.
Отговор в тема
Страница 19 от 20 ПървиПърви ... 9151617181920 ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 490
    Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    Цитирай Първоначално написано от pepita87
    Tova li e ideala za momi4e pri mom4etata WOW...az zna4i ne vlizam v tiq kriterii..tcttc
    МАРШ...

:P :P
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Temata e pusnata prez Mart mesec
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

fudankoo,tva s pu6eneto po-hubavo go premal4avai,pu6eneto ne opredelq da li si pi4 ili ne!po4ti vseki pu6i,az li4no probvah i e mn tapo,no ako gajeto mi iska da pu6i,emi da go pravi,negova rabota.a pak tva s alkohola- trudno mi e da povqrvam,4e ne si tolkova smiren i edva li ne nqma6 lo6ite navici.vseki si opredelq kva muzika 6te slu6a.tva 4e nqkoi slu6a 4alga trqbva li da ozna4ava,4e ne stava za gaje? ima6 nqkva mn gre6na predstava za sveta!

пишете пишете ще го обърнем на тема за запознанства между съвършенните от двата пола

Абе вие малоумни ли сте бе???Не може просто е така да поставяте всички под общ знаменател!А ти автора изобщо някога излизал ли си с момиче бе!?!

Не мисля че идеала за момиче трябва да е точно този няма идеални...и аз не съм перфектна..но всеки има свой недостатъци...за съжаление пуша,слушам чалга само при събирания и не обичам и не употребявам никакъв алкохол!е явно не се вписвам в тези ваши изсиквания...колко жалко...поне знам че не съм надута курва!!

Re: Отчаян съм,повечето момичета не струват:(

Цитирай Първоначално написано от fudankoo
    Хора чудя се дали в България има поне едно момиче което :
    Да не Пуши
    Да не Слуша Чалга
    Да не прекалява с Пиенето
    и същевременно да е симпатична и да не е някоя к*рва.(и разбира се да не е нахална !)
    А ?

Edit: забравих най - важното;
    За едно момиче е много важно да е умно а не някоя безмозъчна кука барби !

Ъпдейт на темата:
    *Гледам че почти всички момичета се изкараха перфектни (няма лошо стига да е така )
    *Не ме разбирайте грешно
    *Стигнах до извода че има много такива момичета ама това е защото са малки все още 12-15 годинши който все още не са пробвали или по ред други прочини.Напиъх тези тема за да видя дали ще мога да си намеря момиче което притежава по - малко от 50 % от тези пороци
    Може би малко съм издребнял като съм написъл да не пуши ... но все пак цигарите вредят на здравето !
    Е ?
    Хах вярно че съм на 14 ама почти всичките ми фр саа точно това което казваш .. е , не всички са ку*ви , но няма значение .. таа не пуша , не пия , слушам почти всякаква музика , което включва и чалга ноо малко !!! Не се мисля за велика , не мисля , че съм перфектна , не се правя на кукла барби не мисля , че съм ку*ва или нещо такова ..
    е ??

Цитирай Първоначално написано от Scared Straight
    Има брат и аз я търся но просто всички такива момичета са заети... Неможе всички момичета да се слагат под общ знаменател... Има вярвам че ще я намеря някой ден ....
    Само един въпрос?
    Какво като слуша чалга? Какво я прави по-малко човек?
    Еее чакай бе не всички са заети

Цитирай Първоначално написано от valentinka_1990
    Ако това бяха критериите за идеално(или нещо такова) момиче, сега нямаше да съм сама.Или просто аз пък не познавам момчета,които да харесват и оценяват тези качества
    Да,съгласна съм с теб Мисля,че са малко хората като автора на темата

Повече от фен

Re: Отчаян съм,повечето момичета не струват:(

Цитирай Първоначално написано от fudankoo
    Да не Пуши
    Да не Слуша Чалга
    Да не прекалява с Пиенето
    и същевременно да е симпатична и да не е някоя к*рва.(и разбира се да не е нахална !)
    А ?

Edit: забравих най - важното;
    За едно момиче е много важно да е умно а не някоя безмозъчна кука барби !
    Познавам няколко такива
    Trust, will, courage - the three things one must have!

