова е просто да ти кажа че те обичам...но просто така да ти кажа не мога.

Град
    Пловдив
    момичетата, които си струват, не крещят от далеко "-Елаа, ме вземи"
    Това е невъзможно! - казала Причината. - Това е безрасъдство! - казал Опитът. - Това е безполезно! - отсякла Гордостта. - Опитай... - прошепнала Мечтата.

Айдеееее минутки (часове) за реклама... На кво го ударихте тука... Айде стига сте се сравнявали коя от коя е по-свястна, защото истински свестните момичета нямат нужда от изява. Те просто си знаят, че са такива и точка.

По темата: Не си прав, свестни момичета ИМА

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Sunlight-In-Your-Eyes
    Айдеееее минутки (часове) за реклама... На кво го ударихте тука... Айде стига сте се сравнявали коя от коя е по-свястна, защото истински свестните момичета нямат нужда от изява. Те просто си знаят, че са такива и точка.

По темата: Не си прав, свестни момичета ИМА
    мхм и на мен ми направи впечатление, че всички, които отговарят за изискванията,са го написали, обаче може пък да се опитват да убедят автора, че има момичета, като за него

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    Има брат и аз я търся но просто всички такива момичета са заети... Неможе всички момичета да се слагат под общ знаменател... Има вярвам че ще я намеря някой ден ....
    Само един въпрос?
    Ми има такива момичета естествено, аз като цяло също отговарям на това описание, моя проблем обаче е ,че аз пък не мога да срещна момчета като вас, които да търсят това ,а не всички други изредили се дотук глупости. Ама айде да съм оптимист и ще кажа, че може би някъде има,ама кога ще го срешна ...кога ли? Кой знае,поне ти (автора) си ми доказателство,че има такива,макар и изчезващ вид, все още има свестни момчета!
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    какво да ти кажа , хубаво описание.. вижда се че има и много свестни момичета ето това е хубавото... Мога само да ти кажа че които търси намира. Не искам да се клалифицирам в твойте критерии тъй като не че съм пушач, алкохоличка & курва или пък куха лейка, просто прекалено много хора са ме разочаровали че да вярвам че ще срещна любовта.. Дано другите имат повече късмет от мен, защото изобщо не е хубаво да си самотен. ....

П.П.
    Също момчета замислете се като търсите вашите половинки и изисквате от тях толкова, дали и вие самите можете да покриете тези критерии Айде лека вечер & благодаря на тези , които си направиха труда да ударят едно погледче на скромния ми постец :P
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Град
    Stara ZaGoRa
    Цитирай Първоначално написано от ludo_momiche
    Само един въпрос?
    Ми има такива момичета естествено, аз като цяло също отговарям на това описание, моя проблем обаче е ,че аз пък не мога да срещна момчета като вас, които да търсят това ,а не всички други изредили се дотук глупости. Ама айде да съм оптимист и ще кажа, че може би някъде има,ама кога ще го срешна ...кога ли? Кой знае,поне ти (автора) си ми доказателство,че има такива,макар и изчезващ вид, все още има свестни момчета!
    +1
    ,.,тФа чИ тЕ уБиЧъМ,.,се еДнО нЕ сИ гу ЧуЛ,.,

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Свестните момичета не растат по дърветата.

Какво сте седнали да питате имало ли? Всяка ще каже: да, аз съм идеалната. И да, може да отговаря на вс критерии. Ето аз не пуша, мн рядко пия, отговарям ти на зададените критерии, но не значи, че ще си допаднем! Просто животът е такъв, няма гаранция за нищо. За това излез навън, в реалността и търси това, което искаш и от което се нуждаеш!
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Град
    Far away in the universe
    Много момичета отговарят на тези критерии. Между другото, поздравявам те за критерия спрямо чалгата - подкрепям с две ръце.

[quote="fudankoo"]Хора чудя се дали в България има поне едно момиче което :
    Да не Пуши
    Да не Слуша Чалга
    Да не прекалява с Пиенето
    и същевременно да е симпатична и да не е някоя к*рва.(и разбира се да не е нахална !)
    А ?

Edit: забравих най - важното;
    За едно момиче е много важно да е умно а не някоя безмозъчна кука барби !

Хах... отговарям на описанието :P .. и познавам много такива момичета.

Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Свестните момичета не растат по дърветата.

???
    sdfsfsdf

Град
    PlD ;]
    да да да -- предлагайте се . точно като стока на пазара . аз съм такава,такава и такава - не,че се хваля ? просто съм мн умна и красива обаче се чуда що по цял ден седа на компа във форума и самочувствието ви е малко .

no doubt-don't speak

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    не пуша..
    почти не пия
    слушам чалга само като брат ми седне на компа..(налага се..)
    ама съм нахална..
    за сметка на това мога да пържа филийки..
    жалко..мислевх си,че съм перфектна..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

емии аз не пия,не пуша...чалга не слушам...не съм нахална...сега колко съм умна незнам вие ще прецените
    DoN't LeT tHeM sAy YoU aInT bEaUtIfUl, ThEy CaN aLL gEt FUCKED, jUsT sTaY tRuE t0 y0u...~!!!

Град
    plovdiv
    сагласна сам с теб но аз сам на 12 и вече сам пробвала цигари е не сам очарована от това но ... ето има мн моми4ета които не слу6ат чалга и аз не слу6ам и както и да е има само потарси
    успех

Град
    "градът на мечтите"
    Ми пич аз съм напълно обратното-пуша,не само цигари,но всичко в умерени количества,пия,но не се напивам така че после да не мога да вървя,а чалга слушам и то 2-3 песни на кръст.Успех с търсенето на перфектната :P
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Град
    РЮАР

Еми ако не можеш да намериш момиче с такива "пороци" те с1ветвам да се ориентираш к1м м1жете..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си