- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отчаян съм,повечето момичета не струват:(
Да даже и метъл може да си хванеПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
emi mislq 4e vse oshte se namirat makar i malko ne 4e si praq reklama shtoto ne me int hi4 koi kvo misli za men ama ne pusha makar 4e s1m probvala i ne mi haresva slusham house piq po malko nikoga ne se napivam shtoto e grozno i nesmqtam 4e s1m t1pa...nasi4koto otgore s1m devstvenai s1m na 17 nito p1k s1m grozna
basi dosta dobre zvu4i
ama i az kat seki 4ovek si imam kusuri
:P a i poznavam oshte nqkolko takiva momi4eta
tai4e mislq 4e ima oshte
![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Да намери ме.Първоначално написано от fudankoo
![]()
Не пуша.. това е шит работа. Пия само бира по-много. Чалгата смърди. слушам рок и метъл
Не съм курва, напротив мъжкарана съм. Чупя носове редовно или ако не е нос, ще е някой крайник. (сеш'се не мой)
Ъъм активна спортистка съм дори може да съм леко побъркана защото обичам да блъскам и да тичам по 15 км.
Аз съм пилен кретен. Псувам много.. на практика обичам да се събирам с момчета и да пия бира! Обичам обса и шаха !!!!![]()
Взимаш ли ме?![]()
aa az sym gotova da stana lesbiika za momi4e kat tebe :PПървоначално написано от da_e
оо виждам предложенията летятПървоначално написано от little_star
![]()
просто си побадал на к*рви
аз нито пуша ... нито пия ... нито пък слушам чалга
има много много момичета които са мили и отговарят на описанието
.. ще си намериш някоя спокойно в момента си в такава ситуация че всичко ти се вижда гадно
айде успех![]()
az ne pu6a,ne piq,mrazq 4alga,dali sum tupa,sam 6e razbere6![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Абе момичета такива колкото искаш и то свободни, но момчета с такива критерии малко. На повечето момчета критериите им са : Да има арна цица,яко дупе, мноо фешън и мноо готина. Yeah baby...
--------------------
Ауе те само такива уж сички мацки са курви ,ама се некви срамежливи кажиш здрасти та гледа кат ударена от мокър парцал Млади сме Яки сме (под въпрос) що да не грабим от живота а и тея момчета дет викат ,че не търсят някоя куха кукла барби ох батка се едно ша й простеж ако ти падне а па и да пуснат некоя чалга да си утурка задника у тебе ша й каже ,че е тъпа пияна к*рва дет слуша чалга и ша й кажеш да спре момчетата ,който търсят идеални момичета си търсят извинение да не действат щото ги е шубеПървоначално написано от dana_
![]()
![]()
![]()
Ако нямате нищо против лично мнение
![]()
Always somewhere miss u where i've been I'll be back to Love U again
И аз съм отчаяна,че повечето момчета не струватама шанс
![]()
Има разоч1рования,от които много боли,а болката понякога се понася много трудно .. !
хехехехе..... струват и още как .. само че се убеждавам че .. 92-91 набор бяхме последните които се опазиха от пропадане в морално отношение ... след 92 нагоре ... ужас.. пълен ужас...
Аз съм на 17 и отгоре... девствена съм .. не пушапия само по празници
Ако това значи че струвам.. радвам се
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти ако наистина си падаш по някое момиче и я обичаш не мисля,че ще е от голямо значение каква музика слуша и другите там нещица! :P :P :P
Винаги има две мнения-грешното и Моето!
ГлЕдАм ЛуНаТа,ВиЖдАм ТеБ...гЛеДаМ зАлЕзА,вИжДаМ тЕб...гЛеДаМ зВеЗдИтЕ,вИжДаМ тЕб!!!ЕеЕ дАа Ти *** мАйКаТе БеЕ мРъДнИ!
Ахахаха, разсмя ме искрено с тази темичка =)
Не съм перфектна и няма да бъда никога. Но от тези въпроси, които ти задаваш.. предполагам, че отговарям на някакъв мизерен критерий![]()
Не пуша и не мога да търпя цигарения дим.
Не пия изобщо.
За курва... В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ!
Чалга не мога да слушам. Предпочитам рок/метъл.
