- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отчаян съм,повечето момичета не струват:(
Ot koga py6eneto primerno ,kakto e opisano v sly4aq e kriterii za idealno momi4e,moje6 da ima6 dosta drugi ka4estva,koito da kompensirat tozi"porok" i kvoПървоначално написано от olive_oil
Еми какво да кажа по тая тема.Тоест дори и момичето да слуша чалга да пие и пуши и да си влубен в нея какво ще напарвиш.Ще я одрежеш просто защото има по различен стил от твоят.Против чалгата сам мн тъпа музика.Но дори и приятелката ми да я слуша нищо немога да направа да и се радва.![]()
Иее и аз отговарям на описанието :P Но ся на купони и чалга слушам... даже играя...нека да си призная
Иначе по принцип не ме влече тая музика ...
![]()
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
xaxaxaxa az puk slu6am nqkoi pesni 4alga ne sam fen ne pisha amaaaaaaaaa pienetooxaxaxa
tei 4e ti mai tursish ne6tu det ne sashtestvuva ti da ne si perfekten be!??!?!
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Има адски мн свободни момичета,отговарящи на описанието ти.
Лошошто е,че не си намерил,защото си предубеден.![]()
moje i da ima nqkyde takova momiche,no 100% pak shte i namerish nqkoi nedostatyk.Imam edna syuchenichka...ne pushi,ne pie,mai e imala 1 gadje,no e mnogo sigurno,umna i ne e losha...ama izvinqvai tova syshtestvo prored teb moje li da se zabavlqva?! Nqma idealni hora...A i ne razbiram kakvo mu e loshtoto da pushi..verno malko shte ti mirishe...ama moje da se napravi kompromis i da ne pushi,kogato e s teb.Pienete e malko po-zle...no vseki chovek pie..primiri se. Za chalgata te podkrepqm,no 90% ot horata ako ne i poveche dori i kato se napiqt slushat chalga....
Prav si pone da iskash umna i hubava...no veche tova ako go namerish na edno mqsto...plius vsichko po-nagore...trqbva da si spechelil ot tototo...
Imam dr ideq...q si hvani edna monahinq...nqma da ima nikakvi poroci i shte ti chete bibliqta vseki den...![]()
heh, batka, къртиш, особено да има задникПървоначално написано от w0sh
![]()
Иначе наистина - тия добрите момичета вие къде ги виждате ?
Има малко, но заети
+1 И аз съм такъв !!!Първоначално написано от WTH
![]()
![]()
![]()
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
Е кво?!Аз отговарям на ,,критериите":не пуша,нося на алкохол и много рядко пия,мразя чалгата,готина съм,обожавам футбола...хубаво...това за мен...Обаче интересно никъде не мога да намеря момче,което да обича футбола и в същото време да не е чалгар или фешън?!На мен само тва са ми изискванията,ама никой не отговаря на тях(или поне не познавам такъв)
lele tuka kolko momi4eta/i mom4eta/ si napraiha reklama em nqma lo6o stiga naistina vsi4ki da sa tolkova perfektni.....az li4no mislq 4e po vajno e momi4eto/mom4eto da e umno,hubavo,simpati4no i tn ,dokato tva da ne pu6i pie i tn ne pre4i puk i lesno se promenq
![]()
![]()
![]()
За мен момичето трябва да е красиво и да се разбираме дори да е тъпа , все пак няма да се женя за нея.Друго не ми трябва!
![]()
ami az sym takova momi4e...
strannoto e 4e pove4eto mo4eta ne haresvat takiva momi4eta kato mene i nali kato perfektnoto tvoe momi4e...
dori pove4eto mom4eta koito poznavam imat gadjeta koito sa super grozni, no te hodqt s tqh poneje hodqt po kuponi, piqt i se drusat i im puskat. nqmam ideq za6to.
No se radvam, 4e edno mom4e ( ti ) haresva dobri momi4eta! bravo priqtel, ubiva6 i na6eto ot4aqnie! Hubavo e 4e ima pone edno mo4e kato teb!![]()
Първоначално написано от Riot
Да точно така е.Не съм перфектното момиче,но и не искам да съм,не пуша и не пия,но имам доста смахнат характер.Първоначално написано от swiss watch
И да слушам малко чалга,преди повече,но сега нещо взе да ми писва
![]()
![]()
Аз отговарям на изискванията ти ^^^ може да се запознаемПървоначално написано от charlotte
![]()
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
ooo zna4i vlizam v tiq kriteriii![]()
![]()
![]()
Еми не познаваш менПървоначално написано от charlotte
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Има, но дизайна им няма да ти харесаПървоначално написано от fudankoo
![]()
маа фака
Ima ama ne q poznavam![]()
![]()
Liubovta nesy6testvuva q naebi nqkoq kurva!te malko ostanaha obiknovenite momi4eta ,no spored OPM-to (ob6to prietoto mnenie na horata) e 4e te zubarki i grozni
gospodi za kvo vi e liubovta na jivota vi
moje da se jivee i bez liubovta.
Na men li4no mi haresva pove4e![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Аз.Първоначално написано от fudankoo
Ебахти заблудените деца... чак жал да ти стане... неки 14 годишни пикльовци.. дето още не им става.... викат,че не мислят за секса...
Другите пък са 13 годишни дрисли. които си мислят, че са цвете за мирисане... и аз на 14 не пушех не пиех и не слушах чалга...
и кво целия ми калс беше така... я ги вижте сега.
моля не се правете на интересни и стига с жалките самореклами и още по-жалките опити да забиете гадже във форум.
Първоначално написано от ^Game_Master_F^
ami ti i az sam takava s edinstvenoto 4e pusha ina4e dolu 4ALGATA ..![]()
![]()
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
Защо поставяш всичко под общ знаменател?!Примерно аз съм на 17 и не пуша,защото не искам и така съм решила...Докато всичките ми приятели до един пушат...И тая чалга...много малко хора се преориентират към истинската музика след като са слушали яко чалга и обикновено това става към 11-12 годишна възраст/не се отнасям към тези критерии-12 години откакто съм фенка на AC/DC и останалите страхотни рок и метъл групи/И идеята за ФОРУМ гадже-тук всеки пише за да сподели или за да помогне(или поне аз за себе си смятам така)Първоначално написано от w0sh
Прав си, ама какво толкова пречи пушенето и слушането на чалга?Аз не правя нито едно от двете, но явно ти си върл противник на чалгата...щом това е проблем за теб.Иначе повечето хора слушат чалга.![]()
Иначе има все още момичета, които не са к**ви.
Абе я тия .. дето не слушат чалга и са така по хубавички .. и са около 16-17 да си остаят и SKype и по възможност Варненки![]()
![]()
![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Ne vsi4ki hubavi momi4eta sa zaeti, ne si pravi takiva izvodiПървоначално написано от MC_Kubbe
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!