.
Отговор в тема
Страница 17 от 20 ПървиПърви ... 71314151617181920 ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 490
    А бе да каква е тая мода всички да пушат и пият и после да се хвалят какво са правили и какво не са.Хората който не пушат и не пият ги смятат за някъкви задръстени боклуци а то е точно ОБРАТНОТО... просто нямам думи колко са зле всички тийнове ...

Хех ами аз не пуша и не пия и мразя чалгата,а приятелките ми казват,че не съм въобще нахална... естествено трябва сам да се убедиш в това... ако искаш може да си пишем известно време в скайп и сам ще решиш дали съм такова момиче ... пиши ми на лично ако искаш да се запознаем

Цитирай Първоначално написано от pepita87
    Tova li e ideala za momi4e pri mom4etata WOW...az zna4i ne vlizam v tiq kriterii..tcttc
    xax emi ako si propushila samo zaradi t`va che nqkoi ti e kazal che tva e idealut mu za momi4e jestoko si se izlugula! rano ili kusno malkite mom4enca porastvat i si tarsqt seriozna vruzka

ne vseki e idealen .. po4ti seki e propadluk
    Life is тОo preciОus тО wОrry abОuт sтupid/shiт/ sО have fun.. geт drunк && fall inlОve! say whaт yОu wanт тО say && dО whaт yОu wanт тО dО! ragreт - nОтhing && dОn'т lет peОple whО dОn'т meттer, brin

Град
    Rivendell, Middle Earth
    Ne pu6a, ne piq, mrazq 4algata, ne se obli4am k*rvenski i vypreki 4e sym blondinka ne sym typa!
    P.P 9ti klas sym
    "The absence makes the heart grows fonder!"
    Crossfade - Giving up

Град
    Перник
    Хах 90% са перфектни Явно ще имаш доста кандидати Но според мене ако я обичаш, това че слуша чалга, пуши и пие не пречи.А и ако търсиш специално такава ще го удариш на търсене
    If you wanna be rich
    you gotta be a bitch

http://www.impulse.bg/user/Ic3man92

аз си търся гадже не пия не съм курва не слушам чалга
    Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Sladkata___
    аз си търся гадже не пия не съм курва не слушам чалга
    ми тогаа кво не ти е наред и не излезеш навън да си търсиш гадже, а пускаш ''обяви'' по форуми

а на автораа... да ти имам критериите дааа тва дали пуши или слуша чалга ( ) със сигурност е много определящ фактор за това дали моми4ето ''става'' или не иди си пусни изискванията във вестника, така като съдя по мненията тук, ще имаш мноооого кандидатки, намиращи са за ''перфектни'' или както ти го каза, отговарящи на ''идеала на по-добрата половина мом4ета''
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Нима не знаеш,че всеки може да обича идеален човек?
    То смисъла си е някъде другаде,ти се влюби истински,пък тогава да видим как ще й изтъкваш отрицателните черти. ;]
    Да е..Захар.

а ти господ ли си да искаш такива неща от едно момиче? направо иди в някой манастир, там може и да си намериш такова момиче
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Стани гей ве !!

fudankoo vsi4ki iskame tova ama trudno se namirat takiva ;-[

Моята е "перфектна"

Re: Отчаян съм,повечето момичета не струват:(

Цитирай Първоначално написано от fudankoo
    Хора чудя се дали в България има поне едно момиче което :
    Да не Пуши
    Да не Слуша Чалга
    Да не прекалява с Пиенето
    и същевременно да е симпатична и да не е някоя к*рва.(и разбира се да не е нахална !)
    А ?

Edit: забравих най - важното;
    За едно момиче е много важно да е умно а не някоя безмозъчна кука барби !

Ъпдейт на темата:
    *Гледам че почти всички момичета се изкараха перфектни (няма лошо стига да е така )
    *Не ме разбирайте грешно
    *Стигнах до извода че има много такива момичета ама това е защото са малки все още 12-15 годинши който все още не са пробвали или по ред други прочини.Напиъх тези тема за да видя дали ще мога да си намеря момиче което притежава по - малко от 50 % от тези пороци
    Може би малко съм издребнял като съм написъл да не пуши ... но все пак цигарите вредят на здравето !
    Е ?
    Mi pi4 priqtelkata mi e takava i ne e na 15 a na 17 ne pu6i pie samo po povod i to da uva6i horata mrazi 4alga umna e u4i v nai elitnoto u4ili6te v grada ni krasiva e be napravo tq si e perfektva Taka 4e ne se ot4aivai ima nade6da

Голям фен Аватара на one
    Ами аз съм от тези,които не пушат,не слушат чалга и пият малко,ама пак не ставам,така че....

