- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отчаян съм,повечето момичета не струват:(
Ами аз не пуша,не пия,девствена съм и мразя чалгата!
(пс:спадам в категория 12-15--->на 13 съм)
Има такива момичета в България , макар и да са малко! Просто не си я открил![]()
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}
Както винаги не чета всички страници,само първия пост на автора.Първоначално написано от fudankoo
Ми,авторе:
1.Не съм пробвала дори и да пуша
2.Слушам рок
3.Пия биричка с приятели
Не съм първа красавица неземна,но съм симпатична.
Завърших с 1 петица по математика 8-ми клас,но не съм зубър.
Имам щур характер.
И сегааа...остава да дойдеш в Силистра да се земем младите,да се оженим![]()
Според мен има предостатъчно момичето, които "струват":
Това да не пушат не го коментирам - не е критерии дали някой е стока или не.
Повечето момичета, които познавам не прекаляват с алкохола, т.е. това не е проблем
Да слушат чалга си е плюс даже за момичето, много по-гадно би било да не слуша. За мен перфектното момиче трябва да слуша всякаква музика.
Симпатични момичета - бол , и повечето не са курви.
А за безмозъчна или не - тук вече е въпрос на това какво търсиш ти, ги има по-много и от 2те страни на барикадата![]()
Та като заключение мога да кажа, че не търсиш това което трябва или просто не го търсиш където трябва - няма да намериш монахиня в публичен дом...
Бъдещето принадлежи на онези, които вярват в красотата на мечтите си.
purvo mrazq 4algata...vtoro piq,no nikoga ne prekalqvam....opitvala sum cigari,no ne pu6a... i v nikakuv slu4ai ne moje da se kaje 4e sum kurva...za6toto durja na liubovta.....ujasno mnogo...i tova da bude6 s vseki vtori prosto za6toto nqma s kogo da si prekarva6 vremeto e...nz unizitelno za men!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Първоначално написано от soul1199
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Еми и аз не пуша,пия но рядко и не прекалявам слушам от вр на вр чалга симпатична съм ама НЕ СЪМ к***а и нямам гадже така че и аз смятам че не търсиш достатъчно![]()
Опитай се да бъдеш този,който наистина си;Много трудности,за да станеш силен;Малко тъга, за да станеш човек;Много надежда, за да станеш щастлив!!!
Приятел, има ги бол.Например аз се сещам за три..Но може би ти говориш така, понеже след първото впечатление оставаш с лоши мисли и направо подминаваш.
Скайп: doombringer2006
az ne pu6a,slu6am si malko 4alga i piq rqdko,kolkoto za nastroenie.ama kvi sa tiq gluposti .poznavam i momi4eta koito pu6at ili sa zakleti 4algarki ama sa si mn pekani
Хах нз тва ли ви е идеала ма щи кажа пък че аз не пуша ( Много мразя да пушат в мен да мириша нацигари иникога не съм пробвала няма и намерение) , не пия ( ако пия ще е 2 пъти в год и то нещо малко) нямам и съм против голите курвенски снимки дет всяко момиченце си слага по сайтовете... Слушам почти всичко най вече хаус и поп музика... чалгата не можеш да я избегнеш ако тия пуснат в кафе или ресторант иначе hate :X :X :X А за нахалството не знам какво имаш предивд да не е нахалната виж нормална съм
![]()
така че не се отчайвай ама не търси момичетата по сайтове или само да е някфа мн красива щот мн често 90% тея най хубавките на 14 15 се провалят
![]()
xax brat takiva momicheta kakto kazaha po gore sa golqma rqdkost za jalost ... ;[
[Нема правда,нема ред-вадим к*ро и наред!]
Хора чудя се дали в България има поне едно момиче което :
Да не Пуши-Не пуша
Да не Слуша Чалга-На тази "музика" съм много голям враг![]()
Да не прекалява с Пиенето-Не прекалявам с пиенето, но обичам да си сипвам шампанско или пина колада особенноно никога не прекалявам и не карам в нетрезво състояние
![]()
и същевременно да е симпатична и да не е някоя к*рва.(и разбира се да не е нахална !)-Освен, че съм симпатична съм и хубава/не се хваля,но си се харесвам/ не съм курва и не бих станала, а пък най-малкото съм нахална.
