.
Отговор в тема
Страница 14 от 20 ПървиПърви ... 4101112131415161718 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 490

Re: Отчаян съм,повечето момичета не струват:(

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Еми ако не можеш да намериш момиче с такива "пороци" те с1ветвам да се ориентираш к1м м1жете..
    Да даже и метъл може да си хване

Град
    Targovishte
    emi mislq 4e vse oshte se namirat makar i malko ne 4e si praq reklama shtoto ne me int hi4 koi kvo misli za men ama ne pusha makar 4e s1m probvala i ne mi haresva slusham house piq po malko nikoga ne se napivam shtoto e grozno i nesmqtam 4e s1m t1pa...nasi4koto otgore s1m devstvena i s1m na 17 nito p1k s1m grozna basi dosta dobre zvu4i ama i az kat seki 4ovek si imam kusuri :P a i poznavam oshte nqkolko takiva momi4eta tai4e mislq 4e ima oshte
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Цитирай Първоначално написано от fudankoo
    Хора чудя се дали в България има поне едно момиче което :
    Да не Пуши
    Да не Слуша Чалга
    Да не прекалява с Пиенето
    и същевременно да е симпатична и да не е някоя к*рва.(и разбира се да не е нахална !)
    А ?

Edit: забравих най - важното;
    За едно момиче е много важно да е умно а не някоя безмозъчна кука барби !

Ъпдейт на темата:
    *Гледам че почти всички момичета се изкараха перфектни (няма лошо стига да е така )
    *Не ме разбирайте грешно
    *Стигнах до извода че има много такива момичета ама това е защото са малки все още 12-15 годинши който все още не са пробвали или по ред други прочини.Напиъх тези тема за да видя дали ще мога да си намеря момиче което притежава по - малко от 50 % от тези пороци
    Може би малко съм издребнял като съм написъл да не пуши ... но все пак цигарите вредят на здравето !
    Е ?
    Да намери ме.

Не пуша.. това е шит работа. Пия само бира по-много . Чалгата смърди. слушам рок и метъл

Не съм курва, напротив мъжкарана съм. Чупя носове редовно или ако не е нос, ще е някой крайник. (сеш'се не мой )

Ъъм активна спортистка съм дори може да съм леко побъркана защото обичам да блъскам и да тичам по 15 км.

Аз съм пилен кретен. Псувам много.. на практика обичам да се събирам с момчета и да пия бира! Обичам обса и шаха !!!!

Взимаш ли ме?

Цитирай Първоначално написано от da_e
    Да не Пуши
    Да не Слуша Чалга
    и същевременно да е симпатична и да не е някоя к*рва.(и разбира се да не е нахална !)
    А ?

Ъпдейт на темата:
    *Гледам че почти всички момичета се изкараха перфектни (няма лошо стига да е така )
    *Не ме разбирайте грешно
    *Стигнах до извода че има много такива момичета ама това е защото са малки все още 12-15 годинши който все още не са пробвали или по ред други прочини.Напиъх тези тема за да видя дали ще мога да си намеря момиче което притежава по - малко от 50 % от тези пороци
    Може би малко съм издребнял като съм написъл да не пуши ... но все пак цигарите вредят на здравето !
    Е ?
    Да намери ме.

Не пуша.. това е шит работа. Пия само бира по-много . Чалгата смърди. слушам рок и метъл

Не съм курва, напротив мъжкарана съм. Чупя носове редовно или ако не е нос, ще е някой крайник. (сеш'се не мой )

Ъъм активна спортистка съм дори може да съм леко побъркана защото обичам да блъскам и да тичам по 15 км.

Аз съм пилен кретен. Псувам много.. на практика обичам да се събирам с момчета и да пия бира! Обичам обса и шаха !!!!

Взимаш ли ме?
    aa az sym gotova da stana lesbiika za momi4e kat tebe :P

Цитирай Първоначално написано от little_star
    Цитирай Първоначално написано от da_e
    Да не Пуши
    Да не Слуша Чалга
    А ?

Ъпдейт на темата:
    *Не ме разбирайте грешно
    Е ?
    Да намери ме.