Spored men ne trqbva da precenqvate nqkoe momiche po tova dali pushi , pie ili slysha chalga.Az ne haresvam chalgata no tova ne pravi tezi koito q haresvat neshty po malko ot men. Vseki si izbira kakvo da slysha ili pravi i dokato ne opoznaesh na daden chovek haraktera ne mojesh da kajesh dali e bokluk ili ne ....

sujalqvam za lat

Цитирай Първоначално написано от fuklu
    Цитирай Първоначално написано от ^blue_cat
    Аз отговарям на описанието
    i az otgovarqm ama ne sum puk purva krasavica
    i az tka..

Не пуша, мразя чалгата, имам си багаж отгоре, не се напивам, изглеждам окей и съм сингъл. И какво сега? Перфектна ли съм? Не мисля. Винаги ще се намери още един критерии, още някой недостатък и т.н. Не може да се угоди на всеки и за всичко, но си има компромиси.

Стига с тея критерии. Няма перфектни. Колкото и да е прекрасно едно момиче/момче след края на връзката вече се виждат всииички онея недостатъци които са отговор на въпроса "Ама защо стана така , след като всичко беше перфектно?" Защото никой не е.
    ~девойче съм~

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    ^ Tемата е от 2008.

Иначе току-що разбрах, че не струвам. Sad.

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Ако бъдеш прекалено претенциозен ще си останеш сам.Родителите ми имат един приятел,който остана ерген,защото искаше момичето да е строговано,да не е курва,да може да готви,да не пие,да не пуши и да е красива.Вече е почти на 50 и още е сам.

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Цитирай Първоначално написано от elizabethg
    Ако бъдеш прекалено претенциозен ще си останеш сам.Родителите ми имат един приятел,който остана ерген,защото искаше момичето да е строговано,да не е к***а,да може да готви,да не пие,да не пуши и да е красива.Вече е почти на 50 и още е сам.
    Е,това вече си е много претенциозно .
    Но аз лично бягам през глава,сякаш Дяволът ме гони,ако видя момиче,което пуши,слуша чалга (долнопробна музика,по моето скромно мнение),че и пие на всичкото отгоре.
    Не слагам никого под общ знаменател,но горе-долу това виждам около мен.

Banned Фен
    Момчетата може повече да отговаряме на по-добри критерии отколкото момичетата. Доказано. Такава ни е природата...

Има. Моята. Е освен това, че слуша чалга, но няма проблем аз също слушам все пак е музика.

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    стара тема..иначе аз пия рядко,но пуша и слушам чалга..
    само че това не ме прави по-лош човек
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Голям фен Аватара на alice13
    аз съм металист, не пуша но се случва да попрекакля с пиенето

Не пуша цигари
    МРАЗЯ ЧАЛГА
    И не прекълявам с алкохола
    и до колкото ми е известно не съм курва така че да има
    SUPERNATURAL (H)

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Цитирай Първоначално написано от elizabethg
    Ако бъдеш прекалено претенциозен ще си останеш сам.Родителите ми имат един приятел,който остана ерген,защото искаше момичето да е строговано,да не е к***а,да може да готви,да не пие,да не пуши и да е красива.Вече е почти на 50 и още е сам.
    Азис - Хоп [music]

Град
    Горна Оряховица

:)

Уаууу идеално е просто че форума е пълен все с красиви, умни, почти не пиещи,не пушещи и т.н. момичета
    И все пак не мислите ли че не би трябвало да се оценявате чак толкова сами (поне по първите критерии)
    А пък и защо чалгата трябва да е критерии Вярно е че е крадена музика, че поп-фолк певиците изглеждат като ... но всеки има право да слуша каквото си иска (това че повечето подражават на певиците е друг въпрос) .. И сега да не си помислите пък че слушам чалга, напротив точно обратното и все пак - има хора всякакви и това че някое момиче слуша някакъв стил който някой не харесва не значи че не може да е умна или красива, или каквото и да е друго
    Ето ви и една песничка по темата
    http://vbox7.com/play:86c198a1

Повече от фен Аватара на peace95
    Като не ти харесва , винаги можеш да станеш гей ^^
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

Някой ден ще срешнеш правилното момиче. В нея ще харесваш дори недостатъците й. Защо не се замислиш, че няма перфектен човек и ти си имаш такива.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си