- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отчаян съм,повечето момичета не струват:(
МАРШ...Първоначално написано от pepita87
![]()
:P :P
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Temata e pusnata prez Mart mesec![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
fudankoo,tva s pu6eneto po-hubavo go premal4avai,pu6eneto ne opredelq da li si pi4 ili ne!po4ti vseki pu6i,az li4no probvah i e mn tapo,no ako gajeto mi iska da pu6i,emi da go pravi,negova rabota.a pak tva s alkohola- trudno mi e da povqrvam,4e ne si tolkova smiren i edva li ne nqma6 lo6ite navici.vseki si opredelq kva muzika 6te slu6a.tva 4e nqkoi slu6a 4alga trqbva li da ozna4ava,4e ne stava za gaje?ima6 nqkva mn gre6na predstava za sveta!
пишете пишете ще го обърнем на тема за запознанства между съвършенните от двата пола![]()
Абе вие малоумни ли сте бе???Не може просто е така да поставяте всички под общ знаменател!А ти автора изобщо някога излизал ли си с момиче бе!?!
Не мисля че идеала за момиче трябва да е точно тозиняма идеални...и аз не съм перфектна..но всеки има свой недостатъци...за съжаление пуша,слушам чалга само при събирания и не обичам и не употребявам никакъв алкохол!е явно не се вписвам в тези ваши изсиквания...колко жалко...поне знам че не съм надута курва!!
![]()
Хах вярно че съм на 14 ама почти всичките ми фр саа точно това което казваш .. е , не всички са ку*ви , но няма значение .. таа не пуша , не пия , слушам почти всякаква музика , което включва и чалга ноо малко !!! Не се мисля за велика , не мисля , че съм перфектна , не се правя на кукла барбиПървоначално написано от fudankoo
не мисля , че съм ку*ва или нещо такова ..
е ??![]()
![]()
Еее чакай бе не всички са заетиПървоначално написано от Scared Straight
![]()
![]()
![]()
Да,съгласна съм с тебПървоначално написано от valentinka_1990
Мисля,че са малко хората като автора на темата
![]()
Познавам няколко такиваПървоначално написано от fudankoo
![]()
Trust, will, courage - the three things one must have!
Spored men ne trqbva da precenqvate nqkoe momiche po tova dali pushi , pie ili slysha chalga.Az ne haresvam chalgata no tova ne pravi tezi koito q haresvat neshty po malko ot men. Vseki si izbira kakvo da slysha ili pravi i dokato ne opoznaesh na daden chovek haraktera ne mojesh da kajesh dali e bokluk ili ne ....
sujalqvam za lat
Не пуша, мразя чалгата, имам си багаж отгоре, не се напивам, изглеждам окей и съм сингъл. И какво сега? Перфектна ли съм? Не мисля. Винаги ще се намери още един критерии, още някой недостатък и т.н. Не може да се угоди на всеки и за всичко, но си има компромиси.
Стига с тея критерии. Няма перфектни. Колкото и да е прекрасно едно момиче/момче след края на връзката вече се виждат всииички онея недостатъци които са отговор на въпроса "Ама защо стана така , след като всичко беше перфектно?" Защото никой не е.![]()
~девойче съм~
^ Tемата е от 2008.
Иначе току-що разбрах, че не струвам. Sad.
Ако бъдеш прекалено претенциозен ще си останеш сам.Родителите ми имат един приятел,който остана ерген,защото искаше момичето да е строговано,да не е курва,да може да готви,да не пие,да не пуши и да е красива.Вече е почти на 50 и още е сам.
Е,това вече си е много претенциозноПървоначално написано от elizabethg
.
Но аз лично бягам през глава,сякаш Дяволът ме гони,ако видя момиче,което пуши,слуша чалга (долнопробна музика,по моето скромно мнение),че и пие на всичкото отгоре.
Не слагам никого под общ знаменател,но горе-долу това виждам около мен.
Момчетата може повече да отговаряме на по-добри критерии отколкото момичетата. Доказано. Такава ни е природата...
Има. Моята. Е освен това, че слуша чалга, но няма проблем аз също слушам все пак е музика.
стара тема..иначе аз пия рядко,но пуша и слушам чалга..
само че това не ме прави по-лош човек![]()
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
аз съм металист, не пуша но се случва да попрекакля с пиенето
![]()
![]()
![]()
Не пуша цигари
МРАЗЯ ЧАЛГА
И не прекълявам с алкохола
и до колкото ми е известно не съм курва така че да има![]()
SUPERNATURAL (H)
Първоначално написано от elizabethg
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Азис - Хоп [music]
Уаууу идеално е просто че форума е пълен все с красиви, умни, почти не пиещи,не пушещи и т.н. момичета![]()
![]()
И все пак не мислите ли че не би трябвало да се оценявате чак толкова сами (поне по първите критерии)![]()
А пък и защо чалгата трябва да е критерииВярно е че е крадена музика, че поп-фолк певиците изглеждат като ... но всеки има право да слуша каквото си иска (това че повечето подражават на певиците е друг въпрос) .. И сега да не си помислите пък че слушам чалга, напротив точно обратното и все пак - има хора всякакви и това че някое момиче слуша някакъв стил който някой не харесва не значи че не може да е умна или красива, или каквото и да е друго
![]()
![]()
Ето ви и една песничка по темата![]()
http://vbox7.com/play:86c198a1
Като не ти харесва , винаги можеш да станеш гей ^^
Усмихвайте се ! : )))
~
Някой ден ще срешнеш правилното момиче. В нея ще харесваш дори недостатъците й. Защо не се замислиш, че няма перфектен човек и ти си имаш такива.![]()