- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отчаян съм,повечето момичета не струват:(
цигари не пуша, но пуша други неща![]()
пия...и мн държа на алкохол. въобще отрепка на 100%
взимала съм наркотици ...повече от веднъж
много жени са ме наричали курва
интелигентна може и да съм, но се опитвам да го крияне е голям плюс, повярвайте ми... така че нека за вас съм и ГЛУПАВА
аз съм идеалната противоположност на автора на тази тема.
I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.
ne pu6a ne piq spala sum samo mom4e golqmata mi liubov!!!!Hodihme 8 mecesa predi da spime!!!!NEe slu6am 4alga -ama sum zaeta![]()
Да, има такива момчета, но сякаш остават в сянка от останалите, които мислят, че могат да впечатлят момиче с отвратително пиянство, милион изпушени цигари и т.н. (така, де, някои успяват, но не ги огрява със свестни момичета ест). А, момичета, които не се напиват, не пушат и не им са идолки поп-дивите не се котират толкова. По-добре да не пробвам да го обяснявам по очевидни съображения. Но все пак, ако това е идеалът на някои момчета (този на автора), то те или се крият в дън земя или просто не отговарят на личните критерии на идеала си. Забелязвам как все по-често се появяват теми от сорта "останаха ли свестни момичета, има ли още които не се *** на 12-13, които не ги гледаме пияни-заляни, които не изневеряват, които не търсят материалната изгода" или дори съм чувала следното: "не искам да е хубава, нито умна, само да е що-годе нормална..." Ъъ, коя ненормалница ще се хване в човек с толкова ниски критерии? Сякаш тя е спасителният му пояс? Мен това е последното, което може да ме впечатли! Сякаш точно нормалните черти на характера са станали рядкост, заради мутиралото самозъзнание на "пазара" търся/предлагам.Първоначално написано от Dark_Angel_F
И точно тук се появява въпросът: "Съществува ли човекът за мен?". Да, съществува, но никой няма да го намери, когато пада на светлинни години под собствените си изисквания. Първо си искал/а да е хубав и умен, забавен, да/не пуши/пие, да не е женкар и т.н., после сваляш до умен/а и верен/а. Накрая се задоволяваш с каквото има. Това правилно ли е?
От друга страна въпросът да изоставиш собствената си индивидуалност, за да можеш да се харесаш, да се впишеш в "съвременните рамки". Но, от къде да си сигурен, че освен, че за*баваш себе си, не за*баваш и "твоят" човек? Не казвам да чакаме принца на зелен кон, съвършени няма. Казвам да не се примиряваме с някой, който не ни удовлетворява, като се залъгваме, че постъпваме правилно, защото "това има". Но също и да не се залъгваме с някой, изневерил на себе си...
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
пълно е с такива,момко.
ти явно познаваш пропаднали курветини,не истински момичета
Пълно е с момичета, отговарящи на критериите ти. Пожелавам ти скоро да попаднеш на такава... просто се поогледай![]()
как да не струват бе???? 100 кинта на час струват хаха
Ооо какви критерии...Аз май влизам в тях без последното...Малко съм нахалничкаИма много свестни момичета просто почакай малко...
Има един проблем- много съм срамежлива
![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
То и аз съм срамежливПървоначално написано от lovetanya
![]()
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
MmM Kriteriite sa ti super!Vqrvai mi ima takiva momicheta no sa rqdkost kato mene haxha ;] I az ot momichetata koito poznavam povecheto sa kurvii no vse pak trqbva da se pokajat s neshto pred drugite kato nqmat nishto drugo ...![]()
да загубиш копнежа на сърцето си е трагично, но да си възвърнеш този копнеж е всичко, за което можеш да мечтаеш !!
AS!~*Първоначално написано от fudankoo
Бъзикам се. Аз! :P
Все едно мене ме описвашПървоначално написано от fudankoo
![]()
И аз си търся ама все са малкиПървоначално написано от fudankoo
![]()
Значи колкото по-големи ставаме, толкова по злеПървоначално написано от alek200
съдбЪ
Nothing but you
I'm addicted to you...
много правилноПървоначално написано от chocolate`kiss
![]()
alek200 зависи какво имаш в предвид под малки...
Аами да и това го имаПървоначално написано от lipsvashh_mi
Момчетата са на обратния принцип - колкото по-малки са - по-голяма напаст
![]()
Nothing but you
I'm addicted to you...
ми примерно аз си търся някоя поне на 16 и нещо ... (иначе става голяма разликата в годинитеПървоначално написано от chocolate`kiss
)
АМИ АЗ НЕ ПУША , НЕ СЛУШАМ ЧАЛГА И САМО ПО НЯКОГА ПРЕКАЛЯВАМ С ПИЕНЕТО И ТО МАНИЧКО , ТАКА ЧЕ ИМА И СВЕСТНИ МОМИЧЕТА В БЪЛГАРИЯ (ОБАЧЕ ПОВЕЧЕТО СА ЗАЕТИ) НЕ СЕ ОТЧАЙВАЙ ЩЕ СИ НАМЕРИШ И ТИ НЯКОЯ![]()
че за теб, като пуши, значи не струва, а?
рядко ги има тия, дето са хубави хем отвън, хем... хъм, 'отвътре' (:
или е грозна и супер готин човек, или е супер яката тъпа пyтка... свиквай ;]
е това можеш да г о кажеш от гледната точка на твоите години...Първоначално написано от alek200
![]()
аз пък харесвам момичета който им са прави секс много обаче да са много хубави и яки с много яки задници и не ми пука кво слушат и дали пушат или пият![]()
Охоо и се оплакваш! Има ги, дамм, аз съм примера дажеПървоначално написано от alek200
А и не само аз, има доста такива мацки. Някой каза, че били или грозни и свестни по характер или хуабви, а гадни. Да не ви казва аз какви индивиди познавам - да не ги виждаш по тъмно, а и да не ги чуваш, че една умна приказка не излиза от тях
И са гаджосани... Това от части подкрепя тезата, че за всеки влак си има пътници (или прекалено загорели момчета)
Nothing but you
I'm addicted to you...
Ми аз съм на 17 и половина ...Първоначално написано от lipsvashh_mi
Има ... поне аз съм я открил от 1 година ...Първоначално написано от fudankoo
Може и да се намери някоя, която да няма някои от пороците, ама всичките - абсурд!![]()
![]()