.
Отговор в тема
Страница 2 от 20 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 490

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Прекалено много искаш. Научи се да чакаш !
    Или да избира по-мъдро!
    Значи за пушенето може би е прав!Би било гадно да целуваш пепелник,аз затова не пушех когато бях с мойта,обаче чалгата какво пречи не разбирам!Е стига да не прекалява,не ме бърка каква музика слуша,ако ще Лили Иванова да слуша!
    Абе чудя ви се на акъла хора,честно,търсите перфектни момичета,ама такива няма.
    Аз от едно момиче искам да е красива,да не ме дразни(те много ме дразнят мен),да ме цени и да се разбираме.Е това е и пак ми е много трудно!А вие да не пуши,да не слуша чалга,да е готина,обаче да играе голф и шах,ако може и да е богата и да се чука като за световно а?
    Хората с претенции са сами
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    То всички отогваряте на описанието....
    ебал съм му майаката хем сички отговарят хем нищо общо... пък и момчето не иска некви момичета, които повече приличат на лешояди отколкото на хора.
    Не бих казала че всички отговарят на описанието - най малкото познавам доста момичета дет се разбиват едва ли не всяка вечер, познавам наркоманки, познавам такива дето пушат по 2 кутии на ден и още кфи ли не...
    А кфо искаше да каеш за тфа с лешоядите щото явно съм от по бавно загряващите и не схващам тъпи примери... кфо точно общо намери м/у хората и лешоядите

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от black_wish
    То всички отогваряте на описанието....
    ебал съм му майаката хем сички отговарят хем нищо общо... пък и момчето не иска некви момичета, които повече приличат на лешояди отколкото на хора.
    Не бих казала че всички отговарят на описанието - най малкото познавам доста момичета дет се разбиват едва ли не всяка вечер, познавам наркоманки, познавам такива дето пушат по 2 кутии на ден и още кфи ли не...
    А кфо искаше да каеш за тфа с лешоядите щото явно съм от по бавно загряващите и не схващам тъпи примери... кфо точно общо намери м/у хората и лешоядите
    Е слава богу момчето не е включил в исканията си интелигнетна, защото тогава щяхте да окапете като гнили круши.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

еми да е ... решила съм да изкажа мнение, че има такива момичета, защото е така...
    но явно и ти не си намерил такова момиче, щом всичките ни слагаш в един знаменател...

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Според моето скромно мнение, той имаше предвид всички в форума, но явно аз съм бавен...
    The Spark

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Цитирай Първоначално написано от black_wish
    еми да е ... решила съм да изкажа мнение, че има такива момичета, защото е така...
    но явно и ти не си намерил такова момиче, щом всичките ни слагаш в един знаменател...
    Просто изкоментирам факта,че всички станахте света вода ненапита...
    И да не съм намерил и не съм търсил такова момиче... все пак предпочитам хора... а не некакви заблудени изроди полу-изроди и дечица....

и last.fm-ец

Град
    Е не знам обаче аз съм по-красив,по-поддържам и по-секси от много момичета,което не е правилно,обаче проблема не е в мен,сещайте се.
    Аз не обичам мустакати българки,секси катинарчета и косми по гърба и кръста на които вие викате мъхче...
    Ама и това съм търпял с надеждата да е свястна и т.н.,там квото писах в предния пост,ама не
    Ей това се има предвид под лешояд,няма косми на главата и ходи с перука,ама има мустак като баща ми и косми по-гърдите като Евгени от шоуто на Слави
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Цитирай Първоначално написано от vamp
    Е не знам обаче аз съм по-красив,по-поддържам и по-секси от много момичета,което не е правилно,обаче проблема не е в мен,сещайте се.
    Аз не обичам мустакати българки,секси катинарчета и косми по гърба и кръста на които вие викате мъхче...
    Ама и това съм търпял с надеждата да е свястна и т.н.,там квото писах в предния пост,ама не
    Ей това се има предвид под лешояд,няма косми на главата и ходи с перука,ама има мустак като баща ми и косми по-гърдите като Евгени от шоуто на Слави
    Забрави клюна.

и last.fm-ец

Град
    Цитирай Първоначално написано от vamp
    Забрави клюна.
    Е човече майни,аз съм боксиор и моя "клюн" е по-красив от на повечето,затова изобщо няма да говоря...Някой беше казал,че българките били най-красивите жени,сега не знам дали е така,като видях какви чужденки има,най-големите курви обаче може и да са...