Момиче съм де

Повече от фен Аватара на bishop
    Цитирай Първоначално написано от one
    ... ама пак не ставам,така че....

Момиче съм де
    защо?

и стига сте го плюли момчето.

бтв нз дали ви направи впечатление, но темата е на 6 месеца.
    Welcome to the end of the thought process.

Град
    МОЗЪК
    Цитирай Първоначално написано от anichkaaaa
    Стани гей ве !!
    МНОГО СИ ЯКА АКО СИ ТАЗИ В ПОДПИСА. АЙ ДА СЕ НАТИСКЪМЕ ?
    АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!

Цитирай Първоначално написано от valentinka_1990
    Ако това бяха критериите за идеално(или нещо такова) момиче, сега нямаше да съм сама.Или просто аз пък не познавам момчета,които да харесват и оценяват тези качества
    Напълно подкрепям.. аз пък незнам защо повечето момчета ходят с тея по- не интелигентните момичета дето се правят на нещо което не са
    А по темата .. не пуша,пия мнооого рядко ,не съм "базмозъчна кукла барби" и мисля чее съм сладка а и не слушам чалга

Kakvo vi pre4i 6ibanata 4alga?"Da ne slu6a 4alga"?Kvo tva kriterii li e?ebasi heitarite...Posledno vreme vsi4ki mrazqt 4algata omfg ne 4e az q slu6am ama si me kefqt nqkoi pesni...Vseki vtori gordo "mrazq 4alga" ebasi sme6nicite ...

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от mirelinda
    Ако това бяха критериите за идеално(или нещо такова) момиче, сега нямаше да съм сама.Или просто аз пък не познавам момчета,които да харесват и оценяват тези качества
    Напълно подкрепям.. аз пък незнам защо повечето момчета ходят с тея по- не интелигентните момичета дето се правят на нещо което не са
    А по темата .. не пуша,пия мнооого рядко ,не съм "базмозъчна кукла барби" и мисля чее съм сладка а и не слушам чалга
    Ми момчетата ходят с такива, щото по-тъпичките по-лесно се баламосват и е по-лесно да ги вкарат в леглото.

П.П. И аз отговарям на критериите.

Град
    E да ви е яд аз съм точно обратното на критериите Пуша, пия, ( е за пиенето ... само по поводи де ) ии ДА слушам чалга Е И ?! Айде ся разпънете ме на кръст и ме изгорете на клада !! Сигурно никога няма да си хвана гадже , заради това

Цитирай Първоначално написано от ^blue_cat
    Ми момчетата ходят с такива, щото по-тъпичките по-лесно се баламосват и е по-лесно да ги вкарат в леглото.

И може ли да ми обясниш как стигна до този извод,че тези които пушат и слушат чалга са тъпи и лесно се баламосват...?
    A qui

E да ви е яд аз съм точно обратното на критериите Пуша, пия, ( е за пиенето ... само по поводи де ) ии ДА слушам чалга Е И ?! Айде ся разпънете ме на кръст и ме изгорете на клада !! Сигурно никога няма да си хвана гадже , заради това
    6tom slu6a6 4alga nestava6 , pone takava e logikata na drugite.

Град
    Цитирай Първоначално написано от fc
    6tom slu6a6 4alga nestava6 , pone takava e logikata na drugite.
    Мда разбрах ... вече се отчаях , че няма да мога да си хвана гадже заради това ..... Мисля да лиша света от присъствието си

Отчаян съм,повечето момичета не струват:(

Не пуша, димът не ми понася. Слушам музика, която мога да усетя, а този стил ми е далечен. Някои мои приятели слушат чалга и понякога ми се налага да правя компромиси. Според компанията и мястото преценявам колко да изпия и гледам да не става грозно. Понякога изглеждам добре, понякога съм доста страховита Не съм курва, но понякога съм кучка. С хората съм нахална, груба, добричка и т.н. - от тях зависи. Не съм кукла барби, но и не съм кой знае колко умна. Дразня се от ето такива мъже: слабохарактерни, разглезени, груби, глупави.
    Знам, че не съм идеална и се харесвам такава, каквато съм.

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Erica
    Цитирай Първоначално написано от ^blue_cat

И може ли да ми обясниш как стигна до този извод,че тези които пушат и слушат чалга са тъпи и лесно се баламосват...?
    А ти може ли да ми обясниш къде съм написала, че любителите на чалгата са тъпи?? Просто момичето се чудеше защо момчетата ходят с по-неинтелигенти момичета и аз й обясних.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си