- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отчаян съм,повечето момичета не струват:(
Oooo razbira se 4e imaAz sum jiv primer
![]()
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Аз само такива момичета познавам, а познавам много, пък и бройте и мен.Значи още ги има.
П.С. Време е да престанете с тея теми: има ли такива момичета/момчета "тук-дава-описание-на-някво-идеално-за-него/нея-момиче/момче" и после всеки си прави самореклама като някъв идиот (аз съм идиот, поне си го признавам =] ).
в твоите критерии влизат много мои приятелки и аз самата..Първоначално написано от fudankoo
![]()
Аз съм намерил едно такова момиче!Слуша чалга ама все пак е момиче то и аз слушам малко (ама в никакъв случай не съм чалгар и продължавам да не харсвам чалгата) и за тва мене си ме кефи!!Първоначално написано от fudankoo
:P
--------------------------------------------------------
Vse oshte ima seriozni momicheta,no sa rqdkost
Трябва да се запознаем !Първоначално написано от cool:)
![]()
Кво ще кажете дали има такива момчета които не пушат,не пият,не са женкари и не слушат чалга пък и са умни на всичко отгоре.Освем мене щото аз мразя чалга,никога не съм започвал да пуша(няма смисъл),никога не съм започвал да пия (и това няма смисъл за мен),до сега съм нямал гадже,и съм с отличен успех.И не съм грозен просто и аз не съм срещал момиче което да се различава от другите.
"Хубави" хора винаги има. Въпросът е, че авторът на темата просто не е открил такова момиче.Първоначално написано от WTH
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Аз съм такова момче, въпреки че слушам члга по 1 песен в месеца!Но мисля че това с пиенето е леко тъпо.Важно е да не прекаляваш с алкохола не дали го консумираш!Аз си пия по 1 чаша бира или вино за вечеря и кво!?Пък и аз си иам отличен успех 5.50-5.75Първоначално написано от WTH
И аз си няям гаже
![]()
Споко има и други!!
Да и на колко си?
Скоро правя 15!Ти?
Преди 3 месеца направих 14
Искам само да те питам нещо!Излизаш ли навън с приятели, разкарваш ли се,спортуваш ли нещо?Ходиш ли на кафе?Коя ти е любимата група?
Аз преди един.Първоначално написано от WTH
Ще ти викам "бате"
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Mi da se zapzonaem...priqtno mi eПървоначално написано от BlueFace
![]()
Хах и на мене ми е приятно :PПървоначално написано от cool:)
П.П. Ми деца сме!!![]()
![]()
абсолютно на същото мнение и в същото положение съмПървоначално написано от valentinka_1990
![]()
BlueFace каза:
Искам само да те питам нещо!Излизаш ли навън с приятели, разкарваш ли се,спортуваш ли нещо?Ходиш ли на кафе?Коя ти е любимата група?
Не излизам с приятели просто защото нямам много такива,всичките ми приятели се промениха ужасно много след 7-ми клас и вече не споделяхме 1 и същи интереси(остана ми само 1 добър с който излизаме рядко понеже и той е като мене).Спортувах 4г. футбол в Славия.Нямам любима група харесвам всички хубави песни стига да не са чалга.
Emi az ne pu6a po kuponi piq max 2\3 4a6i vino ne sum kurva ..slu4valo mi se e da se natiskam s nqkoi koito vijdam za 1vi put na kupon![]()
ama do tuka i si4ki mi kazvat 4e su inteligentna puk i sum mnogo uhajvana
![]()
![]()
AZ SUM PERFEKTNO MOMI4E
![]()
![]()
Ne sum 79ti nabor ei
Пия,пушенето спирам,чалга не слушам,не съм курва,нормална ли съм?![]()
![]()
Напълно влизам в тези критерии....ама ми е някакси много странно ...защото в днешно време момчетата търсят елементарното,кухо момиче,а не обръщат внимание на интелигентните момичета...момчетата търсят курви,за да ги вкарат колкото се може по-бързо в леглото само за забвление,това е факт.И дори да имаше момчета които да ценят интелигентните момичета и всички тези критерии ,които си изредил ,аз нямаше да съм сама.
Hold me in your arms and never let me go
Hold me in your arms cuz I need you so
I can see it in your eyes there is something
something you wanna tell me....
Аз не искам да съм с момиче само заради секса искам просто да я обичам и тя да ме обича.![]()
![]()
![]()
Eeee , bravos ! Ama nema ! I az iskam momche deto da ne e glupavo ,bezmozuchno sushtestvo , ama nema ?!![]()
![]()
![]()