- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отчаян съм,повечето момичета не струват:(
Е,определено има такива момичета.Аз отговарям на описанието,както и голяма част от приятелките ми.Не се отчайвай,а по-добре се огледай!Най-често нещото,което търсиш, е съвсем близо до теб.
Тва за чалагата е тъпо.Всеки слуша квото си иска.Аз по принцип слушам,но не пуша,не пия(не ми е вкусно)не курвея...
не знам на кой колко ще съм симпатична,но,че не пуша,не се напивам като прасе и не съм безмозъчна кифла...сятам,че е такаПървоначално написано от fudankoo
![]()
=> има свестни момичета по тоз свят :Ь ..доста малко наистина,но има..недейй униваа :Ь
Свестни има, но този форум може да даде грешна представа с броя на окачествилите се като такива. Тук повечето разбират какво вършат, тоест са се замислили за себе си![]()
9 клас
Незнам но аз съм си намерил точно такова момиче за което много се радвам![]()
Точно така е! Мисля, че тук във форума има много повече свестни хора отколкото на улицата, затова толкова много хора отговарят на критериите. Просто тия най-пропадналите надувки и селяни изобщо не влизат във форуми, а само в сайтове за запознанства.Първоначално написано от petervuto
А към автора - може би не търсиш на правилното място.
E ти си момичето мечта е !!Първоначално написано от reni7o0o
![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Ами то като се замисля,не пуша чалга не слушам,пия но никога не прекалявам,не сам курва и много момчета са ми казвали че им е супер приятно да си ляфят с мен,щото ми имали доверие че могат да споделят,и не се притеснявали от мен щото са била много човечна и така.![]()
дай едно насамПървоначално написано от reni7o0o
![]()
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
spored mene nqma takiva... ot4aql sam se ve4e ot momi4etata... ili se ebat na vseki ygyl... ili sa kukli4ki i nadufki... ili piqt kat kopa4i ... po4ti nema hubavo momi4e koet da ne pu6i... awe skryb... ina4e ima hubavi momi4eta, oba4e sas sig imat nekoi ot teq "poroci" ako moga taka da gi narekaПървоначално написано от fudankoo
![]()
Сега кажи, че си >19 от Варна и може да измислим нещо. ^^![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
А има ли :
1.Да пие водка(много водка)
2.Да готви мусака
3.Да не пуши
4.Да не ме занимава докато цъкам на ПЦ-то
5.Да не ме тормози
6.Да са красиви
7.Да са скромни
8.Да са чаровни
9.Да са слабички(на кг)
Омръзна ми да изброявам :>
The Spark
А аз питам има ли такива които с поглед могат да ти подкосят краката, само с 1 съблазнително поглеждане да ти привлекат вниманието? Когато искаш да ги черпиш водка, не да ти отказват поради причината че не пиели ами да си поркаш с тях на харабия. Има ли такива с които мога да изпуша 1 джоинт и после да си блъскаме филми 3 часа или такива които да танцуват кат хората , а не да са задръстени кифли дет стоят като дърво цяла вечер и не могат да обелят 1 приказка на кръст и едва ли не трябва да им вадиш думите с ченгел. Кво ви става бе хора ? Има ли такива които не си лягат преди 22.00. Всички шматки които го раздавате много примерни мога да ви кажа едно : "Ходете се гръмнете в някой тъмен ъгъл" . Не се притеснявайте дами - сега си стоите на дупарите, но след време ще проходите на диско ще се напиете качествено и ще се чудите къде спали през тийн годините. Човека е социален индивид. Тихите води са най - дълбоки. Има ли печени мацки ? ( не , не са тези които пускат за 1 вечер , а такива на които можеш да им кажеш еваллата след 1 хубав разговор ) . Отговор : "да има , но не и в този форум "
Хаха няма таковаПървоначално написано от 5StaR
от къде ги измисляш такива бе
![]()
хах миналата наделя даваха по БТВ филм за гейшите, те това го могатПървоначално написано от Alabalaportokala
![]()
Колко съм недосетлив. Благодаря за съвета, ще го имам впредвидхах миналата наделя даваха по БТВ филм за гейшите, те това го могат![]()
че какво има да се досещам ?Първоначално написано от Alabalaportokala
(нещо не те разбрах)
Аз не пуша, никога не се напивам, не слушам чалга и казват, че съм интелигентна. В бонус съм и хубавкаИ даже гадже нямам... тцтц аз съм била самото съвършенство!
![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
А на колко год. си ?Първоначално написано от chocolate`kiss
sdfsfsdf
16Първоначално написано от fudankoo
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Haha ima da ,tova sum az,ama sq ako i vie namerite dr osven gadjeto mi po-takuv svesten!Първоначално написано от fudankoo
Da e zabaven,da e kupondjiq,da ne slu6a 4alga,da ne pu6i,da ne hodi po jeni da si e s edna i da si e obi4a,da ne mu e samo za sex-a... e?
Това съм АЗ ^^^Първоначално написано от H8_mE
![]()
Много лесно ... ще ти пратя ЛС.Първоначално написано от H8_mE
Има такива момичета... даже мога да дам себе си и двете ми най-добри приятелки за пример и не сме единствени... Между другото и аз сее чудя същтоо за момчетата...