- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отчаян съм,повечето момичета не струват:(
emiiii az ne slu6am 4alga ne se nalifam s piene daje moje da se kaje 4e vuob6te ne piq a i ne sym k***a opredeleno ne symoba4e iaam samo 1 nedostatuk zna4i
pu6a kato komin
![]()
![]()
![]()
wave your hands in the air like you don't care...~music is life!!! ~
oBi4aM goOoOoOoOoOoOo!!!!! Ve4e ot 6 meseca
Hah..ima gi i takiva momicheta no saa rqdko sreshtani naistina :S Ama sushtoto bih kazala i za momchetata..![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
Тъп си бате и то много тъп чудя с защо се хабя да ти обяснявам. Както и да е погледни хубаво удебеления шрифт, ама много много хубаво.Първоначално написано от alek200
Авторе имам 1 въпрос, ако въпросната мадама отговаря на критериите, но е 85 килограма дали ще я вземеш ?![]()
![]()
Ми развиси щото примерно има някой по - високи с по голяма талия и т.н. а всъщност не са мн. дебели.Чесно да ти кажа за това не се бях сетил евала пич предполагам че ако е хубаво няма да обърна голямо внимание на това стига да не виси многоПървоначално написано от Alabalaportokala
![]()
sdfsfsdf
em az ne py6a ne piq i mrazq 4alga i ne s1m nqkoq barbie :] to e p1lno s takiva momi4eta kato mene,prosto ne znae6 kade da t1rsi6 :PПървоначално написано от fudankoo
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
тук съм напълно съгласна...незнаеш къде да търсишПървоначално написано от F_CK_all_I_need_is_U
такова момиче няма да намериш в някоя чалготека например![]()
Незнам какво искам но знам как да го постигна
и аз отговарям на изискванията:P
аз същоПървоначално написано от girl87
![]()
Love is a name, Sex is a game. Forget the name and play the game!
Да не Пуши : Не ПушаПървоначално написано от fudankoo
Да не Слуша Чалга: Мразя чалга
Да не прекалява с Пиенето : Пия, но не се напивам
и същевременно да е симпатична и да не е някоя к*рва.(и разбира се да не е нахална !) : според мен съм си сладка и не се смятам за нахална!
най - важното;
За едно момиче е много важно да е умно а не някоя безмозъчна кука барби ! : до сега никой не ми е казал че съм глупава
Както виждаш има такива момичета![]()
Целта на тази тема беше да успеят представителките на женския пол да се потупат в гърдите, че покриват нечии "идеални" критерии ли? Че след 15 страници изгубих връзката нещо...
Подозирам мнозина от писалите тук в ЛЪЖА обаче, това е сигурно.
е може и накой да е излъгал.но какъв е смисъла ??ето например аз не пу6а не пия и не слу6ам 4алга .... и то няма смисъл да излъжа затва....(да пие6 е супер тъпо ..в тва да пу6и6 няма ни6то хубаво ...а пък и не е полезно)....
![]()
as! savpadam na si4kite iziskvania ama ina4e sam nogo grozna
![]()
хах аз също съвпадам със сичките изисквания и не съм грозна тоест просто защото са ми го казвали ; ) не се мисля за голямата работа виж те ме коя съм ; ) да отбележа килограмите 50.. а ръстът 165
и въпреки това си нямам приятел.. Никой свястен не съм намерила до сега или ако съм намерила то се са заети... Едно симпатично сладко момче не мога да намеря с нормален карактер, което да не го итересува само секса![]()
.. а какво аз не търся много просто искам да няма акъл като на 14 годишните момчета като от моя клас
дето вече брат на 15 ще стават пък са супер зле.Праят се на голямата работа и хранят секи срещнат..
С цялото ми уважение :Споко не е стандарт на всички момчета само на по - добрата половина !![]()
1936
личи си от коя половина си ^^^Първоначално написано от meds15
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
Вписваме се! Може да се уверишПървоначално написано от fudankoo
![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
na4i po tiq kriteri stavam ama s1m mn malkana 13
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
На колко си ?Първоначално написано от krisi_bep
13По-големи ли се търсят?
не знам за автора ама аз търся от 15,16 нагореПървоначално написано от krisi_bep
EeEe ти ни изкара бати к*рветата всички,аз смея да кажа,че чалгата не праи никой по-лош ние пък искаме момчета,който да не изневеряват да не се заглеждат по други и да са мили..ама такива много рядко има,както рядко има момичета,които да слушам метъл примерно..Първоначално написано от fudankoo
Da sI v zatv0r-shte go razbIq beIbe beIbe da sI studen-shte te zatoplq beIbe beIbe beIbe da sI s jeNa-shte q ubIq beIbe beIbe beIbe-az sъm prah,az sъm snqg..topq se beIbe beIbe bez teb ..
отписахте ме значи...разочарована съм...
![]()
не се обиждай, ще си намерих някойПървоначално написано от krisi_bep
![]()
ооо да,да знамИ на теб късмет
![]()