Град
    7 hills..
    Oхооо вие незнаете какви познавам аз за какъв клюн става на въпрос ама аре да не показвам да излагаме момичето
    The Spark

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Vamp
    Или да избира по-мъдро!
    За да направи мъдър избор трябва пак да чакаш защото той не може да се направи веднага !

Значи за пушенето може би е прав!Би било гадно да целуваш пепелник,аз затова не пушех когато бях с мойта,обаче чалгата какво пречи не разбирам!
    Цигарите нямат никакво значение. Целувал съм се с момиче което пушеше по 2 кутии и въобще не усещах миризмата им.

Абе чудя ви се на акъла хора,честно,търсите перфектни момичета,ама такива няма.
    Аз от едно момиче искам да е красива,да не ме дразни(те много ме дразнят мен),да ме цени и да се разбираме.Е това е и пак ми е много трудно!А вие да не пуши,да не слуша чалга,да е готина,обаче да играе голф и шах,ако може и да е богата и да се чука като за световно а?
    Хората с претенции са сами
    Това което написа го написах същото в точно един ред .

Който подбира - мастурбира...

Град
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Oхооо вие незнаете какви познавам аз за какъв клюн става на въпрос ама аре да не показвам да излагаме момичето
    Ама не си виждал мацка с вежди-говежди,с космато чело,с цици едната 2 пъти по-голяма от другата,с косми по дланите и по гърба плюс това курва.
    Щото аз съм виждал какви ли не изруди...Че пък и със самочувствие...

След прочетените няколко последни коментара съм туш .

Ама не си виждал мацка с вежди-говежди,с космато чело,с цици едната 2 пъти по-голяма от другата,с косми по дланите и по гърба плюс това курва.
    Шах и мат .
    912.Crew

Започнеш ли да танцуваш веднъж.. връщане назад няма..

Танца е чувство, Танца е любов, Танца е свобода..

Град
    Цитирай Първоначално написано от Unno
    След прочетените няколко последни коментара съм туш .

Шах и мат .
    ТАка е приятелю,защото аз винаги съм бил много критичен към себе си,може би дори съм комплексар и всичко което написах по-горе е истина,именно заради е такива женски ние се правим на маймуни и как ли не се гласим,чак на педераси се правим вече.Та пропуснал съм да кажа за космите около зърната на една и това съм виждал.
    Да обобщя,перфектни хора няма,обаче за какво винаги ни трябва причина да си виждаме недостатъците а не да се обичаме.
    Това най-вече към момичета,защото аз досега не съм отказвал на момиче,те и на мен не са ми отказвали де,но е пълно с кукли барби с фабричен дефект които го дават по-тежко от нормалните!

@vamp,w0sh,5StaR
    Стига с този СПАМ.Какви са тези простотии който пишете "клюнове" ... а бе аре стиха ...1000 мнения в една тема
    Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
    http://bulgariancovers.com/

но е пълно с кукли барби с фабричен дефект които го дават по-тежко от нормалните!
    Мда тука си прав .
    912.Crew

Започнеш ли да танцуваш веднъж.. връщане назад няма..

Танца е чувство, Танца е любов, Танца е свобода..

Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от alek200
    @vamp,w0sh,5StaR
    Стига с този СПАМ.Какви са тези простотии който пишете "клюнове" ... а бе аре стиха ...1000 мнения в една тема
    Като не ти харесва => не чети...Нз какво не ти харесва на думата "клюн"
    The Spark

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Цитирай Първоначално написано от alek200
    @vamp,w0sh,5StaR
    Бях критикуван от фен ан Айрън мен.... смятам ада се самоубия.

и last.fm-ец

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Здравей!
    Нормално е всеки човек да има някакви критерии за хората от другия пол. Тези момичета, които ти търсиш ги има, но те може да се каже че са по-затоврени, не се смятат за хубави,въпреки че са и просто се срамуват. В това няма нищо лошо! Като намериш такова момиче, няма защо да бягаш от нея, от това че е срамежлива ( според някои тези момичета са "задръстени" )
    Тези критерии са си твои, всичките момичета, които се самоизтъкнаха в тази тема... нямам коментар...
    Всеки може да каже че не пуши/пие, че е хубав и че не се ч**а с всеки срещнат.. по форумите се изписват много неща. Реалността е друга. Но все пак има такива момиче, които са НОРМАЛНИ, не са ЛЕШОЯДИ.... а са умни, красиви и не пушат/пият.
    Всеки пие по купони и рождени дни... някои и пушат просто от време на време, в това няма нищо лошо. Слушането на чалга... еми ... моето мнение е било едно: ВСЕКИ младеж, когато е на сбирка и пуснат чалга ии кючек, започва да танцува...защото просто му идва отвътре! Каквото и да казвате това е така! Колко приятели имам които не слушат чалга,боже опази....а иначе... въртят кючеци и нз си какво,еми ?!
    Просто искам да те посъветвам да не се отчайваш! Да търсиш и ще намериш! Бъди упорит и горе главата!

