- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отчаян съм,повечето момичета не струват:(
Или да избира по-мъдро!Първоначално написано от Alabalaportokala
Значи за пушенето може би е прав!Би било гадно да целуваш пепелник,аз затова не пушех когато бях с мойта,обаче чалгата какво пречи не разбирам!Е стига да не прекалява,не ме бърка каква музика слуша,ако ще Лили Иванова да слуша!
Абе чудя ви се на акъла хора,честно,търсите перфектни момичета,ама такива няма.
Аз от едно момиче искам да е красива,да не ме дразни(те много ме дразнят мен),да ме цени и да се разбираме.Е това е и пак ми е много трудно!А вие да не пуши,да не слуша чалга,да е готина,обаче да играе голф и шах,ако може и да е богата и да се чука като за световно а?
Хората с претенции са сами![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Не бих казала че всички отговарят на описанието - най малкото познавам доста момичета дет се разбиват едва ли не всяка вечер, познавам наркоманки, познавам такива дето пушат по 2 кутии на ден и още кфи ли не...Първоначално написано от w0sh
А кфо искаше да каеш за тфа с лешоядите щото явно съм от по бавно загряващите и не схващам тъпи примери... кфо точно общо намери м/у хората и лешоядите![]()
Е слава богу момчето не е включил в исканията си интелигнетна, защото тогава щяхте да окапете като гнили круши.Първоначално написано от black_wish
Според моето скромно мнение, той имаше предвид всички в форума, но явно аз съм бавен...
The Spark
Просто изкоментирам факта,че всички станахте света вода ненапита...Първоначално написано от black_wish
И да не съм намерил и не съм търсил такова момиче... все пак предпочитам хора... а не некакви заблудени изроди полу-изроди и дечица....
Е не знам обаче аз съм по-красив,по-поддържам и по-секси от много момичета,което не е правилно,обаче проблема не е в мен,сещайте се.
Аз не обичам мустакати българки,секси катинарчета и косми по гърба и кръста на които вие викате мъхче...
Ама и това съм търпял с надеждата да е свястна и т.н.,там квото писах в предния пост,ама не
Ей това се има предвид под лешояд,няма косми на главата и ходи с перука,ама има мустак като баща ми и косми по-гърдите като Евгени от шоуто на Слави![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Забрави клюна.Първоначално написано от vamp
Е човече майни,аз съм боксиор и моя "клюн" е по-красив от на повечето,затова изобщо няма да говоря...Някой беше казал,че българките били най-красивите жени,сега не знам дали е така,като видях какви чужденки има,най-големите курви обаче може и да са...Първоначално написано от w0sh
Oхооо вие незнаете какви познавам аз за какъв клюн става на въпрос ама аре да не показвам да излагаме момичето![]()
The Spark
За да направи мъдър избор трябва пак да чакаш защото той не може да се направи веднага !Първоначално написано от Vamp
Цигарите нямат никакво значение. Целувал съм се с момиче което пушеше по 2 кутии и въобще не усещах миризмата им.Значи за пушенето може би е прав!Би било гадно да целуваш пепелник,аз затова не пушех когато бях с мойта,обаче чалгата какво пречи не разбирам!
Това което написа го написах същото в точно един ред .Абе чудя ви се на акъла хора,честно,търсите перфектни момичета,ама такива няма.
Аз от едно момиче искам да е красива,да не ме дразни(те много ме дразнят мен),да ме цени и да се разбираме.Е това е и пак ми е много трудно!А вие да не пуши,да не слуша чалга,да е готина,обаче да играе голф и шах,ако може и да е богата и да се чука като за световно а?
Хората с претенции са сами
Който подбира - мастурбира...
Ама не си виждал мацка с вежди-говежди,с космато чело,с цици едната 2 пъти по-голяма от другата,с косми по дланите и по гърба плюс това курва.Първоначално написано от 5StaR
Щото аз съм виждал какви ли не изруди...Че пък и със самочувствие...
След прочетените няколко последни коментара съм туш .
Шах и матАма не си виждал мацка с вежди-говежди,с космато чело,с цици едната 2 пъти по-голяма от другата,с косми по дланите и по гърба плюс това курва.
Щото аз съм виждал какви ли не изруди...Че пък и със самочувствие....
912.Crew
Започнеш ли да танцуваш веднъж.. връщане назад няма..
Танца е чувство, Танца е любов, Танца е свобода..
ТАка е приятелю,защото аз винаги съм бил много критичен към себе си,може би дори съм комплексар и всичко което написах по-горе е истина,именно заради е такива женски ние се правим на маймуни и как ли не се гласим,чак на педераси се правим вече.Та пропуснал съм да кажа за космите около зърната на една и това съм виждал.Първоначално написано от Unno
Да обобщя,перфектни хора няма,обаче за какво винаги ни трябва причина да си виждаме недостатъците а не да се обичаме.