Взимаш ли ме?
    aa az sym gotova da stana lesbiika za momi4e kat tebe :P
    оо виждам предложенията летят

Град
    в мазето ;dd
    просто си побадал на к*рви
    аз нито пуша ... нито пия ... нито пък слушам чалга
    има много много момичета които са мили и отговарят на описанието .. ще си намериш някоя спокойно в момента си в такава ситуация че всичко ти се вижда гадно
    айде успех

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    az ne pu6a,ne piq,mrazq 4alga,dali sum tupa,sam 6e razbere6
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Пазарджик
    Абе момичета такива колкото искаш и то свободни, но момчета с такива критерии малко. На повечето момчета критериите им са : Да има арна цица,яко дупе, мноо фешън и мноо готина. Yeah baby...
    --------------------

Цитирай Първоначално написано от dana_
    Абе момичета такива колкото искаш и то свободни, но момчета с такива критерии малко. На повечето момчета критериите им са : Да има арна цица,яко дупе, мноо фешън и мноо готина. Yeah baby...
    Ауе те само такива уж сички мацки са курви ,ама се некви срамежливи кажиш здрасти та гледа кат ударена от мокър парцал Млади сме Яки сме (под въпрос) що да не грабим от живота а и тея момчета дет викат ,че не търсят някоя куха кукла барби ох батка се едно ша й простеж ако ти падне а па и да пуснат некоя чалга да си утурка задника у тебе ша й каже ,че е тъпа пияна к*рва дет слуша чалга и ша й кажеш да спре момчетата ,който търсят идеални момичета си търсят извинение да не действат щото ги е шубе Ако нямате нищо против лично мнение
    Always somewhere miss u where i've been I'll be back to Love U again

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от pepita87
    Tova li e ideala za momi4e pri mom4etata WOW...az zna4i ne vlizam v tiq kriterii..tcttc
    i az ne vlizam v tiq kriterii ... pusha kfo da se prai,gadni navici
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Град
    **Sofia*
    И аз съм отчаяна,че повечето момчета не струват ама шанс
    Има разоч1рования,от които много боли,а болката понякога се понася много трудно .. !

хехехехе..... струват и още как .. само че се убеждавам че .. 92-91 набор бяхме последните които се опазиха от пропадане в морално отношение ... след 92 нагоре ... ужас.. пълен ужас...
    Аз съм на 17 и отгоре... девствена съм .. не пуша пия само по празници Ако това значи че струвам.. радвам се

Град
    там някаде

!

Ти ако наистина си падаш по някое момиче и я обичаш не мисля,че ще е от голямо значение каква музика слуша и другите там нещица! :P :P :P
    Винаги има две мнения-грешното и Моето!

ГлЕдАм ЛуНаТа,ВиЖдАм ТеБ...гЛеДаМ зАлЕзА,вИжДаМ тЕб...гЛеДаМ зВеЗдИтЕ,вИжДаМ тЕб!!!ЕеЕ дАа Ти *** мАйКаТе БеЕ мРъДнИ!

Ахахаха, разсмя ме искрено с тази темичка =)
    Не съм перфектна и няма да бъда никога. Но от тези въпроси, които ти задаваш.. предполагам, че отговарям на някакъв мизерен критерий
    Не пуша и не мога да търпя цигарения дим.
    Не пия изобщо.
    За курва... В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ!
    Чалга не мога да слушам. Предпочитам рок/метъл.
    Не се смятам за умна, но имам достатъчно мозък в главата си, за да следвам медицина и да се грижа сама за себе си.
    За хубава.. абе ставам, ама има още какво да се желае от мен. Не съм пълна, нито кльощава. Нормано телосложение, с що-годе нормални мерки. Аз си се харесвам (колко самоуверено прозвуча)
    Да подчертая - на 19 години съм и не съм била никога с мъж.
    Е, сам си прави изводите.
    Не съм идеална, но ако, както казах малко по-нагоре, съдя по твоя критерий трябва да ми дадат ореол, крилца и арфа =)

не че се хваля но може би влизам в идеалите ти
    нито пия
    нито пуша
    слушам всякаква музика
    не съм курва защото просто няма смисъл
    и не с всеки съм нахална :P