Град
    somewhere over the rainbow
    Мразя чалга...Мразя твърд алкохол по простата причина,че от една глътка и мозъка мога да си издрайфам.Мразя пушенето и всички,които го практикуват.
    За това пък играя футбол...и никога не си слагам грим,щото от него ми се киха Всеки си има кусури

Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Мразя твърд алкохол по простата причина,че от една глътка и мозъка мога да си издрайфам.
    Eла да те тренирам и ще преодолееш този проблем
    The Spark

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Мразя твърд алкохол по простата причина,че от една глътка и мозъка мога да си издрайфам.
    Eла да те тренирам и ще преодолееш този проблем
    леле ужас последния път пих няма и 50 грама и.... майкаму беше в съседната стая направо нямам думи....Честно казано не мисля,че искам да го преудолявам чрез тренинг.И все пак преди трениравки ще трябва да ми кажеш къде е кенефа...

Голям фен
    Колкото и странно да изглежда, не смятам, че на 14, 15, 18 може да си заклет пушач или пияница, нито курва.(тези, които се смятат за пияни курви, да не се отчайват- след някоя и друга година ще имат пълното основание да се наричат така) Познавам много момичета, които нито пушат, нито се напиват, нито са имали гадже и не понасят чалга, аз самата съм такава, но не мисля, че съм нещо особено или рядко срещано. Мисълта ми беше, че трябва да си смениш критериите,защото това, че не пиеш всеки ден и не пушиш на 15, само по себе си не може да те направи стойностен човек. А и това за чалгата вече е лекоо преувеличено- въпрос на вкус и вече започвам да недоумявам защо метълистите или тези, които слушат комерс, се смятат за по- изтънчени висши и интелигентни.
    Don't worry, be happy!

Град
    Цитирай Първоначално написано от Bubbly
    Колкото и странно да изглежда, не смятам, че на 14, 15, 18 може да си заклет пушач или пияница, нито курва.(тези, които се смятат за пияни курви, да не се отчайват- след някоя и друга година ще имат пълното основание да се наричат така) Познавам много момичета, които нито пушат, нито се напиват, нито са имали гадже и не понасят чалга, аз самата съм такава, но не мисля, че съм нещо особено или рядко срещано. Мисълта ми беше, че трябва да си смениш критериите,защото това, че не пиеш всеки ден и не пушиш на 15, само по себе си не може да те направи стойностен човек. А и това за чалгата вече е лекоо преувеличено- въпрос на вкус и вече започвам да недоумявам защо метълистите или тези, които слушат комерс, се смятат за по- изтънчени висши и интелигентни.
    От тия на 13-14 има по-големи боклуци от някои на 20
    Още на 15 може да си курва,алкохоличка и наркоманка и жалкото е,че в нашите дни звучи "гордо"
    Не е срамно да си признае,че има проблеми човек,аз имах с алкохола и цигарите,нещо и с други неща вече имам

Re: Отчаян съм,повечето момичета не струват:(

Цитирай Първоначално написано от fudankoo
    Хора чудя се дали в България има поне едно момиче което :
    Да не Пуши
    Да не Слуша Чалга
    Да не прекалява с Пиенето
    и същевременно да е симпатична и да не е някоя к*рва.(и разбира се да не е нахална !)
    А ?

Edit: забравих най - важното;
    За едно момиче е много важно да е умно а не някоя безмозъчна кука барби !
    AZ! abe ne 4e si pravq reklama,ama ne pu6a (tva za men e otvratitelno) e piivam si vodka,ama mn rqdko i nikoga ne se napivam...vsmisal nqma po-grozna gledka ot piqno momi4e!!!...4alga ne slu6am,no ne mislq 4e tova e vajno!....ne sum kurva (tiq gi mrazq!) iiii nz dali sam umna,ama uspeha mi e 6 axaxaxaxax leleeeee ujas kakva reklamka si napravih ujas!

ta...misalta mi be6e,mom4etata da ne si sazdavate mnenie,4e vsi4ki momi4eta sa tupi,propadnali kurvi4ki....vse o6te sa ostanali svestni poznavam pone 5 takiva

P.S. abe za6to go nqma tova za kiriliziraneto :\

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си