Не се смятам за умна, но имам достатъчно мозък в главата си, за да следвам медицина и да се грижа сама за себе си.
За хубава.. абе ставам, ама има още какво да се желае от мен. Не съм пълна, нито кльощава. Нормано телосложение, с що-годе нормални мерки. Аз си се харесвам(колко самоуверено прозвуча)
Да подчертая - на 19 години съм и не съм била никога с мъж.
Е, сам си прави изводите.
Не съм идеална, но ако, както казах малко по-нагоре, съдя по твоя критерий трябва да ми дадат ореол, крилца и арфа =)
не че се хваля но може би влизам в идеалите ти
нито пия
нито пуша
слушам всякаква музика
не съм курва защото просто няма смисъл
и не с всеки съм нахална :P
не че се хваля но може би влизам в идеалите ти
нито пия
нито пуша
слушам всякаква музика
не съм курва защото просто няма смисъл
и не с всеки съм нахална :P
me 2Първоначално написано от ^blue_cat
samo det ne sum si namerila gadje
![]()
Това за наборите и изобщо възрастта и аз си го мислех напоследък...Има нещо вярно според мен.Аз съм набор 93 и честно казано ми прави впечатление това че поголемите с една-две години в повечето случаи са по-свестни и имат сиво вещество.На мойта възраст гледам че го има синдрома на барбитата и кухите фешъни,но пак има свестни индивиди /това го виждам като границата/,а вече при по-малките според мен е нещо страшно.Е,много ясно че навсякъде си има изключения,но аз говоря за масовата част,поне това са моите впечатления.Първоначално написано от morgana69
Това беше малко оф топик,а иначе по темата нямам много какво да кажа-има такива момичета,определено има и както казват "Който търси,намира"
Амииии гаджето ми нито пуши,нито пие,нито слуша чалга в никаф случай не е курва и никак не е глупава ,така че май излиза че съм намерил перфектната![]()
![]()
![]()
Glory,Glory Manchester United!!!
бреЙ хубави критирей за търсене и аз отговарям :P ще се женим лиПървоначално написано от fudankoo
![]()
Естествените блондинки сме на изчезване.....а блондинките по душа направо заливат пазара![]()
Момчета ако тва за вас е идеалната жена-аз не съм иделната за вас защото пуша от време на време,слушаш малко чалга ,но с пиенето никога не прекалявам :P
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
хаха брат разкри ме хаха![]()
![]()
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Амиии...Ако трябва да съм честна,аз нито пуша,нито пия,нито слушам чалга.Цигарите ме отвръщават,направо лошо ми става само като видя цигара.Пиенето...Какво за него?Ами алкохол,като всеки друг и то вреден.А чалгата?Моля ви се,в 21 век сме,света се развива,но само ние тъпчем на едно място.И защо мислите?Защото има чалга.Извинявам се предварително на тези,ако има такива,които съм засегнала.Просто това си е мое мнение.А дали съм куха в главата,както се изрази...Не,не мисля,че съм от този "изчезващ" вид,защото много често ми се случва да ме попитат"Ти всичко ли знаеш?" ,което ми е много странно,защото да знаеш всичко,си е почти непосилна задача.
Надявам се отговорът ми да не е прозвучал като самоизтъкване или нещо от сорта,просто бях откровена.![]()
Ще намерите.. И аз си мислех, че няма да срещна идеалното момче за мен но уви... вече сме заедно от година.. Иначе от всичко което изброи автора, аз пуша на месеца по 2 цигари най- много и почти не пия.. даже не помня кога за последно пих..Първоначално написано от Scared Straight
А за чалгата - еми послушвам си от време на време.. Нали знаете- от всичко по малко
Мисля че попадам в листа ви но... Заетка съм си
![]()
![]()
![]()
Хъх ми...
Да не Пуши - От време на време
Да не Слуша Чалга - ФЪК ЧАЛГА БРАТЛЕЕ !!!!!!!!!!
Да не прекалява с Пиенето - В нормите
и същевременно да е симпатична и да не е някоя к*рва.(и разбира се да не е нахална ! - Да
И да умна съм.. хъхНе се искравам перфектна.... просто казвам, че не всички са буклуците, за които ги мислиш ;]
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !