- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отчаян съм,повечето момичета не струват:(
Това не го разбрах ?Първоначално написано от blader
Радвам се за тебПървоначално написано от glezan4e
![]()
sdfsfsdf
Аз съм спокоен,защото знам,че няма такова животно,описано по-горе като идеално момиче.Е може да има 1 от милион
,но това е малко вероятно.Ако не слуша чалга,ще пуши,ако не пуши,ще пие.Ако не пие ще е неква дебела и комплексирана,ако е супер яка,ще е тъпа.Просто трябва да се търси не идеалното,а това,което най-близко се доближава до него.
Гледам, лочти всички са си изброили какви са и какви не са... И да ви кажа, не се смятам за ангелче, изпълнявам абсолютно всички условия и качества, които са изброени(на 17 съм), но от опит знам, че това няма абсолютно НИКАКВО значение! Всеки, съответсващ на описанието може да бъде дори и най- големият ти враг, колкото и нелепо да ви звучи! Всички ще си намерим някой... някога... някой ден... (вскючвам се и аз, тъй като допълвам листата на чакащите :Д) и да знаете, че ИМА перфектни хора! Всеки може да бъде идеален за някого!
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
абе тез дет казват че са свесни да дадат по един скайп
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
Първо, условията определено СА от значение.На никой непушач не би му било приятно да се пуши покрай него примерно.Същото важи за алкохола, чалгата и тн.Друг е въпроса, че понякога трябва да се правят компромиси.Това вече зависи от състоянието на човека.Ако си прекалено отчаян примерно, надали ще се хванеш за това, че момичето слушало чалга.А и в крайна сметка да слуша каквото си иска.Не мога да си налагам мнението в/у другите.Първоначално написано от keep_smiling
Второ, перфектни хора НЯМА.Това, че някой се е влюбил в теб и в неговите очи си идеален, далеч не те прави перфектен.
... не съм много съгласна! Твърде малко са тези които са намерили човек, който да им изпълнява всички изисквания, била съм свидетел на безброй дълги връзки(говоря за повече от година, да не кажа и години) при които и за двамата, човека срещу тях не е бил този, който са търсили.. Да, винаги изникват проблеми когато единия пуши или не слуша твоята музика, но когато се разбирате за всичко друго не виждам смисъла да го зарежеш! Представи си, че някое момче си намери перфектната половинака по тези изисквания, но примерно е по- висока с 2 глави от него, носи токчета и е супер нахална и досадна(ако не харесва такива). ... Така че си оставам на мнението че всичко е твърде относителноПървоначално написано от plmn``
* А за перфектните хора, принципно няма, но съм свикнала да гледам от хубавата страна на нещата, не ти ли се е случвало да кажеш: "Ей тва е перфектната кола/къща/рокля.." Същото е и с хората, естествено че колата може да има драскотинка на вратата, къщата да има дупчица в стената или роклята да има два бода в страни, но това не ги прави по- различни![]()
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
Ами аз не пуша Спортист съм
Не съм се напивал имам си мярка
Слушам каквото и да е от чалга до метал хаус и тн
Винаги поставям приятелите и познатите преди мен
Имам стил
В даскало успеха ми е 5
И тук сега някой ще си каже еми начи си грозен.еми не съм(казвали са ми го доста красиви момичета че даже и момчета)
аз съм живият пример))
не се хваля![]()
Дори да звучи банално, вече казано милион пъти и естествено ще прозвучи невярно, но имаНито лсушам чалга, нито пия и пуша. Бих казала, че съм умна и не съм повурхностна лигла. Просто не търсиш в правилната среда и затова не намираш. Ние никога няма да изчезнем
![]()
![]()
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
ми и аз не пуша, нито пия, не съм пробвала никога, не слушам чалга, умна съм, смятам че не съм и грозна, забавна съм, общителна, но съм още малка - 14г. Смятам, че има достатъчно момичета като мен. Просто явно момчетата или не знаят какво и къде да търсят или са толкова тъпи и прости да не забележат момичетата, които си заслужават. Всяко поне малко симпатично момче тича след някоя к***а. Просто и момчетата не знаят какво искат. А относно красотата на едно момиче - всяко момче има различен вкус, така че и за всеки влак си има пътници. Така е и при момичетата - на мен може да ми харесва някой, но на приятелките ми изобщо.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Ами я и аз да си пусна тука една обява![]()
Аз търся с горе-долу същите критерии,но и да пуши не пречи много,както и да слуша чалга.Аз не се интересувам от това,а от това дали момичето ми е симпатично и я обичам...та най-важното е да не е някоя надута курва, а да е горе-долу Свясно момиче.Е тва търся аз и не мога да намеря или ако намеря вече е заета,защото такива се търсят не само от мене.та тука ако има някоя свясна(да не е надуда курва) и без гадже - да си даде скайпа
П.С. аз съм обикновено 16 годишно момче,Ако има значение - слушам рок и рокендрол от 70-те , 80-те,но толерирам и другите стилове.обличам се нормално(всмисъл не съм някой металист)
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
има аз познавам таковаПървоначално написано от fudankoo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1.Az pak sam izkliu4itelno krasiv po krasiv ot brat pit i keanu reeves.