Това най-вече към момичета,защото аз досега не съм отказвал на момиче,те и на мен не са ми отказвали де,но е пълно с кукли барби с фабричен дефект които го дават по-тежко от нормалните!
@vamp,w0sh,5StaR
Стига с този СПАМ.Какви са тези простотии който пишете "клюнове" ... а бе аре стиха ...1000 мнения в една тема![]()
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
Мда тука си прав .но е пълно с кукли барби с фабричен дефект които го дават по-тежко от нормалните!
912.Crew
Започнеш ли да танцуваш веднъж.. връщане назад няма..
Танца е чувство, Танца е любов, Танца е свобода..
Като не ти харесва => не чети...Нз какво не ти харесва на думата "клюн"Първоначално написано от alek200
The Spark
Бях критикуван от фен ан Айрън мен.... смятам ада се самоубия.Първоначално написано от alek200
Здравей!
Нормално е всеки човек да има някакви критерии за хората от другия пол. Тези момичета, които ти търсиш ги има, но те може да се каже че са по-затоврени, не се смятат за хубави,въпреки че са и просто се срамуват. В това няма нищо лошо! Като намериш такова момиче, няма защо да бягаш от нея, от това че е срамежлива ( според някои тези момичета са "задръстени")
Тези критерии са си твои, всичките момичета, които се самоизтъкнаха в тази тема... нямам коментар...
Всеки може да каже че не пуши/пие, че е хубав и че не се ч**а с всеки срещнат.. по форумите се изписват много неща. Реалността е друга. Но все пак има такива момиче, които са НОРМАЛНИ, не са ЛЕШОЯДИ.... а са умни, красиви и не пушат/пият.
Всеки пие по купони и рождени дни... някои и пушат просто от време на време, в това няма нищо лошо. Слушането на чалга... еми ... моето мнение е било едно: ВСЕКИ младеж, когато е на сбирка и пуснат чалга ии кючек, започва да танцува...защото просто му идва отвътре! Каквото и да казвате това е така! Колко приятели имам които не слушат чалга,боже опази....а иначе... въртят кючеци и нз си какво,еми ?!
Просто искам да те посъветвам да не се отчайваш! Да търсиш и ще намериш! Бъди упорит и горе главата!![]()
Мразя чалга...Мразя твърд алкохол по простата причина,че от една глътка и мозъка мога да си издрайфам.Мразя пушенето и всички,които го практикуват.
За това пък играя футбол...и никога не си слагам грим,щото от него ми се кихаВсеки си има кусури
![]()
Eла да те тренирам и ще преодолееш този проблемПървоначално написано от MartyParty
![]()
![]()
![]()
The Spark
леле ужас последния път пих няма и 50 грама и....Първоначално написано от 5StaR
майкаму беше в съседната стая направо нямам думи....Честно казано не мисля,че искам да го преудолявам чрез тренинг.И все пак преди трениравки ще трябва да ми кажеш къде е кенефа...
Колкото и странно да изглежда, не смятам, че на 14, 15, 18 може да си заклет пушач или пияница, нито курва.(тези, които се смятат за пияни курви, да не се отчайват- след някоя и друга година ще имат пълното основание да се наричат така)![]()
Познавам много момичета, които нито пушат, нито се напиват, нито са имали гадже и не понасят чалга, аз самата съм такава, но не мисля, че съм нещо особено или рядко срещано. Мисълта ми беше, че трябва да си смениш критериите,защото това, че не пиеш всеки ден и не пушиш на 15, само по себе си не може да те направи стойностен човек. А и това за чалгата вече е лекоо преувеличено- въпрос на вкус и вече започвам да недоумявам защо метълистите или тези, които слушат комерс, се смятат за по- изтънчени висши и интелигентни.
![]()
Don't worry, be happy!
От тия на 13-14 има по-големи боклуци от някои на 20Първоначално написано от Bubbly
Още на 15 може да си курва,алкохоличка и наркоманка и жалкото е,че в нашите дни звучи "гордо"
Не е срамно да си признае,че има проблеми човек,аз имах с алкохола и цигарите,нещо и с други неща вече имам![]()
AZ!Първоначално написано от fudankoo
abe ne 4e si pravq reklama,ama
ne pu6a (tva za men e otvratitelno) e piivam si vodka,ama mn rqdko i nikoga ne se napivam...vsmisal nqma po-grozna gledka ot piqno momi4e!!!...4alga ne slu6am,no ne mislq 4e tova e vajno!....ne sum kurva (tiq gi mrazq!) iiii nz dali sam umna,ama uspeha mi e 6 axaxaxaxax leleeeee ujas kakva reklamka si napravih
ujas!
![]()
ta...misalta mi be6e,mom4etata da ne si sazdavate mnenie,4e vsi4ki momi4eta sa tupi,propadnali kurvi4ki....vse o6te sa ostanali svestnipoznavam pone 5 takiva
![]()
P.S. abe za6to go nqma tova za kiriliziraneto :\