- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отчаян съм,повечето момичета не струват:(
А бе да каква е тая мода всички да пушат и пият и после да се хвалят какво са правили и какво не са.Хората който не пушат и не пият ги смятат за някъкви задръстени боклуци а то е точно ОБРАТНОТО... просто нямам думи колко са зле всички тийнове ...![]()
Хех ами аз не пуша и не пия и мразя чалгата,а приятелките ми казват,че не съм въобще нахална... естествено трябва сам да се убедиш в това... ако искаш може да си пишем известно време в скайп и сам ще решиш дали съм такова момиче ... пиши ми на лично ако искаш да се запознаем![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
xax emi ako si propushila samo zaradi t`va che nqkoi ti e kazal che tva e idealut mu za momi4e jestoko si se izlugula! rano ili kusno malkite mom4enca porastvat i si tarsqt seriozna vruzkaПървоначално написано от pepita87
ne vseki e idealen .. po4ti seki e propadluk![]()
Life is тОo preciОus тО wОrry abОuт sтupid/shiт/ sО have fun.. geт drunк && fall inlОve! say whaт yОu wanт тО say && dО whaт yОu wanт тО dО! ragreт - nОтhing && dОn'т lет peОple whО dОn'т meттer, brin
Ne pu6a, ne piq, mrazq 4algata, ne se obli4am k*rvenski i vypreki 4e sym blondinka ne sym typa!
P.P 9ti klas sym![]()
"The absence makes the heart grows fonder!"
Crossfade - Giving up
Хах 90% са перфектни![]()
Явно ще имаш доста кандидати
Но според мене ако я обичаш, това че слуша чалга, пуши и пие не пречи.А и ако търсиш специално такава ще го удариш на търсене
![]()
аз си търся гадже не пия не съм курва не слушам чалга![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq
ми тогаа кво не ти е наред и не излезеш навън да си търсиш гадже, а пускаш ''обяви'' по форумиПървоначално написано от Sladkata___
![]()
а на автораа... да ти имам критериитедааа тва дали пуши или слуша чалга (
) със сигурност е много определящ фактор за това дали моми4ето ''става'' или не
иди си пусни изискванията във вестника, така като съдя по мненията тук, ще имаш мноооого кандидатки, намиращи са за ''перфектни'' или както ти го каза, отговарящи на ''идеала на по-добрата половина мом4ета''
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Нима не знаеш,че всеки може да обича идеален човек?
То смисъла си е някъде другаде,ти се влюби истински,пък тогава да видим как ще й изтъкваш отрицателните черти. ;]
Да е..Захар.
а ти господ ли си да искаш такива неща от едно момиче? направо иди в някой манастир, там може и да си намериш такова момиче
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Стани гей ве !!![]()
Моята е "перфектна"![]()
![]()
![]()
Mi pi4 priqtelkata mi e takava i ne e na 15 a na 17 ne pu6i pie samo po povod i to da uva6i horata mrazi 4alga umna e u4i v nai elitnoto u4ili6te v grada ni krasiva e be napravo tq si e perfektva Taka 4e ne se ot4aivai ima nade6daПървоначално написано от fudankoo
![]()
![]()
Ами аз съм от тези,които не пушат,не слушат чалга и пият малко,ама пак не ставам,така че....
Момиче съм де![]()
защо?Първоначално написано от one
![]()
и стига сте го плюли момчето.
бтв нз дали ви направи впечатление, но темата е на 6 месеца.
Welcome to the end of the thought process.
МНОГО СИ ЯКА АКО СИ ТАЗИ В ПОДПИСА. АЙ ДА СЕ НАТИСКЪМЕ ?Първоначално написано от anichkaaaa
АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!
Напълно подкрепям.. аз пък незнам защо повечето момчета ходят с тея по- не интелигентните момичета дето се правят на нещо което не саПървоначално написано от valentinka_1990
![]()
А по темата .. не пуша,пия мнооого рядко ,не съм "базмозъчна кукла барби" и мисля чее съм сладкаа и не слушам чалга
![]()
Kakvo vi pre4i 6ibanata 4alga?"Da ne slu6a 4alga"?Kvo tva kriterii li e?ebasi heitarite...Posledno vreme vsi4ki mrazqt 4algata omfg ne 4e az q slu6am ama si me kefqt nqkoi pesni...Vseki vtori gordo "mrazq 4alga" ebasi sme6nicite ...
Ми момчетата ходят с такива, щото по-тъпичките по-лесно се баламосват и е по-лесно да ги вкарат в леглото.Първоначално написано от mirelinda
П.П. И аз отговарям на критериите.
E да ви е яд аз съм точно обратното на критериитеПуша, пия, ( е за пиенето ... само по поводи де
) ии ДА слушам чалга Е И ?! Айде ся разпънете ме на кръст и ме изгорете на клада !! Сигурно никога няма да си хвана гадже , заради това
![]()
Първоначално написано от ^blue_cat
И може ли да ми обясниш как стигна до този извод,че тези които пушат и слушат чалга са тъпи и лесно се баламосват...?
A qui
6tom slu6a6 4alga nestava6 , pone takava e logikata na drugite.Първоначално написано от anichkaaaa
Мда разбрах ... вече се отчаях , че няма да мога да си хвана гадже заради това ..... Мисля да лиша света от присъствието сиПървоначално написано от fc
![]()
Не пуша, димът не ми понася. Слушам музика, която мога да усетя, а този стил ми е далечен. Някои мои приятели слушат чалга и понякога ми се налага да правя компромиси. Според компанията и мястото преценявам колко да изпия и гледам да не става грозно. Понякога изглеждам добре, понякога съм доста страховитаНе съм курва, но понякога съм кучка. С хората съм нахална, груба, добричка и т.н. - от тях зависи. Не съм кукла барби, но и не съм кой знае колко умна. Дразня се от ето такива мъже: слабохарактерни, разглезени, груби, глупави.
Знам, че не съм идеална и се харесвам такава, каквато съм.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А ти може ли да ми обясниш къде съм написала, че любителите на чалгата са тъпи?? Просто момичето се чудеше защо момчетата ходят с по-неинтелигенти момичета и аз й обясних.Първоначално написано от Erica