- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отчаян съм,повечето момичета не струват:(
"куки на конци" колко щеш![]()
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
emi da ima takiva momi4eta ,nameri si nqkoq monaxinq te sa takiva![]()
,ne misli6 4e malko prekalqva6 s tvoite kriterii?
Оооооооо има има.Много момичета не пушат,не пият и не са ку*ви.Ама те обикновено са по-недостъпни и не допускат лесно момчета до себе си,защото са умни знаят,че за да ги цениш,първо трябва да видиш че не са като мн от онея фръцли да допускат момчетата ей така до себе си.Тези момичета са НАЙ-ЦЕННИ!Това са истински момичета....
Ех тия критерии... Добре де, обяви кастинг и си избери!![]()
Обаче аз май няма да присъствам
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Трудно може да намериш момиче според критериите ти. Аз не пуша. Не пия, освен когато съм с приятели, но не чак толкова да се напия. А за чалгата, слушам определени песни, има и готини.
А що се отнася до к****те, повечето момчета ги използват, защото са лесни, но не се хващат с тях за сериозна връзка.
Ако не знаеш, защо искаш определено нещо, значи изпълняваш нечие чуждо желание!!!
Не съм съгласна... Аз ако бях момче колко по-завишени критерии щях да имам, направо щях да си търся гадже с конкурс. (Само да отбележа, че напълно те подкрепям за чалгата. Много ясно, какво му се чудите на момчето. Ако е заклет метъл, за кво му е няква чалгарка?)Първоначално написано от Alabalaportokala
Нищо, че съм момиче, само ще ви дам пример, за да видите - да не е лигава, да не се заглежда по други момчета, докато е с мен, да не си развява циците навсякъде...![]()
Аз не пия!Не пуша!Не ходя по мъже!Девствена съм.И най-важното-не се шегувам ;д;дПървоначално написано от fudankoo
Ако трябва да съм честна е лошо да слагаш всички под 1 общ знаменател...тъй като има доста,които са свестни.Имам си и недостатъци-Не ходя по дискотеки,не се събирам съботата и неделята с групата с която се движа делниците...просто защото отделям време за да чистя кочината вкъщи.Не харесвам алкохола,но не казвам,че не пиямного рядко и само ако ме накарата ;д;д не пуша...по простата причина,че веднъж като пробвах щях да умра и затфа не продължих с опитите.Не съм курва.Немога да съм при положение,че съм девствена ;д;д Не е хубаво да наричаш човек 'курва' при положение,че не си осведомен за сексуалното му положение.Ако въобще разбираш какво означава думата 'курва'!За да обидиш човек с 'обида',първо се информирай за значението на обидата
Защото повечето 12-14 годишни са девствени,МАКАР че са малко флиртаджийки...ако това за теб е 'курвенско'...явно не си на ясно със значението.А това,че има доста курви в интервала 12-16,само говори за нестабилността на населението ни и по-скоро тийнейджърите![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Спрете да слагате всички момичета под един общ знаменател. Всички сме различни.
Просто трябва да потърсиш малко по упорито, а и както са написали повечето момичета в тази тема, те отговарят на изискванията ти така че спокойно. Все още има свестни момичета, но са малко.
Сега е време и аз да се изкарам перфектна . Аз отговарям на всичките критерии само че понякога съм супер лигава и съм малко нахална .
![]()
![]()
![]()
"Kira is childish and he hates losing... I'm also childish and hate losing."
Ima gi ama ne sa svobodni za6toto se zanimavat s nqkakvi si idioti koito ne mogat da gi ocenqt i gi zarqzvat , taka v posledstvie stavat kurvi pushat i piqt . Zatova kogato mom4etata se nau4at da gi ocenqvat nqma da e taka![]()
![]()
Докато търсиш по определени критерии няма да намериш никоя която да отговаря на тях, повярвай ми.Просто търси момиче с което си допадаш и ти е яко с нея, а не такава, която не пуши, не пие и тн.Търси любов бе човек, не търси непушачка!
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Има такива момичета но найстина останаха мнооого малко
За щастие попаднах на точно такова момиче![]()
не пие,не пуши,не е няква куха лейка дето името да не може да си каже-напротив,за визия..просто е кукла![]()
,само дето си слуша яко чалга ама тва за мене не е от значение
![]()
haha ima gi mnogo takiva koito da ne pu6at ne slu6at 4alga i tn oba4e puk za smetka na tova imat drugi poroci imam 4uvstvoto 4e ti tarsi6 nqkakva idealna ili pone si dosta golqm prefekcionist si4ko e za smetka na drugo. Osven tova za6to trqbva da pi6e6 edva li ne obqva ne q tarsi se nqkoga 6te q nameri6Stiskam palci pi4
![]()
Vseki kato gledam otgovarq na kachestvata ( ili pone taka kazvat ) , obache tezi po umichkite momicheta sa po stesnitelni i kato nqkoe momche gi zagovori se panirat i neznaqt kfo da kajat. primerno momcheto idva i q kani na kafe ili neshto ot toq sort obache tq PYLEN STRESS neznae kfo da kaje i otkazva dori da e haresala momcheto , momcheto se otchaiva kato Fudanko i are momichetata ne struvat , e tochno po otvorenite momciehta se haresvat poveche poradi tochno taq prichina , zashtoto ne gi e strah da kajat tova kakvoto mislqt , da pushat da piqt I KAKVO Ot TFA ? ebassi jivota si vyrvi tfa e seki da prai kfot si iska zashtoto ot nego taka ili inache jiv nema da izlezesh
ей, момичета и аз не пия, не пуша и мразя чалга... хайде да си направиме клуб :P
az otgovarqm na usloviqta i sam otvorena za predlojeniq
Ами аз съм такаВа :P това доказва че има такиВа момиЧетаПървоначално написано от fudankoo
![]()
I L0VE MY FRIENDS
Кой излъга, че има перфектни хора? Това, че някой пуши, пие и т.н. не значи, че не струва. "Разни хора, разни идеали" нали знаеш![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Автора на темата не може да намери такова момиче, а тук прегледах само 2-3 страници от темата - десетина съфорумки твърдяха, че са такива. Ей кво нещо е ИнтернетО - колко улеснява търсенето. Само не забравяйте, че тук всеки може да каже едно, а в действителност да е друго.
Песимисти!![]()
![]()
![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
i az otgovarqm ama ne sum puk purva krasavicaПървоначално написано от ^blue_cat
![]()
Не слагай критерии,не можеш да определиш едно момиче по музиката която слуша или по това дали пуши
Аз търсих момиче,с което да мога да си говоря за всичко и да се отнася сериозно към връзката - намерих яПожелавам ти го и на теб
![]()
Reality is wrong,dreams are for real.
Spokoino brato ima.No za sajalenie sa 1 na 1 000 000![]()
Докато дишам се надявам.