2.Zavyr6il sym kolej na 16 godini tai kato presko4ih dosta klasove poneje znaeh vsi4ko. sega imam 6 vis6i obrazovaniq!
3.Imam savar6ennoto tqlo (vsi4ko muskuli bez maznini)
4.Stra6no bogat sam (imam pove4e pari ot donald trump i bil geits vzeti zaedno)
5.Romanati4en sym i nqma jena s koqto da sym bil i da ne e kazala 4e sym nai dobriqt![]()
tova sam AZ :] nai perfektniqt ot vsi4ki.
P.S. tova e otgovor kym vsi4ki oniq momi4eta koito kazaha 4e otgovarqt na kriteriite![]()
3.Нарушения от ТРЕТА СТЕПЕН - санкционират се с изтриване на профила и евентуално банване от форума. ЯЯ БАННЕТЕ ЦЯЛОТО БТК АХАХА!
Ще ти кажа едно. Има страшно много такива момичета. Отговарям на критериите, но все пак не съм съвършенна. Никоя от момичета не се е изкарала съвършена MiracleMaker. Това, че не пуша, не слушам чалга, не прекалявам с алкохола и не съм курва не значи, че съм перфектна както ти си мислиш, че са казали момичетата. А до автора на темата, не е нужно да отговаря на тези критерии, а просто да си пасвате. Извинявам се ако съм повторила някой, просто не мога да изчета всичките тези мнения. :P
И аз си мислех. че няма такива ама явно съм грешал... има !!!![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Без СпамПървоначално написано от MiracleMaker
sdfsfsdf
Аз си мисля,че ако не ви е приятно да си говорите и трудно се разбирате,просто всички останали критерии отлитат в латиносералите и тъпите американски комедии.
Те пък всичките свестни девойки у тоя форум се събрали.. Като гледам до една отговарят на 'критериите' ..
You are broken, I can fix you...
uspeh s namiraneto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ахахаха и кво?
3а да е свястна,тя трябва да не пуши и да не слуша чалга?
МНого глупаво.
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
KAFFFFFFFF SI TIIIIIIIIIIIIIIII WEEEEEEEEEEEE 4EEEEE 6te MIIIIIIII VIKA666666 BEZZZZZZ SPAMMMMMMMMMMMMMM MAIKATIIIIII DA EBAAAAAAA![]()
3.Нарушения от ТРЕТА СТЕПЕН - санкционират се с изтриване на профила и евентуално банване от форума. ЯЯ БАННЕТЕ ЦЯЛОТО БТК АХАХА!
tccc az puk si me4taq za takova koeto misli takaПървоначално написано от fudankoo
![]()
H!LfT M!R Fl!eGeN
Да, точно така.Ти защо мислиш, че повечето тийнове пушат и пият.Да не би да е защото изпитват някаква невероятна нужда от цигара или глътка алкохол?Правят го защото някой им е казал, че така са модерни и няма да бъдат отхвърлени.Първоначално написано от EmanueLa^_^
Иначе кой е свестен и кой не, не може да се разбере само от това.Не мога да кажа, аз не пуша и съм пич, ти пушиш и не ставаш.Това са просто елементарни изисквания с които той е започнал търсенето на половинката си.
![]()