.
Отговор в тема
Страница 20 от 20 ПървиПърви ... 101617181920
Резултати от 476 до 490 от общо 490
    И аз и бфф-то отговаряме на критериите на автора, но и 2-те си нямаме гаджета.. Може би, защото съм срамежлива.. знам ли

Re: Отчаян съм,повечето момичета не струват:(

[quote="fudankoo"]Хора чудя се дали в България има поне едно момиче което :
    Да не Пуши
    Да не Слуша Чалга
    Да не прекалява с Пиенето
    и същевременно да е симпатична и да не е някоя к*рва.(и разбира се да не е нахална !)
    Тука някой решиха да си кажат,че те си пасват с исканото ;д не 4е нещо просто смешно ми стана... като пре4етеш един такъв коментар и имаш 4увството 4е 4овека отсреща е доста от4аян ;д ина4е и аз не пуша (ина4е обожавам да ми мириса на цигари ;д) не слушам 4алга и не пия ;д като се събера в компания може де..по една бира ама ина4е по тежки 2 пъти ми се е слу4вало досега ;д и по малко
    Иначе определено има такива моми4ета и аз съм разбрала от известно време,че не трябва само по външния вид и по музиката да се съди... има 2 моми4ета от класа,които изглеждат като тотални кифли и курви (особено едната) да,слушат чалга,но като ги опознах разбрах, 4е са по готини и пе4ени от хора,които са голямото Добрутро не слушащи чалга ... и 4е въобще не са от разглезените,префърцунени, тъпи кифли ;д та така де NEVERMIND

Да ти кажа честно наистина е трудно да намериш такова момиче.. До такава степен младото поколение се е побъркало, че рядкост е момиче да не слуша чалга, да не пие, а относно пушенето няма кво да обсъждаме тъй като според осмокласните кифли това си е гъзария. Повечето са тъпи и меркантилни, ако може на 11 вече да не си девствена най-хубаво ще е.. Гледам ги на по средно 11-14 години слизат от някви джипове на 30 годишни с късата пола прикриваща НИЩО.. и с русата коса, с цигарата и най-гадното е, че се гледат една от друга и мислят, че това е нещо велико да се еб*ш на тая възраст и да пушиш. Има и свестни момичета, но наистина са рядкост или са обвързани
    "Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "

Дино, ти ли си брат ?

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    Защо да не пуши ? Според мене това не е нещо което трява да пречи на една връзка разбира се ако говорим за цигари а не нещо друго.Алкохола също нека пие но не до степен в която не знае къде е ..Нека пие до настроение и спре . За другото иначе те покрепям

Не пуша,не съм курва,необвързана съм,но пък за сметка на това
    -слушам чалга
    -обичам да прекалявам с алкохола,когато излизам с приятели
    Има едно нещо,което доста ме очуди -как по-точно се разбивате,ако не слушате чалга? Мога да ви кажа,че преоткрих забавлението откакто прослушах чалга Вярно,че повечето е изпростяване,но нали именно така разпускаме...

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Не пуша.
    Не пия.
    СЛУШАМ ЧАЛГА и най-мощно избухвам на нея,но това не ме прави лоша)

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Цитирай Първоначално написано от GabrielleShayk
    Мога да ви кажа,че преоткрих забавлението откакто прослушах чалга
    Дори да те съжали човек не заслужаваш. Извинявай.

Цитирай Първоначално написано от GabrielleShayk
    Вярно,че повечето е изпростяване,но нали именно така разпускаме...
    Разпускаш като изпростяваш?
    Малиии, чувствам се мега-изостанала.
    Определено трябва да започна да отделям време за наваксване. Дам.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Аз я намерих. Продължавай да търсиш и ще я намериш и ти.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от nolovexxx
    И аз и бфф-то отговаряме на критериите на автора, но и 2-те си нямаме гаджета.. Може би, защото съм срамежлива.. знам ли
    бестфрендфоревърито
    Толкова ми е смешно като го видя това.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Re: Отчаян съм,повечето момичета не струват:(

[quote="fudankoo"]Хора чудя се дали в България има поне едно момиче което :
    Да не Пуши Защо трябва да я ограничаваш , да не пуши ако иска ще пуши ако иска няма да пуши.Всеедно да кажа искам момиче което да не влиза в teenproblem(има много ) ама просто кухо е... и има много момичета които не пушат , тъй че това не е кой знае колко проблемен фактор.
    Да не Слуша Чалга Аз ти препоръчвам да си намериш приятелка която слуша чалга т.е не да се разцепва сама у тях , а просто като отидете някъде да има какво да правите.Препоръчвам ти момиче което слуша чалга тъй като чалгата не дава идеи за обличането на момичетата - тия метълки,емота,пънкчета и какви ли не ей такива стилове супер много загрозяват момичето , а и от по-рано почват да пушат ,да пият и тревица не отказват.В дискотеките пускат предимнно чалга , тъй като е най-популярната музика и все пак не става въпрос за долнопробните маанета и цигански тупалки и помпи за кръстници и всякви семейни членове. Тя може да не слуша чалга , но когато излезнете примерно в някоя дискотека да може да се раздава на тази песен щото какво ще стане, ще седнете, ще пиете и ще пушите ако не танцувате.
    Да не прекалява с Пиенето Ако я накараш да те обича , можеш да я ограничиш това зависи от теб и това дали ти се напиваш и дали би и позволил да прави това.Всеки се напива в даден момент от живота не вярмва , че си попадал на момичета които пият всеки ден , освен ако не слушат rock,metal ( това отново е присъщо на метълки и емота ) .Наблюденията са ми , че повече хора със силно откроен стил правят мизериите повече отколкото лежерния стил примерно да слушаш различна музика.
    и същевременно да е симпатична и да не е някоя к*рва.(и разбира се да не е нахална !)
    За симпатична , ти си я избираш...
    Ако ти и позволиш да бъде курва тя ще бъде , ако не няма довери ми се можеш да я откажеш от много вредни навици стига да искаш и да си сериозен във връзката. И отново ти казвам за последните 3 ти си избираш момичето ако е курва просто не отиваш при нея , ако не ти харесва това , че иска повече от живота и взима с две шепи и за красотата, ти си избираш приятелката.
    А ?

Edit: забравих най - важното;
    За едно момиче е много важно да е умно а не някоя безмозъчна кукла барби !
    Търси си приятелка от по-елитните училища с доказан успех и образование до този момент.

Не съм си редактирал поста щото ме мързи . тъй че ако имам някъде грешки моля ви не ги коментирайте...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Дори няма да обяснявам точно колко fail има в постовете. (дори да отбележа, че темата е от 2008 и всички сте прекалено бавни за да мислите с главите си)
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Дори няма да обяснявам точно колко fail има в постовете. (дори да отбележа, че темата е от 2008 и всички сте прекалено бавни за да мислите с главите си)
    Е, все пак беше важно да се каже за бестфрендфоревърито. Нямаше как.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Всички разбрахме, че е от 2008-ма, но това не означава, че не можем да пишем ..

Сега 2011-та не е много по-различно от 2008-ма ..

Не може ли просто да е с акъл в главата си.. и да да не ми говорете, че на по 14 15 16години имат много.. умни сте имате 6тици, иначе халхабер си нямате от живота

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си