Edit: забравих най - важното;
За едно момиче е много важно да е умно а не някоя безмозъчна кука барби !
[b]-Не, не съм безмозъчна, но не съм била и някакъв зубар.
Ъпдейт на темата:
*Гледам че почти всички момичета се изкараха перфектни (няма лошо стига да е така ) -Някой може и да лъжат,но мисля ,че повечето са честни, просто ти си попаднал на неподходящата
*Не ме разбирайте грешно-Не спокойно![]()
*Стигнах до извода че има много такива момичета ама това е защото са малки все още 12-15 годинши който все още не са пробвали или по ред други прочини.Напиъх тези тема за да видя дали ще мога да си намеря момиче което притежава по - малко от 50 % от тези пороци
Може би малко съм издребнял като съм написъл да не пуши ... но все пак цигарите вредят на здравето !
Е ?-Не, не съм малка, има свестни момичета , ще си намериш спокойно "За всеки влак си има пътници".
Ако това е твоя идеал за момиче, ти пожелавам успех.Никой не е перфектен, и винаги в една връзка трябва да има компромиси...Независимо дали е пушач или не..........
Everything happens for a reason..
Не съм нито едното от тея дето изброи.. Не казвам,че съм перфектна,но не тряа да съдиш хората по т'ва дали пушат ,или дали слушат чалга или хаус ,или не знам си к'во..Т'ва че не си срещнал подходящата не значи,че тряа да слагаш всички момичета под знаменател "Курви".
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
xaxax.mi az kato se zamislq...nito pu6a,ne prekalqvam s pieneto,mrazq 4alga...ama vse stava taka 4e mi razbivat surceto4udq se za6o se slu4va taka.
I don't want to be anything other than what I've been tryin to be lately
All I have to do is think of me and I've peace of mind
da si umna neozna4ava da ima6 samo 6tici v u4ili6te ...
da kaje6 4e si krasiva .. tova edva li 6te napravi dobro vpe4atlenie nikoi ne obi4a horata da se naduvat. . i sami da si pravqt komplimenti a nai malkoto vseki si ima razli4en vkus na nqkoi moje se haresa6 na drug ne .. pieneto i pu6eneto za men biha bili vajen kriterii zaradi tova 4e vseki 2ri gi pravi samo za da byde GYZAR za da e kato drugite da ne se deli ot nqkoi vapreki 4e ne e takav e men ne mi haresva tova .. i nai opredelq6toto ne6to e haraktera na momi4eto ... kato popadne6 na to4nata 6te q poznae6 :P
3.Нарушения от ТРЕТА СТЕПЕН - санкционират се с изтриване на профила и евентуално банване от форума. ЯЯ БАННЕТЕ ЦЯЛОТО БТК АХАХА!
Ми аз съм на 16, ама съм пробвала да пуша - не ми хареса и просто не продължих, също така и съм се напивала, но вярвам,че не можеш да съдиш едно нещо и че тр да се опита по-малко от всичко, за да разбереш кое е добро и кое лошо, защото не може да се живее по създадените от обществото клишета. Все повече се радвам като видя подобни тема във форума, защото умните момчета, които не се интересуват само от външния вид, не са на изчезване. Удпех в търсенето на момичето за теб!
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
абе, ти не беше ли онзи със стриите на гъзеца?
? Това не го рабрах ??Първоначално написано от marmot bg
![]()
![]()
![]()
sdfsfsdf
еми ти си момичето мечта за всяко себеуважаващо се момчеПървоначално написано от Rebellion_Angel
поне за мене деде да имаше повече като теб ееееееееех
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
мога да задам същия въпрос за твоя пол... отговора ще е същия...
аз се имам за свястна и съм на 17...
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}