не че се хваля но може би влизам в идеалите ти
    нито пия
    нито пуша
    слушам всякаква музика
    не съм курва защото просто няма смисъл
    и не с всеки съм нахална :P

Цитирай Първоначално написано от ^blue_cat
    Аз отговарям на описанието
    me 2 samo det ne sum si namerila gadje

Цитирай Първоначално написано от morgana69
    хехехехе..... струват и още как .. само че се убеждавам че .. 92-91 набор бяхме последните които се опазиха от пропадане в морално отношение ... след 92 нагоре ... ужас.. пълен ужас...
    Аз съм на 17 и отгоре... девствена съм .. не пуша пия само по празници Ако това значи че струвам.. радвам се
    Това за наборите и изобщо възрастта и аз си го мислех напоследък...Има нещо вярно според мен.Аз съм набор 93 и честно казано ми прави впечатление това че поголемите с една-две години в повечето случаи са по-свестни и имат сиво вещество.На мойта възраст гледам че го има синдрома на барбитата и кухите фешъни,но пак има свестни индивиди /това го виждам като границата/,а вече при по-малките според мен е нещо страшно.Е,много ясно че навсякъде си има изключения,но аз говоря за масовата част,поне това са моите впечатления.
    Това беше малко оф топик,а иначе по темата нямам много какво да кажа-има такива момичета,определено има и както казват "Който търси,намира"

Амииии гаджето ми нито пуши,нито пие,нито слуша чалга в никаф случай не е курва и никак не е глупава ,така че май излиза че съм намерил перфектната

Glory,Glory Manchester United!!!

Град
    варна,вътре в морето,двореца на русалките

Да не Пуши
    Да не Слуша Чалга
    А ?

Ъпдейт на темата:
    *Не ме разбирайте грешно
    Е ?
    бреЙ хубави критирей за търсене и аз отговарям :P ще се женим ли
    Естествените блондинки сме на изчезване.....а блондинките по душа направо заливат пазара

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Момчета ако тва за вас е идеалната жена-аз не съм иделната за вас защото пуша от време на време,слушаш малко чалга ,но с пиенето никога не прекалявам :P
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    хаха брат разкри ме хаха
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    Quelque part dans la ville pluvieuse
    Амиии...Ако трябва да съм честна,аз нито пуша,нито пия,нито слушам чалга.Цигарите ме отвръщават,направо лошо ми става само като видя цигара.Пиенето...Какво за него?Ами алкохол,като всеки друг и то вреден.А чалгата?Моля ви се,в 21 век сме,света се развива,но само ние тъпчем на едно място.И защо мислите?Защото има чалга.Извинявам се предварително на тези,ако има такива,които съм засегнала.Просто това си е мое мнение.А дали съм куха в главата,както се изрази...Не,не мисля,че съм от този "изчезващ" вид,защото много често ми се случва да ме попитат"Ти всичко ли знаеш?" ,което ми е много странно,защото да знаеш всичко,си е почти непосилна задача.
    Надявам се отговорът ми да не е прозвучал като самоизтъкване или нещо от сорта,просто бях откровена.

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от Scared Straight
    Има брат и аз я търся но просто всички такива момичета са заети... Неможе всички момичета да се слагат под общ знаменател... Има вярвам че ще я намеря някой ден ....
    Само един въпрос?
    Какво като слуша чалга? Какво я прави по-малко човек?
    Ще намерите.. И аз си мислех, че няма да срещна идеалното момче за мен но уви... вече сме заедно от година.. Иначе от всичко което изброи автора, аз пуша на месеца по 2 цигари най- много и почти не пия.. даже не помня кога за последно пих.. А за чалгата - еми послушвам си от време на време.. Нали знаете- от всичко по малко Мисля че попадам в листа ви но... Заетка съм си

Град
    В далечината... еййй там ;]
    Хъх ми...
    Да не Пуши - От време на време
    Да не Слуша Чалга - ФЪК ЧАЛГА БРАТЛЕЕ !!!!!!!!!!
    Да не прекалява с Пиенето - В нормите
    и същевременно да е симпатична и да не е някоя к*рва.(и разбира се да не е нахална ! - Да

И да умна съм.. хъх Не се искравам перфектна.... просто казвам, че не всички са буклуците, за които ги мислиш ;]
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си